Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hee gülmeli durumduda men özüm hirsimnen ne qeder gülmüşem. Hemişe podruqamnan bir gedirdik bu defe podruqam gecikdi evde işi uzandı dedi sen get men gelerem. Tesevvür ele namazımı qıldım baxdım ki yoxdu ayaqqabılarım. Heç kimin günahını da almıyım didim 3-4defe axtardım her yeri. Yaxşı ki podruqam evden çıxmamışdı zeng eledim ona dedim mene ayaqqabı getirdi gelende
He qılıram hicablıyam ALLAH hamının ibadetini qebul elesin

Hiranur83 canım yakışıklımın neçe yaşı var? O uje men bilen mektebdenqabaq hazırlığına getmeliydi axı. Bağçaya çox kişi qarşıdı ama uje ele sistem düzeldibler ki hazırlığa uşağı qoymasan mektebe gede bilmez. Ona göre de lazımdı can

Çox şükür çox sevindim. İnşaALLAH sağ salamat dünyaya getiresen canım.

Caaaannn yenə yaxşı qurtarmısan.
Allah qəbul etsin. Allah hər şeyi ürəyincə etsin. Amin amin

Bizimki də elə elədi? Hansı tərəfdə yaşayırsan
Of bu kişilər, bir tibb bacısı var idi iynələrimizi həmişə O vururdu. Bir dəfə baxçadan söz düşəndə qayıtdı mənə dedi özün bax də neynyirsən ki, evdə. Dedim baxmağına özüm baxıram də onsuz da, orsa şerlər filan öyrədirlər. Qayıtdı dedi özün öytət də dedim öyrədərəm amma baxça başqa şeydir, uşaq açılışır, başqa uşaqlarnan oynayır, nəsə mən buna başa sala bilmədim fikrimi nə dedimsə qabağıma söz qoydu yoldaşım da onun ağzından eşitdi bu deyilənləri başladı ki, düz deyir özün bax düz deyiblər e iki ağız bir olanda bir ağız heçdir Vasmoyda oluram can sən harda olursan ?

5 yaşı var , hə bilirəm can çoxdan var o sistem. Bu il qoyacağıq İn şə Allah, sizlərə qismət olsun, burdan yazasınız ki, minnaklarımızı məktəbə qoyduq

Çox bilirlər axı onlar. Niyə onu susdurmurdun ki. Ona nə eyy. Əsəbləşdim təmiz.
Bizimki aparıb gətirməyin dərdindən qoymadı. 2ci gələn kimi qızı göndərəcəm.
Mən xırdalanda yaşayıram

Bilirsən can bəzi insanlar oxusa da cahil qalır, çox savadlı idi başı bəzi qanmaz həkimlərdən yaxşı işləyirdi. Amma ona söz deməyin mənası yox idi. Dediyim dedik idi nə desən də deyəcəydi haqq mənəm. Ona görə də mən həmişə belə insanlardan qaçaram, qorxaqlıq deyil sadəcə baş qoşmuram hə can demişdin orda yaşadığını yadımdan çıxıb

Onu da düz deyirsən. Bəzilərinin dediyi dedikdi. :)
Səndən bir söz soruşum oğluna hamilə olanda ən çox nə yeyirdin

Onu da düz deyirsən. Bəzilərinin dediyi dedikdi. :)
Səndən bir söz soruşum oğluna hamilə olanda ən çox nə yeyirdin
Desəm gülərsən e : ) qarpız pendir çörək amma təzə qalanda hələ özüm də bilmirdim hamiləliyimi canım qızardilmış ət istiyirdi, yeyə bilmirdim ət amma canım çəkirdi. Bir də türk paxlavası çox istəyirdim üstünə də qaymaq qoyub yeyirdim

5 yaşı var , hə bilirəm can çoxdan var o sistem. Bu il qoyacağıq İn şə Allah, sizlərə qismət olsun, burdan yazasınız ki, minnaklarımızı məktəbə qoyduq

Allah razı olsun canım inşaALLAH :) sağ salamat getsin. Menim de baldızımın qızının 5yaşı var o uje gedir hazırlığa. Gelen ilden mektebe gedecek inşaALLAH

Şekildeki uşağ poposunu da hazırlıyıb iki dene çekesen poposuna gör bir de eliyir
Caaan yox quzum qətiyyən mən iki dəfə o səhvi eləmişəm ölənə qədər özümü lənətləmişəm, insanın bir qanmıyan vaxtı olur o vaxtıma düşüb hər halda ki, o cür səhfə yol vermişəm. Bir də əsla əsla o səhfə yol vermiyəcəyimə söz verişəm. Allah bağışlasın günahımı çox peşmanam çox. Çox söymüşəm özümü sənə vuran əllərim qırılsın demişəm, hələ də nə özümü bağışlayıram nə də unuda bilirəm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…