Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Xow geldin gulum, cox sagol gozel sozlerin ucun, bulantim hele ki bawlamayib, hele ayb dan 3 gun kecib)) sende necedi veziyyet?

Mende heçne can ayb qutarannan beri düzenli ilişki olur her gün. Bu aydan ümidliydim. Üstüve sağlıq dünen xestelendim boğazım gelib halsızam özümü yaxşı hiss eləmirəm. Sen çok çok dikkat et xestelenmemeye çalış canım. İnşaALLAH heç axırq qeder olmaz bulantın. Rahat hamilelik keçirersen

Caan seni bawa duwurem, cox cetin olur son vaxtlar, Allah komeyin olsun, birazca da doz dozzz dozzzz))))

Salam canim necesenmeni sehv etiketlemisen
Neynirsen mualiceye davam edirsen?

Abaawww. Yaxşıki o etiketlediyim 4ildi girmir canım müalicem qutardı.abortdan sora yoxlanışda hekim dedi herşey normaldı sadece bir şeyden şübhelendi mazok götürdü. Göbelek çıxdı. 1ay da onnan müalice aldım. Bu ay düzenli ilişkiden başqa heçne elememişem. Görey nolur necedi bebişler

Insallah quzum. Hamilelikde de olur ha qrip bogaz falan, diqqet et cox derman falan icme, caynan murebbeynen sagalt ozunu, Allah wefa versin. Men bu defekinde qrip oldum, dodagim ucugladu, sonra qawinmam oldu cox derman icdim ama((

Ilk yazdigin yerde dogru etiketleme olmus fakat olmamis her nedense ikinci etiketlediginde 2 n ile olmus kuzumm
Aynen bizlerde cikmamisiz neyse gorustuk ya :))

Insallah quzum. Hamilelikde de olur ha qrip bogaz falan, diqqet et cox derman falan icme, caynan murebbeynen sagalt ozunu, Allah wefa versin. Men bu defekinde qrip oldum, dodagim ucugladu, sonra qawinmam oldu cox derman icdim ama((

Caan inşaALLAH bir tesiri olmaz. Hekime getmemisen? Maraqlanardın uşağa nece tesiri var diye.
Men de derman içmemeye çalışıram. Astmam tutub. Onsuzda bronxial astmanın dermanı yoxdu. Ona göre ancaq çay içirem.

A ne yaxşı alaram bu gün

Ilk yazdigin yerde dogru etiketleme olmus fakat olmamis her nedense ikinci etiketlediginde 2 n ile olmus kuzumm
Aynen bizlerde cikmamisiz neyse gorustuk ya :))

Evet farkettim canım :) ilk yazdığımda klavyemin hafızasında kalmış azerinnn diye. Bende onu kullandım. Baktım olmadı. Tekrar yazınca da böyle oldu :) görüştük ya :) Allah ayırmasın :)

Test ele de quzum. Nece gun qabaq neqativ cixibsa o demek deyilki ele de olcaq. Menim nece defe bawima gelib, dunen elemiwem neqativ bu gun elemiwem positive)))
İnanırsan mən adet olum amma orda neqativ görmüyüm ona razıyam o qədər pis oluram onda. 1 dənə testim qalıb eləmirəm saxlıyıram sabah da olmasam o biri testden eləyəcəm @minik_prince deyəndən inşallah

Derman icende test negativ idi, 7 gunluk yazmiwdi antibiotik, mende de gobelek idi, mualicenin 5 ci gunu yene eledim test gordum positivdi dayandirdim, hekime getmiwem dedi eybi yox hele tezedi. Sabah cagirib deyesen uzi edecek, bele kleksana bawlamiwam gobekden her gun vurdururam.uziye hele tezdi he? Dedi qan deyerin yaxwi cixib gel yanima.nem gedim gorum

Ama bele de pisdi de fikir edirsen var ya yox? Stress kecirirsen, test edirsen rahat olursan bilirsen nedi ne deyil )) adet gunun bu gundu?

Ama bele de pisdi de fikir edirsen var ya yox? Stress kecirirsen, test edirsen rahat olursan bilirsen nedi ne deyil )) adet gunun bu gundu?
Eslinde dünen idi mende prosto har ay ya 1 gün dala ya qabağa atır o stress keçirmirem amma məncə hamilə deyiləm sadəcə ürək bulanma ağ ya bir az sarı axıntı çoxalıb o məni çaşdırır

Yox yox uziye tezdi diyib getməməlik eleme vaxtında get. Sonra Allah elemesin menimki kimi olmasın. Oturdum gözdedim ki 8ci heftesinde gederem hamsına birdefelik ürey döyüntüsünü özünü görerem. Vaxtında getseydim belke nese elemey olardı. Qismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…