Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaaaa hic fark etmedim yaaa cok sevindim tebrik ederim kuzum, sag salim kucagina alirsiniz insallah. Hadi anlat bakalim nasil oldu nasil oyrendin tedavi falan aldin mi?
2 kala ille test yap dedi arkadaş :) ben de iki kala sabahtan yaptım.. çıktı akşam da kan verdik 258,23 çıktı kuzu... yok tedavi falan almadım. bir şey de yapmadım kısmetmiş demek ki..

amiinn inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.

2 kala ille test yap dedi arkadaş :) ben de iki kala sabahtan yaptım.. çıktı akşam da kan verdik 258,23 çıktı kuzu... yok tedavi falan almadım. bir şey de yapmadım kısmetmiş demek ki..

amiinn inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
Amin canim, haber et ne olursa, dr kontrolu falan ben girip bakiyorum her gun.

can09e can09e Canım ne kadar sevindim bir bilsen :KK76::KK73:sağ salim kucağına alasın inşAllah canım benim. Kaç zamandır aklımdasın kısmette şu an gelesi varmış çok şükür :dua:
Kuzumm Allah razı olsunnn.. geldi valla şaşkınım zamanı şimdi idi demek ki..
Sen napıyosunn nasılsın geldiğine sevindim bende inşallah sizde de güzel haberler vardıııırr❤❤ nerminn de gelmiyo onun da haberi yok 🙈

Kuzumm Allah razı olsunnn.. geldi valla şaşkınım zamanı şimdi idi demek ki..
Sen napıyosunn nasılsın geldiğine sevindim bende inşallah sizde de güzel haberler vardıııırr❤❤ nerminn de gelmiyo onun da haberi yok 🙈
Evet zamanı varmış canım. Bizde durumlar aynı canım gelen giden yok. Bekliyoruz işte:KK51:

Evet zamanı varmış canım. Bizde durumlar aynı canım gelen giden yok. Bekliyoruz işte:KK51:
kısmet kuzum Rabbim ne zaman yazdıysa.. umut yitirmek yok.. bu yaşımda benim geldiyse hayli hayli olur sizinn :KK49:
nermin nerde konuştun mu durumu.. bi haber etsin bana ya : (

kısmet kuzum Rabbim ne zaman yazdıysa.. umut yitirmek yok.. bu yaşımda benim geldiyse hayli hayli olur sizinn :KK49:
nermin nerde konuştun mu durumu.. bi haber etsin bana ya : (
İnşAllah hayırlısı canım.. yokk canım konuşmadım konuşurum inşAllah. Soylerim yazar sana.

Ayyy kuzuuummm çok sağol aytenimm amiinn nasıl sevindinn seeeeenn🤗
Sen nasılsın bebişin büyüdü :)
Gercekten cok sevindim cok guzel haber darisi diger kizlara inshAllah😍😍🤰🤰🤰🤰sende sagsalim kucagina al inshAllah🤱🤱🤱❤❤❤❤doktora falan gittinmi?evet benim oglani evlendiriyorum artik🤣urashiyorum cok cok sakindi hep oyle kalacak saniyordum shimdi anca ilgi istiyo🤦‍♀️

Salam canim, men gunlerimi sayiram )) senin bebiwin necedi? Ozun necesen?
Caaaan inshAllah🙏🙏🙏🥰🥰🥰senin ushaglarin 8 ayinda dogulurdu hee?kesr ya normal dogum istiyirsen inshAllah?😘😘ozum yaxshiyam oglumda arada yaxshidi arada yaxshi deyil sen tecrubeli mamashasanda ozun bilirsen 1 gunu 1gunu tutmur🥴

Gercekten cok sevindim cok guzel haber darisi diger kizlara inshAllah😍😍🤰🤰🤰🤰sende sagsalim kucagina al inshAllah🤱🤱🤱❤❤❤❤doktora falan gittinmi?evet benim oglani evlendiriyorum artik🤣urashiyorum cok cok sakindi hep oyle kalacak saniyordum shimdi anca ilgi istiyo🤦‍♀️
Sağol kuzum amiin inşallahh
Gittim evet 3ünde gidecem bide..
Sağlıkla büyüsün senin bebiş dee.. ❤

X