- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Masallah de kiz tabiii sen ne sandin beni hıhhh spor yaptın mı bakim bugün?Ooo cok iddialı menüler böyle giderse yakinda incecik olcaksin
korktum simdi bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah de kiz tabiii sen ne sandin beni hıhhh spor yaptın mı bakim bugün?Ooo cok iddialı menüler böyle giderse yakinda incecik olcaksin
korktum simdi bak
Kizlar mwnuler gayat iyi ozlemin ki se cok abarti degil.
Oglum.hasta cok gelemedim gorusuruz yarinda gelemezsem.siz.devam edin
Ugramaya calisirimm
İyi geceler.
Ama yaa yağmur da başka güzel bayılıyorum bn öyle havalarda cam kenarında çay içmeye. Hatta kafamı gökyüzüne kaldırıp mikail e selam yağmura devam diye laf atıyorum bulutlara
MaşşallahMasallah de kiz tabiii sen ne sandin beni hıhhh spor yaptın mı bakim bugün?
Oo bravo bravo baslamak bitirmenin yarisidir derler bi basladin ya devami gelir artik inşallahMaşşallah
daim olsunn inşallahh
1000 kere zipladim hocam
ilk gün icin fena sayilmaz
tebrik ederimGünaydın kk sakinleri -1.300 ile güne basladım biliyorum cumayı bekleyemedim sevincimi paylaşmak istedim şu aralar ciddi yoğunluk içersindeyim hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum çok ihmal ettim ama inanın aklım hep burada sizleri çok seviyorum bugün çoğunlukla burada olmayı planlıyorum
harika masallahGünaydın kk sakinleri -1.300 ile güne basladım biliyorum cumayı bekleyemedim sevincimi paylaşmak istedim şu aralar ciddi yoğunluk içersindeyim hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum çok ihmal ettim ama inanın aklım hep burada sizleri çok seviyorum bugün çoğunlukla burada olmayı planlıyorum
harika masallah
Çok sağolun kızlar bana güç veriyosunuz bu kadar dayanamazdım yoksa buradaki azim beni şevklendiriyor.tebrik ederim
Insallah insallahDahasıda gelecek inşAllah sabırla bekliyorum
supersin canimGünaydın kk sakinleri -1.300 ile güne basladım biliyorum cumayı bekleyemedim sevincimi paylaşmak istedim şu aralar ciddi yoğunluk içersindeyim hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum çok ihmal ettim ama inanın aklım hep burada sizleri çok seviyorum bugün çoğunlukla burada olmayı planlıyorum
Gecmıs olsun canım
Evdeyken yagmur yagsın tabı ama hava kararıyor ınsanım enerjısı dusuyor bıde bına yıgınından gokyuzunu gormek nerdeyse ımkansız :))))
inşallah bende varım senınle yarısastandby kilolarimizda cok yakinmis kizz bakalm ben bu hafta ne kadar verdim merak icindeyim p.tesi +200 idim inşallah gitmiştir
Bayilirim yarisainşallah bende varım senınle yarısa
Aaaa tühh tamda bugün persembeyken keske olmasaydi iyidi canmMENUM
KAHVALTİ (10.00)
•2yk tulum peyniri
•1yk tavuk gogsunden sote
•1 zeytin
•1h.yumurta
•neredeyse yarim ekmek
OGLE (14.00)
•1minicik biber dolma
(Ceviz kadardi)
SAAT (16.00)
tek sekerli t.kahvesi
AKSAM (19.00) (yicem)
•etli patlican (et yagsiz)
•cacik
Su 2.5 olur
Kizlar sabah annedeydim orada mama sandalyesi yok oglusumla 50 kez otur kalk ne yedim.anlamadim ama yarim.ekmek olmustur bide sicakti ki