- 12 Temmuz 2016
- 294
- 240
-
- Konu Sahibi minik_prince
canim anestesisiz eletdirdin?? Men hele anestezi ile yoxlatdirmisdim ama duranda agridan terpene bilmirdime;(Mende sol yarı bağlıydı öldüm öldüm dirildim açılana qeder. Yarı bağlı olduğu üçün bir defrye açıldı tam bağlı olsaydı 10defeye açılırdı :) açılıb açılmağına ama ortada bişey yok heleki
Mende youtubedan baxdım.baxanda bele matkam ağrıdıMende sol yarı bağlıydı öldüm öldüm dirildim açılana qeder. Yarı bağlı olduğu üçün bir defrye açıldı tam bağlı olsaydı 10defeye açılırdı :) açılıb açılmağına ama ortada bişey yok heleki
Canım men smne yazıram siz mmnen.ona göre başımız qarışır))
Men
Mende youtubedan baxdım.baxanda bele matkam ağrıdı
Men
Mende youtubedan baxdım.baxanda bele matkam ağrıdı
indi bu hekim deyirki adet gor gel tezeden yoxlayag ele qorxuramki qizlar ;((((g
indi bu hekim deyirki adet gor gel tezeden yoxlayag ele qorxuramki qizlar ;((((g
Kime gedirsen canımindi bu hekim deyirki adet gor gel tezeden yoxlayag ele qorxuramki qizlar ;((((g
Baxın qızlar.burda çox şeyin ölçüsünü yazmıyıblar ki evvelki kağızlarda var.sora demeyin me mezeli uzi kağızıdı deye)))
Sağ yum:3.3x1.8Yumurtalığıvun ölçüleri?
Yoooooox senin folikulun 25 biride 19 uydu cox cox eminem :))))Qııız tersinden mi kalktın
Delibaşa bax asabiii gelib
Menim yumurtam 25-19 ola biler. Folikulum 14dü. Onu diyirem sene deli kız. 1,9 meselesini men de anlamadım ama 18-25 arasında olmalıdu yetişen folikul. Mende 14 di
Yaxshi can sen necesen:)))yox mende incir+ markof kurunu eliyib hamile qalmishtim ama mene qetiyyen encir olmaz prolaktinim var menim:))))Canim Necesen?))) men hele adet olmamisham, Ama cox pis agrilarim var olaram yegin bugun Canim Men size deyirem qizlar men yoxlanmis birsheyi dedim onu etdikden sonra mende her ay 2 folikul yetisib partlayirdj amma qismet hamile gala bilmemisdim. Zeytunyagi ve encir, chox xeyirlidir mutleq yoxlayin gunu sabahdan alin evde edin mende insAllah bugun aldiracam yoldashima.
Heee sende sag yumurtalig 18 mml solsa 17 mmlidi :))))Sağ yum:3.3x1.8
Sol yum;2.9x1.7 şeklini çekmedim bide
Evet kuzum öyle.saçıva noldu seninHeee sende sag yumurtalig 18 mml solsa 17 mmlidi :))))
Sağ yum:3.3x1.8
Sol yum;2.9x1.7 şeklini çekmedim bide
Yoooooox senin folikulun 25 biride 19 uydu cox cox eminem :))))
He deyesenBu da sm nendi?
He deyesen
Hansı nöqteler.canım birinen meslehet al belke senin bedenin 14 yetişdirir bu senin üçün normaldıAnladım diyesen :) o nöqtelete fikir verme senin folikulun 19 mm di. Bu da yaxşıdı. Mrnimki 14 dügöresen folikulçun neynemeliyem?