Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyla uşaq bir ara öskürəndə bacım dedi keçibuynuzu bəhməzi al ver, dedi dadı qəşəngdir iris dadı verir. Aldım xoşum gəlmədi uşaq iyrənə iyrənə başın qatıb birtəhər içirtdim amma dadı pisdir eləcə qalır. Amma uşağı tez sağaltdı, sən aldığın necədir bəlkə mən aldığım elə çıxıb. Koska keçiboynuzu pekmezi yazılıb mən alanın üüstündə
Dowab kimidi dadi ama ele de pis deyil, neese qatanda lap yaxwi dad olur. Men yag coreknen yeye bilirem))

Canım men evde birini düzeltmişem. Yoldaşıma o vaxt diyibler. 100qr qoz, qara kişmiş, fındıq, badam. Bunları xırda xırda doğrayıb balla qarışdırırsan. Ama ne qeder bal olduqlarını demeyibler. Men texmini bunlara 3-4 yemek qaşığı bal elave elemişem. Biraz sert kıvamdadı. Bilmirem bunun kıvamı nece olmalıdı. Onu soruşacaqdım sennen
Findiq badam lazim deyil quzum, men dediklerim sirf faizi artirmaq ucundu, bali da gozeyari tokursen, ne cox qati ne cox sulu olmasin, cox olmagin ziyani yoxdu.

Salam qızlar. Neçe vaxtdı baxa bilmirem, kefime düşende girirem. Öncelikle minik_prince minik_prince seni tebrik eliyirem. elinde ovcunda qalsın, atalı analı, sağlam böyüsün inşAllah. :dua::anne: Sonra LeylaJ LeylaJ seni de tebrik eliyirem. ALLAH berk elnen versin inşAllah. Sağ salamat qucağına alasan.:anneadayı: can09e can09e Hiranur83 Hiranur83 Judy_K Judy_K ve s. Siz nasılsınız? Tek tek etiketliye bilmedim hamınızı. J jale_nur sen de xoş gelmisen. Judy.nin bacısıyam)) xırdalanda qalırsan diyesen sen de) ele men de xırdalanda qalıram.
Xow geldin quzum, cox sagol, insallah. Bu il sene de duwerli olsun, bebiwini alasan qucagina sag salamat

Leyla uşaq bir ara öskürəndə bacım dedi keçibuynuzu bəhməzi al ver, dedi dadı qəşəngdir iris dadı verir. Aldım xoşum gəlmədi uşaq iyrənə iyrənə başın qatıb birtəhər içirtdim amma dadı pisdir eləcə qalır. Amma uşağı tez sağaltdı, sən aldığın necədir bəlkə mən aldığım elə çıxıb. Koska keçiboynuzu pekmezi yazılıb mən alanın üüstündə

Canım bizim dükanlarda zadda satılan keçiboynuzu pekmezi boş şeydi. Dadı acıdı özününde bir faydası yoxdu elede. Almışam ona göre bilirem. Keçen il yoldaşım aldı her seher bir qaşıq gücnen içirdi dadı zeher idi. Sora türkiyede dostlarımız var onlardan xahiş eledik posilkaynan esl keçiboynuzu pekmezi gönderdiler. İnanırsan yernen göy qeder ferq var. Onu bir ay içdi her seher. O biri ay da hamile qaldım. Yeni burdakılardan alma can meslehet deyil bacarsan türkiyeden sifariş ver

Salam qızlar. Neçe vaxtdı baxa bilmirem, kefime düşende girirem. Öncelikle minik_prince minik_prince seni tebrik eliyirem. elinde ovcunda qalsın, atalı analı, sağlam böyüsün inşAllah. :dua::anne: Sonra LeylaJ LeylaJ seni de tebrik eliyirem. ALLAH berk elnen versin inşAllah. Sağ salamat qucağına alasan.:anneadayı: can09e can09e Hiranur83 Hiranur83 Judy_K Judy_K ve s. Siz nasılsınız? Tek tek etiketliye bilmedim hamınızı. J jale_nur sen de xoş gelmisen. Judy.nin bacısıyam)) xırdalanda qalırsan diyesen sen de) ele men de xırdalanda qalıram.
Salam səndə xoş gəlmisən. Necəsən? He sən xırdalanın hansı tərəfində qalırsan? Neçə yaşın var? Uşağın var? Suallar çox oldu diyən:olamaz:

Quzi mən bir dəfə fena yaxalanmışdım sosyal medya xəstəliyinə. O dərəcə ki, uşağa yemək verməyi unutmuşdum nəinki hələ ev işi və s. Burda da yazdım qızlara, sonra sildim instagramı ən çox instanı bir də buranı istifadə edirdim. Bura da bircə səhər gəlib yazıb çıxırdım, düzəlmişdi hər şey. İndi görürəm ki, yenə bağlanıram ona görə
Booyyy:confused: Allah köməyin olsun.

Salam səndə xoş gəlmisən. Necəsən? He sən xırdalanın hansı tərəfində qalırsan? Neçə yaşın var? Uşağın var? Suallar çox oldu diyən:olamaz:
Yaxşıyam şükür. Men qafqaz uni.sinin yaxınlığında bina evinde qalıram can. Bes sen? 27 yaşım olacaq inşAllah. Uşağım yoxdu hele ki. Sen de sağ salamat qurtarasan inşAllah.

can09e can09e teşekkürler canımcım. Ben de iyi gibiyim. Yeni bir jinekoloğa gitmiştim. Gitme sebebim farklıydı. HPV vardı bende. Onları yaktırıp tedavi oldum. Ama doktorum hamile kala bilmediğim için rahim filmimi görmek istedi. Götürdüm ve bakar bakmaz tüplerin kapalı dedi. Kaç doktora gitmiştim açık demişlerdi. Hep zaman kaybettim. Dün açtırmaya gittim. Sol tüpüm açıldı sadece. Sağı açamadı. Tıkalı dedi. Eğer biraz daha gecikseydin sol da kapana bilirdi dedi. Yani anlayacağın yine doktor hatasıyla baş başayım. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz? Tek tüple hamile kalabilirmiyim sizce?o_O

Yaxşıyam şükür. Men qafqaz uni.sinin yaxınlığında bina evinde qalıram can. Bes sen? 27 yaşım olacaq inşAllah. Uşağım yoxdu hele ki. Sen de sağ salamat qurtarasan inşAllah.
Mən də təzə bazar tərəfdə. Mənim də 23yaşım var. Çox saqol canım. Allah sənə də qismət etsin inşallah tezliklə. Müalicə götürürsən??? Nə qədərdi evlisən işləyirsən ya yox

can09e can09e teşekkürler canımcım. Ben de iyi gibiyim. Yeni bir jinekoloğa gitmiştim. Gitme sebebim farklıydı. HPV vardı bende. Onları yaktırıp tedavi oldum. Ama doktorum hamile kala bilmediğim için rahim filmimi görmek istedi. Götürdüm ve bakar bakmaz tüplerin kapalı dedi. Kaç doktora gitmiştim açık demişlerdi. Hep zaman kaybettim. Dün açtırmaya gittim. Sol tüpüm açıldı sadece. Sağı açamadı. Tıkalı dedi. Eğer biraz daha gecikseydin sol da kapana bilirdi dedi. Yani anlayacağın yine doktor hatasıyla baş başayım. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz? Tek tüple hamile kalabilirmiyim sizce?o_O
Kalirsin bence kuzum tek tuple de .... burda okudum tek tuple kalan..
Ama iyi olmus gittigin baska bir jinekologa...
Digerini neden acamiyorlar.. yok muymus bir yolu...

Kalirsin bence kuzum tek tuple de .... burda okudum tek tuple kalan..
Ama iyi olmus gittigin baska bir jinekologa...
Digerini neden acamiyorlar.. yok muymus bir yolu...
Bilmiyorum ki canım. Keşke açılsaydı ama açamadı. 1-2 defa denemeden sonra belki olur dedi ama garantisini vermedi. Bu ay korunmalıyım. Sonraki ay çalışmalar ola bilirmiş.

Mən də təzə bazar tərəfdə. Mənim də 23yaşım var. Çox saqol canım. Allah sənə də qismət etsin inşallah tezliklə. Müalicə götürürsən??? Nə qədərdi evlisən işləyirsən ya yox
Yazmışam canım cvbda. Borumu acdırdım. İndi gozdiyirem. İşlemirem can

X