- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.781
Quzi mən bilirəm sən hansından deyirsən, bilirsən necə qıvamını mürəbbə kimi elə. Mürəbbənin necə olur dəni şirəsi bax elə
Heee onda çox bal tökmeliyem kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Quzi mən bilirəm sən hansından deyirsən, bilirsən necə qıvamını mürəbbə kimi elə. Mürəbbənin necə olur dəni şirəsi bax elə
Sağ ol quzi Allah razı olsunBooyyy Allah köməyin olsun.
Bazar stordan almışdıqKecibuynuzu bekmezi muslim shopda satilan yaxwidi, dukanda satilanlar ois olur, tam ferqlidir
Yox quzi özəl deyil, sən bilirsən onsuz da azdan çoxdan dərdimi. Stevia şəkər xəstələri üçünNe lazımdı can? Özel deyilse
Ayy bu mantar mende de var, sepib oram emelli, sodaynan yuyundum, prokladka zad qoya bilmirem surtur incidir(( insallah ayagim duwer, onu deyim ki, cox adama elim ayagim duwub bele deyirler)) inaniram ki burdaki qizlarima da duwecek.Qripi deyrsense hee.ama vajina yox yara icindedi mantarmi desem ne desem hpv da bir yanan. dogum olanan sora ciddiice mualice alacam
Yox quzi özəl deyil, sən bilirsən onsuz da azdan çoxdan dərdimi. Stevia şəkər xəstələri üçün
Ayy bu mantar mende de var, sepib oram emelli, sodaynan yuyundum, prokladka zad qoya bilmirem surtur incidir(( insallah ayagim duwer, onu deyim ki, cox adama elim ayagim duwub bele deyirler)) inaniram ki burdaki qizlarima da duwecek.
Quzum etrafli melumat ver gorum, bizde satilmir? Aptekde? Hardan tapmaq olar?Yox quzi özəl deyil, sən bilirsən onsuz da azdan çoxdan dərdimi. Stevia şəkər xəstələri üçün
Eneee kız ben pot kırmışım ya : ) burdan yazmışam elə bilirəm özəldən yazmışam : ) şəkər tozu kimi, bir növ şəkər xəstələri üçün pesoqCaaan. Otu lazımdı sene? Çayı? Onun nese növleri çoxdu googleda.
Can var e Leylam çox bahadır, 400 qr 17 manatmı nəmi belədir heç bilmirəm e bəlkə orda da bahadır, ama orda yayqındır deyirəm bəlkə orda ucuz olar. Bir də ki, pesoğunun növləri çoxdur qatqılı olurlar olar ucuzdu beş manata zada var. Mənə sırf stevia lazımdır qatqısız, o da bahadırQuzum etrafli melumat ver gorum, bizde satilmir? Aptekde? Hardan tapmaq olar?
He cox pissi.men klatrimazoldu nesi onan surturem goynemeye gore.Ayy bu mantar mende de var, sepib oram emelli, sodaynan yuyundum, prokladka zad qoya bilmirem surtur incidir(( insallah ayagim duwer, onu deyim ki, cox adama elim ayagim duwub bele deyirler)) inaniram ki burdaki qizlarima da duwecek.
Can var e Leylam çox bahadır, 400 qr 17 manatmı nəmi belədir heç bilmirəm e bəlkə orda da bahadır, ama orda yayqındır deyirəm bəlkə orda ucuz olar. Bir də ki, pesoğunun növləri çoxdur qatqılı olurlar olar ucuzdu beş manata zada var. Mənə sırf stevia lazımdır qatqısız, o da bahadır
He cox pissi.men klatrimazoldu nesi onan surturem goynemeye gore.
Ay Allah can e quzum gedib axtarmısan, düşünmən yetər. Hə dedim bəlkə orda ucuz olar
He quzum men de aseklovir maz surturem, sodali suynan ustden yuyunuram sonra kremi surturem, ped falan qoymuram yoxsa incidir.He cox pissi.men klatrimazoldu nesi onan surturem goynemeye gore.
Sen yerini de mene wekli zadi varsa at aliram men. Harda yawayirdin sen?Can var e Leylam çox bahadır, 400 qr 17 manatmı nəmi belədir heç bilmirəm e bəlkə orda da bahadır, ama orda yayqındır deyirəm bəlkə orda ucuz olar. Bir də ki, pesoğunun növləri çoxdur qatqılı olurlar olar ucuzdu beş manata zada var. Mənə sırf stevia lazımdır qatqısız, o da bahadır
Men de alim gorum nece olurMenim de En çox istifade elediyim odu. Tez sakitleşdirir
Bizde harda satilir? Apteklerde ya marketde?