- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- Konu Sahibi minik_prince
Tebii yolla deyrsense sogan suyu cox gozeldi ice bileneBes folekulun yetişmesiyçün neynemey lazımdı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebii yolla deyrsense sogan suyu cox gozeldi ice bileneBes folekulun yetişmesiyçün neynemey lazımdı?
Qizlar tenbel Ayten hele yatir diyesen.nc nc 100dwfe deyremki tez dur cox yatma
Tebii yolla deyrsense sogan suyu cox gozeldi ice bilene
Canım keçen ay men böyürtkem kökü qaynadıb içdim.15 gün içdim.12 ci falekulum 1.9 uydu.bu ay öle öle yetişdiBes folekulun yetişmesiyçün neynemey lazımdı?
Noluyo kızım uykunumu alamadın.falekulun ölçüsü 1.2 mm .yumurtalığı demiremSabahiniz xeyir gozellernecesiz???1cisi bu ay hamish qalmasag size cox gozel tovsiyem qoz suyudu vAllah peshman olmuyacagsiz ama yenede ozuvuz bilersiz boyudur emelli bashdi 2cisi friozen olan qiz adivi yazarsan)))) senin test ishin noldu???Nermin men senin kagizlariga baxanda folikulun sag 25 sol 19 uydu sen nece 14 diirsen???axrinci uzivi gonder hele:)))sora ayshen sende neyise sehv diirsen 1.2 zad nedi ele olcu olurbide hormetli HerSey_Guzel_olacak canim arkadashim sen her gorduyun problemi aaa mendede ondandi 100% demek mecburiyyetindesen???ustuve goturmelisen hokmen
Ola bilmez 1.2 nedi sen folikulun catlamishdi falikul 22/24 oldugunda catliyir neyise duz demirsen sen sende sheklini at baxalim:)))yoxe yuxuda bu menim cicek kimi saclarimi salonda kesirdiler pox gunune qoydular ona goredi yeqinNoluyo kızım uykunumu alamadın.falekulun ölçüsü 1.2 mm .yumurtalığı demirem
mende deyrem nolub buna.1.2de çatlmıyıb.keçen aynan bu aykı öçlülerim üst üste düşmür.keçen 12ci günümde 1.9uydu bu ay 12ci günümde 1.2di.onu deyrdimOla bilmez 1.2 nedi sen folikulun catlamishdi falikul 22/24 oldugunda catliyir neyise duz demirsen sen sende sheklini at baxalim:)))yoxe yuxuda bu menim cicek kimi saclarimi salonda kesirdiler pox gunune qoydular ona goredi yeqin
Heee bildim ele ama bilmirdim catlayandan sonrada olcusu olursari cismin olcusu oldugunu:))))ona baxma sen degerlendirdinmi hec olmasa??mende deyrem nolub buna.1.2de çatlmıyıb.keçen aynan bu aykı öçlülerim üst üste düşmür.keçen 12ci günümde 1.9uydu bu ay 12ci günümde 1.2di.onu deyrdim
Canım keçen ay men böyürtkem kökü qaynadıb içdim.15 gün içdim.12 ci falekulum 1.9 uydu.bu ay öle öle yetişdi
yoc bagli deildi canim ama yoxlamag ucun eletdirmisdim iki terefde keciricidir ama Qismet olmur.)))Sende bağlıydı?
He canım.axıntı geldi uziye getmemişdim tez yoldaşımı çağırdım sora seheri uziye getdim.dedi çatluyıb maye var.ve bi daha değerlendirdikHeee bildim ele ama bilmirdim catlayandan sonrada olcusu olursari cismin olcusu oldugunu:))))ona baxma sen degerlendirdinmi hec olmasa??
Böyürtken bitkisi yoxdu?qara meyveli.yeriz işte.onun köküBöyürtken kökü derken?
Sabahiniz xeyir gozellernecesiz???1cisi bu ay hamish qalmasag size cox gozel tovsiyem qoz suyudu vAllah peshman olmuyacagsiz ama yenede ozuvuz bilersiz boyudur emelli bashdi 2cisi friozen olan qiz adivi yazarsan)))) senin test ishin noldu???Nermin men senin kagizlariga baxanda folikulun sag 25 sol 19 uydu sen nece 14 diirsen???axrinci uzivi gonder hele:)))sora ayshen sende neyise sehv diirsen 1.2 zad nedi ele olcu olurbide hormetli HerSey_Guzel_olacak canim arkadashim sen her gorduyun problemi aaa mendede ondandi 100% demek mecburiyyetindesen???ustuve goturmelisen hokmen
Canim Necesen?))) men hele adet olmamisham, Ama cox pis agrilarim var olaram yegin bugun Canim Men size deyirem qizlar men yoxlanmis birsheyi dedim onu etdikden sonra mende her ay 2 folikul yetisib partlayirdj amma qismet hamile gala bilmemisdim. Zeytunyagi ve encir, chox xeyirlidir mutleq yoxlayin gunu sabahdan alin evde edin mende insAllah bugun aldiracam yoldashima.Sabahiniz xeyir gozellernecesiz???1cisi bu ay hamish qalmasag size cox gozel tovsiyem qoz suyudu vAllah peshman olmuyacagsiz ama yenede ozuvuz bilersiz boyudur emelli bashdi 2cisi friozen olan qiz adivi yazarsan)))) senin test ishin noldu???Nermin men senin kagizlariga baxanda folikulun sag 25 sol 19 uydu sen nece 14 diirsen???axrinci uzivi gonder hele:)))sora ayshen sende neyise sehv diirsen 1.2 zad nedi ele olcu olurbide hormetli HerSey_Guzel_olacak canim arkadashim sen her gorduyun problemi aaa mendede ondandi 100% demek mecburiyyetindesen???ustuve goturmelisen hokmen
Canım men smne yazıram siz mmnen.ona göre başımız qarışır))Qııız tersinden mi kalktın
Delibaşa bax asabiii gelib
Menim yumurtam 25-19 ola biler. Folikulum 14dü. Onu diyirem sene deli kız. 1,9 meselesini men de anlamadım ama 18-25 arasında olmalıdu yetişen folikul. Mende 14 di
yoc bagli deildi canim ama yoxlamag ucun eletdirmisdim iki terefde keciricidir ama Qismet olmur.)))
Böyürtken bitkisi yoxdu?qara meyveli.yeriz işte.onun kökü
Köküde benovşeyi renge reng çıxır onda.çubuğ olur.Böyürtkeni tanıyıram canım onun kökü nece olur?)))
Canım men smne yazıram siz mmnen.ona göre başımız qarışır))