Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahiniz xeyir gozeller:halay:necesiz???:KK200:1cisi bu ay hamish qalmasag size cox gozel tovsiyem qoz suyudu vAllah peshman olmuyacagsiz ama yenede ozuvuz bilersiz boyudur emelli bashdi 2cisi friozen olan qiz adivi yazarsan)))) senin test ishin noldu???Nermin men senin kagizlariga baxanda folikulun sag 25 sol 19 uydu sen nece 14 diirsen???axrinci uzivi gonder hele:)))sora ayshen sende neyise sehv diirsen 1.2 zad nedi ele olcu olur:sinirli:bide hormetli HerSey_Guzel_olacak canim arkadashim sen her gorduyun problemi aaa mendede ondandi 100% demek mecburiyyetindesen???ustuve goturmelisen hokmen:sinirli:

Sabahiniz xeyir gozeller:halay:necesiz???:KK200:1cisi bu ay hamish qalmasag size cox gozel tovsiyem qoz suyudu vAllah peshman olmuyacagsiz ama yenede ozuvuz bilersiz boyudur emelli bashdi 2cisi friozen olan qiz adivi yazarsan)))) senin test ishin noldu???Nermin men senin kagizlariga baxanda folikulun sag 25 sol 19 uydu sen nece 14 diirsen???axrinci uzivi gonder hele:)))sora ayshen sende neyise sehv diirsen 1.2 zad nedi ele olcu olur:sinirli:bide hormetli HerSey_Guzel_olacak canim arkadashim sen her gorduyun problemi aaa mendede ondandi 100% demek mecburiyyetindesen???ustuve goturmelisen hokmen:sinirli:
Noluyo kızım uykunumu alamadın.falekulun ölçüsü 1.2 mm .yumurtalığı demirem

Noluyo kızım uykunumu alamadın.falekulun ölçüsü 1.2 mm .yumurtalığı demirem
Ola bilmez 1.2 nedi sen folikulun catlamishdi falikul 22/24 oldugunda catliyir neyise duz demirsen sen sende sheklini at baxalim:)))yoxe yuxuda bu menim cicek kimi saclarimi salonda kesirdiler pox gunune qoydular ona goredi yeqin:mad:

Ola bilmez 1.2 nedi sen folikulun catlamishdi falikul 22/24 oldugunda catliyir neyise duz demirsen sen sende sheklini at baxalim:)))yoxe yuxuda bu menim cicek kimi saclarimi salonda kesirdiler pox gunune qoydular ona goredi yeqin:mad:
:KK70::KK70:mende deyrem nolub buna.1.2de çatlmıyıb.keçen aynan bu aykı öçlülerim üst üste düşmür.keçen 12ci günümde 1.9uydu bu ay 12ci günümde 1.2di.onu deyrdim

:KK70::KK70:mende deyrem nolub buna.1.2de çatlmıyıb.keçen aynan bu aykı öçlülerim üst üste düşmür.keçen 12ci günümde 1.9uydu bu ay 12ci günümde 1.2di.onu deyrdim
Heee bildim ele :-) ama bilmirdim catlayandan sonrada olcusu olur:-)sari cismin olcusu oldugunu:))))ona baxma sen degerlendirdinmi hec olmasa??

Qııız tersinden mi kalktın :KK70:
Delibaşa bax asabiii gelib :sopa:
Menim yumurtam 25-19 ola biler. Folikulum 14dü. Onu diyirem sene deli kız. 1,9 meselesini men de anlamadım ama 18-25 arasında olmalıdu yetişen folikul. Mende 14 di

Canim Necesen?))) men hele adet olmamisham, Ama cox pis agrilarim var olaram yegin bugun Canim Men size deyirem qizlar men yoxlanmis birsheyi dedim onu etdikden sonra mende her ay 2 folikul yetisib partlayirdj amma qismet hamile gala bilmemisdim. Zeytunyagi ve encir, chox xeyirlidir mutleq yoxlayin gunu sabahdan alin evde edin mende insAllah bugun aldiracam yoldashima.

Qııız tersinden mi kalktın :KK70:
Delibaşa bax asabiii gelib :sopa:
Menim yumurtam 25-19 ola biler. Folikulum 14dü. Onu diyirem sene deli kız. 1,9 meselesini men de anlamadım ama 18-25 arasında olmalıdu yetişen folikul. Mende 14 di
Canım men smne yazıram siz mmnen.ona göre başımız qarışır))

yoc bagli deildi canim ama yoxlamag ucun eletdirmisdim iki terefde keciricidir ama Qismet olmur.)))

Mende sol yarı bağlıydı öldüm öldüm dirildim açılana qeder. Yarı bağlı olduğu üçün bir defrye açıldı tam bağlı olsaydı 10defeye açılırdı :) açılıb açılmağına ama ortada bişey yok heleki

X