• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Kizlar mwnuler gayat iyi ozlemin ki se cok abarti degil.

Oglum.hasta cok gelemedim gorusuruz yarinda gelemezsem.siz.devam edin

Ugramaya calisirimm
İyi geceler.

Gecmıs olsun canım

Ama yaa yağmur da başka güzel bayılıyorum bn öyle havalarda cam kenarında çay içmeye. Hatta kafamı gökyüzüne kaldırıp mikail e selam yağmura devam diye laf atıyorum bulutlara :KK9:

Evdeyken yagmur yagsın tabı ama hava kararıyor ınsanım enerjısı dusuyor bıde bına yıgınından gokyuzunu gormek nerdeyse ımkansız :))))

Günaydın kk sakinleri -1.300 ile güne basladım biliyorum cumayı bekleyemedim :oops: sevincimi paylaşmak istedim şu aralar ciddi yoğunluk içersindeyim hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum çok ihmal ettim ama inanın aklım hep burada sizleri çok seviyorum :KK68: bugün çoğunlukla burada olmayı planlıyorum

Günaydın kk sakinleri -1.300 ile güne basladım biliyorum cumayı bekleyemedim :oops: sevincimi paylaşmak istedim şu aralar ciddi yoğunluk içersindeyim hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum çok ihmal ettim ama inanın aklım hep burada sizleri çok seviyorum :KK68: bugün çoğunlukla burada olmayı planlıyorum
:nazar: tebrik ederim:KK9:

:nazar::nazar::nazar::nazar: harika masallah

:KK9::KK9: supersin canim

Gecmıs olsun canım

Evdeyken yagmur yagsın tabı ama hava kararıyor ınsanım enerjısı dusuyor bıde bına yıgınından gokyuzunu gormek nerdeyse ımkansız :))))

Çook haklısın binalara kapandık, asfaltlara basar olduk ama göğe bakıp sevinmeyi yere bakıp çiçekleri koklamayı unuttuk. Herkes kapısını örter oldu komşularımızı tanımaz olduk. İçlerine girelim dedik dedikodudan kaçmak zorunda kaldık. Etrafımıza bakıp gülümseyeceğimiz ne varsa budadık dallarını. Sonra da ne ataklar ne depresyonlar bıraktı yakamızı...

çok hüşuma gitti böle versek ne güzel olur :KK70::KK23:

Eklentiler

• Morski_nin_farkli_bakis_acisiyla_modern_dunya_4.jpg
    Morski_nin_farkli_bakis_acisiyla_modern_dunya_4.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 52
MENUM

KAHVALTİ (10.00)
•2yk tulum peyniri
•1yk tavuk gogsunden sote
•1 zeytin
•1h.yumurta
•neredeyse yarim ekmek :(

OGLE (14.00)
•1minicik biber dolma
(Ceviz kadardi)

SAAT (16.00)
tek sekerli t.kahvesi

AKSAM (19.00) (yicem)
•etli patlican (et yagsiz)
•cacik

Su 2.5 olur

Kizlar sabah annedeydim orada mama sandalyesi yok oglusumla 50 kez otur kalk ne yedim.anlamadim ama yarim.ekmek olmustur bide sicakti ki :(

MENUM

KAHVALTİ (10.00)
•2yk tulum peyniri
•1yk tavuk gogsunden sote
•1 zeytin
•1h.yumurta
•neredeyse yarim ekmek :KK43:

OGLE (14.00)
•1minicik biber dolma
(Ceviz kadardi)

SAAT (16.00)
tek sekerli t.kahvesi

AKSAM (19.00) (yicem)
•etli patlican (et yagsiz)
•cacik

Su 2.5 olur

Kizlar sabah annedeydim orada mama sandalyesi yok oglusumla 50 kez otur kalk ne yedim.anlamadim ama yarim.ekmek olmustur bide sicakti ki :KK43:
Aaaa tühh tamda bugün persembeyken keske olmasaydi iyidi canm :110:

Hele oglen makarna salatasi kek pasta borek kurabiye falan.filan vardi hic birini yemedim.

Sabahkini eritmisimdir esmer ya ogleni hafif tuttum aksam zaten guzel.

Telafi.olmamis mi :(

Back