Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun

Judy_K Sağol quzu inşallah ayağım yüngül olsun hamınız hamilə qalasınız Mənim 1 qızım var şükr sizə qismət ikinciye qala bilmirəm prosta

Caan. Sinemin de bir qızı var ikincini şeyapmağ istiyir.
Menim heleki yoxdu inşaALLAH ayağın düşerli olar :)

Yo gedecem mutleq canim, prosto deyirem gorsener goresen, heyecanlaniram)) bes menim bundan evvelki hamileliyimde bawqa hekim idi de ne qeder dedim ne analizler verim dedi hele tezdi 3 ay bitsin sonra, ama vaxtinda versem bilseydim ki tsh ve laxtalanma yuksekdi ustune duwerdik, ona gore gerek gozlemeyesen o qeder zibil weyler cixir ki. Hec o hekim meni endikrinoloqa gondermemiwdi, bu gonderdi ama, ve hekim dedi ki dozani artir tsh a gore yoxsa inkiwafdan qalar yene.

He hamile olanda sari axinti olur canim. Insallah hamilesen. Ama urekbulanma bele tez bawlamir, psixolojik de olur cox vaxt)) men butun hamileliklerimi urekbulanma qusma ile kecirmiwem, adetden 5-7 gun kecimce bawlayir

dedim de olursa olur olmassa olmaz diyir.
hatta seni hep KK böyle yaptı diyor ne var var işte bebişimiz diyor :) öyle var da amma işte insan istiyir bir tane daha kardeş olsun ... boş ver diyor düzen müzen kalmaz bu yaştan sonra ne sen ne ben kaldırabiliriz diyor...

O zaman kuzum sen ona iksir hazirla ver yesin her gun, ceviz, siyah uzum, erik kurusu, blemderden kecir icine de bal koy karistir yesin

He hamile olanda sari axinti olur canim. Insallah hamilesen. Ama urekbulanma bele tez bawlamir, psixolojik de olur cox vaxt)) men butun hamileliklerimi urekbulanma qusma ile kecirmiwem, adetden 5-7 gun kecimce bawlayir
Psixoloji deyil e men soyuqlamışam nəyi var Görək bürüsügün uje cavab deyəcəm

Salam can xos geldin.Eh menen dansmaye bu 6 aya daha ne cixmadiki mende?,,Sen yoxsan gozum seni ariyir.Neynrsen???Calismaya baslamisiz?bat ne zamandi biraz melumat verdeee

Endokrinoloqa neçenci hefte getmek lazımdı? Canım inşaALLAH bu sefer sağlıqlı olar

Salam can xos geldin.Eh menen dansmaye bu 6 aya daha ne cixmadiki mende?,,Sen yoxsan gozum seni ariyir.Neynrsen???Calismaya baslamisiz?bat ne zamandi biraz melumat verdeee

Caan aradabir gelib baş çekirem size :)
He aybaşı bitiminden beri çalışıyoz hergün :) bat 23üdü. Görek ne olur :) üstüve sağlıq berk xestelenmişem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…