Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Caaan yox quzum qətiyyən mən iki dəfə o səhvi eləmişəm :KK43: ölənə qədər özümü lənətləmişəm, insanın bir qanmıyan vaxtı olur o vaxtıma düşüb hər halda ki, o cür səhfə yol vermişəm. Bir də əsla əsla o səhfə yol vermiyəcəyimə söz verişəm. Allah bağışlasın günahımı çox peşmanam çox. Çox söymüşəm özümü sənə vuran əllərim qırılsın demişəm, hələ də nə özümü bağışlayıram nə də unuda bilirəm :KK43:

Pis vurmusan beyem can? Ağır vurmusan? Yüngülvari bir iki çekmekden heçne olmaz. Hamımız ele böyümüşük.

Desəm gülərsən e : ) qarpız pendir çörək :KK48: amma təzə qalanda hələ özüm də bilmirdim hamiləliyimi canım qızardilmış ət istiyirdi, yeyə bilmirdim ət amma canım çəkirdi. Bir də türk paxlavası çox istəyirdim üstünə də qaymaq qoyub yeyirdim :skandal:
Müalicəylə qalmışdın eləmi?? Dedin mənim də ürəyim qarpız istədi yaman :kk77: kocişim gəlsin göndərim alsın :KK45:

Müalicəylə qalmışdın eləmi?? Dedin mənim də ürəyim qarpız istədi yaman :kk77: kocişim gəlsin göndərim alsın :KK45:
Yox quzum mənim hamilə qalmağımda problem yoxdur o kolay :KK48: mən topu tuturam saxlaya bilmirəm :KK70:
Vaaay eneee kızım sormasaydın keşke :skandal:günaha batdım :skandal:ey hamilələr bir də məndən soruşmayın nə yemisən düşünə bilmədim orasın orasın ki, birdən canın çəkər həmən atladım ccavab verməyə :skandal:bağışla sən Allah :kızgın:

Mən bu gün ağın çıxartdım yaxşıca, bu gün uzanıram deyə soyal medyada gəzmədiyim yer qalmadı :skandal:həmən sabah özümü yığışdırmağım lazımdır, yoxsa o günlərim qayıdacaq təkrar :KK43: qızlar sabah məni bir səhərdən başqa burda kimsə görsə həmən belə etsin :sopa:

Yox quzum mənim hamilə qalmağımda problem yoxdur o kolay :KK48: mən topu tuturam saxlaya bilmirəm :KK70:
Vaaay eneee kızım sormasaydın keşke :skandal:günaha batdım :skandal:ey hamilələr bir də məndən soruşmayın nə yemisən düşünə bilmədim orasın orasın ki, birdən canın çəkər həmən atladım ccavab verməyə :skandal:bağışla sən Allah :kızgın:
Yox yox zarafat edirəm əşii ciddiyə alma məni:KK70:.... orda nə varki ey

LeylaJ LeylaJ can necesen burdasan? Sen qoz fındıqlı ballı bir qarışım demişdine kişi üçün. O nece idi tarifini yaza bilersen?
He canim burdayam. Qoz, qara kiwmiw,qara erik qurusu hamisini blenderden kecirirsen, sonra da bal qatirsan. Ac qarina seher axwam yesin. Ve l-arginin icsin. Bir qariwim da var o da 1 il qabag elemiwdim onda cox awagi idi yaxwi tesir elemiwdi faizine, kecibuynuzu bekmezi ve xurma tozu, qariwdirirsan kawa kimi olur, onu da ac qarina seher axwam. Dini magazalarda satilir.

He canim burdayam. Qoz, qara kiwmiw,qara erik qurusu hamisini blenderden kecirirsen, sonra da bal qatirsan. Ac qarina seher axwam yesin. Ve l-arginin icsin. Bir qariwim da var o da 1 il qabag elemiwdim onda cox awagi idi yaxwi tesir elemiwdi faizine, kecibuynuzu bekmezi ve xurma tozu, qariwdirirsan kawa kimi olur, onu da ac qarina seher axwam. Dini magazalarda satilir.

Canım men evde birini düzeltmişem. Yoldaşıma o vaxt diyibler. 100qr qoz, qara kişmiş, fındıq, badam. Bunları xırda xırda doğrayıb balla qarışdırırsan. Ama ne qeder bal olduqlarını demeyibler. Men texmini bunlara 3-4 yemek qaşığı bal elave elemişem. Biraz sert kıvamdadı. Bilmirem bunun kıvamı nece olmalıdı. Onu soruşacaqdım sennen

Salam qızlar. Neçe vaxtdı baxa bilmirem, kefime düşende girirem. Öncelikle minik_prince minik_prince seni tebrik eliyirem. elinde ovcunda qalsın, atalı analı, sağlam böyüsün inşAllah. :dua::anne: Sonra LeylaJ LeylaJ seni de tebrik eliyirem. ALLAH berk elnen versin inşAllah. Sağ salamat qucağına alasan.:anneadayı: can09e can09e Hiranur83 Hiranur83 Judy_K Judy_K ve s. Siz nasılsınız? Tek tek etiketliye bilmedim hamınızı. J jale_nur sen de xoş gelmisen. Judy.nin bacısıyam)) xırdalanda qalırsan diyesen sen de) ele men de xırdalanda qalıram.

Quzi mən bir dəfə fena yaxalanmışdım sosyal medya xəstəliyinə. O dərəcə ki, uşağa yemək verməyi unutmuşdum nəinki hələ ev işi və s. Burda da yazdım qızlara, sonra sildim instagramı ən çox instanı bir də buranı istifadə edirdim. Bura da bircə səhər gəlib yazıb çıxırdım, düzəlmişdi hər şey. İndi görürəm ki, yenə bağlanıram ona görə

Leyla uşaq bir ara öskürəndə bacım dedi keçibuynuzu bəhməzi al ver, dedi dadı qəşəngdir iris dadı verir. Aldım xoşum gəlmədi uşaq iyrənə iyrənə başın qatıb birtəhər içirtdim amma dadı pisdir eləcə qalır. Amma uşağı tez sağaltdı, sən aldığın necədir bəlkə mən aldığım elə çıxıb. Koska keçiboynuzu pekmezi yazılıb mən alanın üüstündə

Canım men evde birini düzeltmişem. Yoldaşıma o vaxt diyibler. 100qr qoz, qara kişmiş, fındıq, badam. Bunları xırda xırda doğrayıb balla qarışdırırsan. Ama ne qeder bal olduqlarını demeyibler. Men texmini bunlara 3-4 yemek qaşığı bal elave elemişem. Biraz sert kıvamdadı. Bilmirem bunun kıvamı nece olmalıdı. Onu soruşacaqdım sennen
Üç dörd yemək qaşığı azdır can, ərzaqları isladana qədər tök balı.

Salam qızlar. Neçe vaxtdı baxa bilmirem, kefime düşende girirem. Öncelikle minik_prince minik_prince seni tebrik eliyirem. elinde ovcunda qalsın, atalı analı, sağlam böyüsün inşAllah. :dua::anne: Sonra LeylaJ LeylaJ seni de tebrik eliyirem. ALLAH berk elnen versin inşAllah. Sağ salamat qucağına alasan.:anneadayı: can09e can09e Hiranur83 Hiranur83 Judy_K Judy_K ve s. Siz nasılsınız? Tek tek etiketliye bilmedim hamınızı. J jale_nur sen de xoş gelmisen. Judy.nin bacısıyam)) xırdalanda qalırsan diyesen sen de) ele men de xırdalanda qalıram.
Eneee kim gelmiş, xoş gəlmiş. Mən yaxşıyam sən necəsən, nə var nə yox təzədən köhnədən :KK200:

X