- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.701
Bilirəm fərz deyil sadəcə çox istiyirəm. Mirmovsum ağanı ziyarətə mən də getmişəm. Allah bütün ziyarətləri qəbul etsin. İnşallah peyğəmbərimizi və gözəl imamlarımızı ziyarət etmək nəsib olar hamımıza...
Ayaqqabılarının oğurlanmağı pis olub temboli təzə aldığın. Bağışla ama gülməyim tutdu can can. Namaz qılırsanmı yenə
Getdim hekime, ozu yox idi hele gelmeyib, komekcisi baxdi dedi ciddi bir wey yoxdu, berkiyir yegin ona gore, 6 heftedi dedi, ayb vaxtiva gore 1 hefte boyukdi dedi ( o biri hamileliklerimde de hemiwe uzi bele deyib 8 ayliq olublar ikiside:))) dedi urej doyuntusu de var o qeder sevindim. 10 gun sonra gel hekim ozu de baxsin tam qulaq assin urek doyuntusune dedi.
Hiranur83
Caaaannn yenə yaxşı qurtarmısan.Hee gülmeli durumduda men özüm hirsimnen ne qeder gülmüşem. Hemişe podruqamnan bir gedirdik bu defe podruqam gecikdi evde işi uzandı dedi sen get men gelerem. Tesevvür ele namazımı qıldım baxdım ki yoxdu ayaqqabılarım. Heç kimin günahını da almıyım didim 3-4defe axtardım her yeri. Yaxşı ki podruqam evden çıxmamışdı zeng eledim ona dedim mene ayaqqabı getirdi gelende
He qılıram hicablıyam ALLAH hamının ibadetini qebul elesin
Caaaannn yenə yaxşı qurtarmısan.
Allah qəbul etsin. Allah hər şeyi ürəyincə etsin. Amin amin
Bəs evdəkilərin xəbəri oldu??Allah razı olsun can.
He day dime yaxşı qutardım. Ama heç bir gün doyunca giyine bilmedim o ayaqqabıları :))
Of bu kişilər, bir tibb bacısı var idi iynələrimizi həmişə O vururdu. Bir dəfə baxçadan söz düşəndə qayıtdı mənə dedi özün bax də neynyirsən ki, evdə. Dedim baxmağına özüm baxıram də onsuz da, orsa şerlər filan öyrədirlər. Qayıtdı dedi özün öytət dəBizimki də elə elədi? Hansı tərəfdə yaşayırsan
5 yaşı var , hə bilirəm can çoxdan var o sistem. Bu il qoyacağıq İn şə Allah, sizlərə qismət olsun, burdan yazasınız ki, minnaklarımızı məktəbə qoyduqHiranur83 canım yakışıklımın neçe yaşı var? O uje men bilen mektebdenqabaq hazırlığına getmeliydi axı. Bağçaya çox kişi qarşıdı ama uje ele sistem düzeldibler ki hazırlığa uşağı qoymasan mektebe gede bilmez. Ona göre de lazımdı can
Her ikisi var evde , ferqi yoxdu mene, saglam olsun esas, ama qiz daha wirin olur))İnşallah qulaq asarsan tezliklə. Qız istəyirsən ya oğlan yoxsa fərqi yoxdu
Çox bilirlər axı onlar. Niyə onu susdurmurdun ki. Ona nə eyy. Əsəbləşdim təmiz.Of bu kişilər, bir tibb bacısı var idi iynələrimizi həmişə O vururdu. Bir dəfə baxçadan söz düşəndə qayıtdı mənə dedi özün bax də neynyirsən ki, evdə. Dedim baxmağına özüm baxıram də onsuz da, orsa şerlər filan öyrədirlər. Qayıtdı dedi özün öytət dədedim öyrədərəm amma baxça başqa şeydir, uşaq açılışır, başqa uşaqlarnan oynayır, nəsə mən buna başa sala bilmədim fikrimi nə dedimsə qabağıma söz qoydu yoldaşım da onun ağzından eşitdi bu deyilənləri başladı ki, düz deyir özün bax düz deyiblər e iki ağız bir olanda bir ağız heçdir Vasmoyda oluram can sən harda olursan ?
Allah qismət etsin. Mən də oğlan istəyirəm. Ama 3cunu mən də qız istiyərəm. Qismət görək də. Təki sağlam olsunlarHer ikisi var evde , ferqi yoxdu mene, saglam olsun esas, ama qiz daha wirin olur))
Bilirsən can bəzi insanlar oxusa da cahil qalır, çox savadlı idi başı bəzi qanmaz həkimlərdən yaxşı işləyirdi. Amma ona söz deməyin mənası yox idi. Dediyim dedik idi nə desən də deyəcəydi haqq mənəm. Ona görə də mən həmişə belə insanlardan qaçaram, qorxaqlıq deyil sadəcə baş qoşmuramÇox bilirlər axı onlar. Niyə onu susdurmurdun ki. Ona nə eyy. Əsəbləşdim təmiz.
Bizimki aparıb gətirməyin dərdindən qoymadı. 2ci gələn kimi qızı göndərəcəm.
Mən xırdalanda yaşayıram
Onu da düz deyirsən. Bəzilərinin dediyi dedikdi. :)Bilirsən can bəzi insanlar oxusa da cahil qalır, çox savadlı idi başı bəzi qanmaz həkimlərdən yaxşı işləyirdi. Amma ona söz deməyin mənası yox idi. Dediyim dedik idi nə desən də deyəcəydi haqq mənəm. Ona görə də mən həmişə belə insanlardan qaçaram, qorxaqlıq deyil sadəcə baş qoşmuramhə can demişdin orda yaşadığını yadımdan çıxıb
Desəm gülərsən e : ) qarpız pendir çörəkOnu da düz deyirsən. Bəzilərinin dediyi dedikdi. :)
Səndən bir söz soruşum oğluna hamilə olanda ən çox nə yeyirdin
Bəs evdəkilərin xəbəri oldu??
5 yaşı var , hə bilirəm can çoxdan var o sistem. Bu il qoyacağıq İn şə Allah, sizlərə qismət olsun, burdan yazasınız ki, minnaklarımızı məktəbə qoyduq
Belə qismətiniz olsun eyy mənim oğlum o qədər başıma belə oyunlar açıb
Caaan yox quzum qətiyyən mən iki dəfə o səhvi eləmişəmŞekildeki uşağ poposunu da hazırlıyıb iki dene çekesen poposuna gör bir de eliyir