- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Mendw sentyabrda hamile qalmishdim noyabrin 5 i dushuk+abort olmushdum menimde hormonlarin qarishdi ilk adetim 49 cu gun dermanla xestelendim sora yene 2ay xestelenmedim hekime gettim xestelenmediyime baxmiyarag yumurtam catlamishdi xq verdim negatif cunku qorunmushdum 73 cu gun dermanla xestelendim yene:) kecen ay qorunmagi buraxdim ama yumurtlama axintim gelmedi Shukurki ozum tam vaxtinda xestelendim bu ayda yene yumurtlama axintisi yoxdu ama hormonlarimi falan mualice eledim hamsi yaxshidi indi Shukur gorek nolur:)))mende oktyabrda olduqum abortdan sonra hormonal pozqunluqa gore yumurta chatlamasi problemi var. abortdan sonra 3ay qorundum. fevralda chatlatma iynesi vurdurdum ama chatlamadi. orqanizmam qarmaralni dermanlara gec reaksiya verir. martda da aprelde de xestelendim. ama bu ay 16ci gunumde yani 22si hiss eledm chartdadi. bu bazal herareti yeni sinamaqa bawladim. dunen 37.1idi. yani 22ci gunu. bugun 36.9idi artiq. indiden duwmesi qeribe oldu. ona gore bilmek istyrdim 37den duwende deqiq mayalanmanin baw vermediyini mi gosterir, sinayanlar var mi. qismet. chox saqol melumatlara gore
Canım mende çox az axıntı oldu.sadece görünüşüne baxıb bildim ki yumurtlama axıntısıdı.sende çox axıntı axtarma.çünki mende çox axtarırdım.ve menim yumurtam gec yetişirmiş.mende 20 günde heç elaqede olmurdum.deyrdim ki indiye kimi qalmaz deye.sende belke hormanlar deyişilib zad.yumurtan gec yetişirMendw sentyabrda hamile qalmishdim noyabrin 5 i dushuk+abort olmushdum menimde hormonlarin qarishdi ilk adetim 49 cu gun dermanla xestelendim sora yene 2ay xestelenmedim hekime gettim xestelenmediyime baxmiyarag yumurtam catlamishdi xq verdim negatif cunku qorunmushdum 73 cu gun dermanla xestelendim yene:) kecen ay qorunmagi buraxdim ama yumurtlama axintim gelmedi Shukurki ozum tam vaxtinda xestelendim bu ayda yene yumurtlama axintisi yoxdu ama hormonlarimi falan mualice eledim hamsi yaxshidi indi Shukur gorek nolur:)))
Qızlar sabahınız xeyir.menim yene su yolum yandırır qan gelir.bezdim.dehşet yandırır hemde.men neyniye bilerem
He canım ordan.ama indi keçdi tebii yolnan hell eledim.mende biraz duz çoxdu.qaynanam dedi o tökülür narahat olmaSu yolu derken? İdrar elediyin yer? Ordan qan gelir?
Ayyy quzum mene cox maragliydi bu cox sagol cunki mende fevralda lopa axinti geldi hershey ola biler:)))))menim bugun 21 ci gunumdu ama arxa arxaya oldug diye daha cox zorluya bilmerem kocami:)))Canım mende çox az axıntı oldu.sadece görünüşüne baxıb bildim ki yumurtlama axıntısıdı.sende çox axıntı axtarma.çünki mende çox axtarırdım.ve menim yumurtam gec yetişirmiş.mende 20 günde heç elaqede olmurdum.deyrdim ki indiye kimi qalmaz deye.sende belke hormanlar deyişilib zad.yumurtan gec yetişir
He canım ordan.ama indi keçdi tebii yolnan hell eledim.mende biraz duz çoxdu.qaynanam dedi o tökülür narahat olma
Evvelde ele oldu onda getdm hekime.dedi ertrosit çoxdu.antibyotik lazımdı.hamile olsan olmaz ona göre dedi tebi bitkilerden istifade ele.bi dene de derman yazdı.derman qutaranan sora yene başladı.görek nolurCanım hekime göster özüvü normal hal deyil o mence :/
Menimde sağ yumurtalığım ağrıyr.hele 2 gün oldu yumurtlayan.batır ele bil.senin vaxtın ne vaxtdı?Qızlar 4gündü ölçürem ateşimi.
36.1
36.4
36.4
36.6
Artır heleki. Bişey anlamıram ama ölçürem hele :) çünki elesi var deyir ki en aşağı olanda çatlıyır. Elesi de var diyir ki en aşağı olan günin sehersi çatlıyır yani em aiağıdan yuxarıya qalxanda
Yox quzum mence sen 36.1olanda catlamisan sonra 36.4 e qalxib dushen gun ilishkide olmag lazimdi ondan sonra adete qeder yuksek yuksek qalir adet gunude yuksek qalirsa hamilesen sen harda qeyd edirsen xerite kimi varindisa gonder mene men sene diim mutexessiz olmusham bu konuda uneQızlar 4gündü ölçürem ateşimi.
36.1
36.4
36.4
36.6
Artır heleki. Bişey anlamıram ama ölçürem hele :) çünki elesi var deyir ki en aşağı olanda çatlıyır. Elesi de var diyir ki en aşağı olan günin sehersi çatlıyır yani em aiağıdan yuxarıya qalxanda
Yox quzum mence sen 36.1olanda catlamisan sonra 36.4 e qalxib dushen gun ilishkide olmag lazimdi ondan sonra adete qeder yuksek yuksek qalir adet gunude yuksek qalirsa hamilesen sen harda qeyd edirsen xerite kimi varindisa gonder mene men sene diim mutexessiz olmusham bu konuda une
Me
Menimde sağ yumurtalığım ağrıyr.hele 2 gün oldu yumurtlayan.batır ele bil.senin vaxtın ne vaxtdı?
Sen bele götürde indi ne vaxt ay başı olmusansa.bax neçe.ci günü olmusansa hesaba göre hesabla.Heç biliremki ne vaxtdı? Alem deydi axı bir birine. Men adetime göre ateş ölçürdüm eslinde ki heç olmasa yumurtladığım günü bilim. Ama çox gec başladım diye hele heçne anlamaq olmur
Sen bele götürde indi ne vaxt ay başı olmusansa.bax neçe.ci günü olmusansa hesaba göre hesabla.
Onda bırak gitsinCanım hesabah göre olmur axı çünki deqiq hesab gelecek adetden 14gün öncedi. Men adetimin ne vaxt geleceyini bilmirem
Boyuk olmagi normal deyile can.mene hekim dediki boyuyub yumurtaliqlarin pkoya gore .
Biz sehv demişike onu.nermin yumurtalıqların ölçüsünü deyib.biz falekulu nezerde tutmuşuğ.normaldı yeniBoyuk olmagi normal deyile can.mene hekim dediki boyuyub yumurtaliqlarin pkoya gore .
Boyuk olmagi normal deyile can.mene hekim dediki boyuyub yumurtaliqlarin pkoya gore .
Onda bırak gitsin