Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox.
LeylaJ LeylaJ canım necəsən, övladını dünyaya gətirdin ?
can09e can09e canım hamilesin galiba, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İn şe Allah, Amin.
Yerdə qalan qızlar tək tək etiketləmirəm, göz problemim var bir az. Sizlər necəsiniz, nə var, nə yox, yaxşısınız hamınız, kimdə təzə xəbər var.
He canim, ayin 19 u dunyaya getirdim qizim, dunen eve geldik. Sen necesen?

Ay maşallahh iyisiniz inşallahh❤ leyla kaç haftalık doğdu?
Allah analı babalı büyütsün aminn🤗
Sagol kuzum, iyiyiz sukur, 35 hafta 5 gun, 2 gun sanci cekdim, dr um biraz daha beklemek istedi serum igne yaptilar ama benim kiz duramadi karnima, acil sezeryana aldilar)) insallah sen de sag salim alirsin kucagina. Cinsiyyeti belli oldu mu seninkinin?

Sagol kuzum, iyiyiz sukur, 35 hafta 5 gun, 2 gun sanci cekdim, dr um biraz daha beklemek istedi serum igne yaptilar ama benim kiz duramadi karnima, acil sezeryana aldilar)) insallah sen de sag salim alirsin kucagina. Cinsiyyeti belli oldu mu seninkinin?
Maşallahh kuzum.. Allah analı babalı büyütsün tekrar❤
Amiiinn..
Yarın görücez kısmetse inşallah gösterir.. %70söylerim dedi ama net de belli olabilir diyorum ben🤗

Azerice başlığı görünce dayanamadım girdim topiğe ilk bi kaç mesaja baktım şaşırdım burda ne çok azeri varmış. 😯 Son mesajlara geldim türkçe hep şaşırdım.

Bu arada ben bayılıyorum sizin konuşmalarınıza ya bana çok ama çok sempatik geliyo, çok şirin ya. Azeri bi arkadaşım var o konuşunca hiç susmasın istiyom valla hatta konuşmasının tatlılığından çoğu zaman dediklerine odaklanamıyorum bile. Yerim sizi ben :KK68:

Hiç başka bir ülke gibi görmüyorum ben Azerbaycanı tek bir ülke gibiyiz. :KK19:

salam necesen? men girirem herden ama sakitlik olur giriremki 1hefte qabaq yaziwma olub 1 2dene, fso. passivlikdi nese. bu arada men shemsem🙆‍♀️ niki deywmiwem
Salam canim necesen?♥️ 2 shems variydi hangisi oldugunu cozemedim baya baya zaman olmush yaddashim silinib😁hamilesin tebrik edirem sagsalamat inshAllah🙏

Salam canim necesen?♥ 2 shems variydi hangisi oldugunu cozemedim baya baya zaman olmush yaddashim silinib😁hamilesin tebrik edirem sagsalamat inshAllah🙏
hansi wems oldqumu neter bawa salim bilmedim ki😁🤷‍♀️ chox saqol Amin can😘🙏 he kimse qalmiyb daqiliwib hami. men arada girirem 5 10deqlikde olsa. senin Deevid bey neyniyr boyuyur?😍

X