Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mendw sentyabrda hamile qalmishdim noyabrin 5 i dushuk+abort olmushdum menimde hormonlarin qarishdi ilk adetim 49 cu gun dermanla xestelendim sora yene 2ay xestelenmedim hekime gettim xestelenmediyime baxmiyarag yumurtam catlamishdi xq verdim negatif cunku qorunmushdum 73 cu gun dermanla xestelendim yene:) kecen ay qorunmagi buraxdim ama yumurtlama axintim gelmedi Shukurki ozum tam vaxtinda xestelendim bu ayda yene yumurtlama axintisi yoxdu ama hormonlarimi falan mualice eledim hamsi yaxshidi indi Shukur gorek nolur:)))

Canım mende çox az axıntı oldu.sadece görünüşüne baxıb bildim ki yumurtlama axıntısıdı.sende çox axıntı axtarma.çünki mende çox axtarırdım.ve menim yumurtam gec yetişirmiş.mende 20 günde heç elaqede olmurdum.deyrdim ki indiye kimi qalmaz deye.sende belke hormanlar deyişilib zad.yumurtan gec yetişir

Ayyy quzum mene cox maragliydi bu cox sagol cunki mende fevralda lopa axinti geldi hershey ola biler:)))))menim bugun 21 ci gunumdu ama arxa arxaya oldug diye daha cox zorluya bilmerem kocami:)))

Qızlar 4gündü ölçürem ateşimi.
36.1
36.4
36.4
36.6

Artır heleki. Bişey anlamıram ama ölçürem hele :) çünki elesi var deyir ki en aşağı olanda çatlıyır. Elesi de var diyir ki en aşağı olan günin sehersi çatlıyır yani em aiağıdan yuxarıya qalxanda

Canım hekime göster özüvü normal hal deyil o mence :/
Evvelde ele oldu onda getdm hekime.dedi ertrosit çoxdu.antibyotik lazımdı.hamile olsan olmaz ona göre dedi tebi bitkilerden istifade ele.bi dene de derman yazdı.derman qutaranan sora yene başladı.görek nolur

Me
Menimde sağ yumurtalığım ağrıyr.hele 2 gün oldu yumurtlayan.batır ele bil.senin vaxtın ne vaxtdı?

Yox quzum mence sen 36.1olanda catlamisan sonra 36.4 e qalxib dushen gun ilishkide olmag lazimdi ondan sonra adete qeder yuksek yuksek qalir adet gunude yuksek qalirsa hamilesen sen harda qeyd edirsen xerite kimi varindisa gonder mene men sene diim mutexessiz olmusham bu konuda une

Menim flo proqramım var orda qeyd eliyirem elemeyine ama 4 gündü deye sxema zad düz emelli çıxmıyıb gerey aybaşının 1ci günü başdıyaydım.
Bir defe 36.1 olan günü birde dünen oldu ilişkimiz. Oruc tuturam deye çox tez tez ola bilmirik. Bele adete qeder 1 ya da 2 günnen 1 biryerde olarıq görüm ne olur. Men bele çatlama zad ağrısı hiss elemirem nese bu ay.

Me

Menimde sağ yumurtalığım ağrıyr.hele 2 gün oldu yumurtlayan.batır ele bil.senin vaxtın ne vaxtdı?

Heç biliremki ne vaxtdı? Alem deydi axı bir birine. Men adetime göre ateş ölçürdüm eslinde ki heç olmasa yumurtladığım günü bilim. Ama çox gec başladım diye hele heçne anlamaq olmur

Heç biliremki ne vaxtdı? Alem deydi axı bir birine. Men adetime göre ateş ölçürdüm eslinde ki heç olmasa yumurtladığım günü bilim. Ama çox gec başladım diye hele heçne anlamaq olmur
Sen bele götürde indi ne vaxt ay başı olmusansa.bax neçe.ci günü olmusansa hesaba göre hesabla.

Qizlar necesiz??? Men heegun uziye gedib yumurta cartlatmasini izletdirmishem aylarla, Bele deyim size gecde cartalaya biler adete 2,3 galmish tezde ola biler. Mende birdefe Adete yaxin cartlamisdi , birde qizlar axintiyla beraber , axinti azdan baslayir coxa dogru ve cartlayan gunu cox cinsi istek olur ve kasiklarda hafif agri kimi bezen ayaga vurur agrilar men hemishe sabahi gedirdim uziye agridan sonra catlamish olurdu yumurtam. Yumurta cartlayandan sonra istekde de yavas yavas azalir ve quruluq yaranir. Uje Sovrulub gedir folikuldan cixan maye. Allah herbirimizi sevindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…