- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.441
LeylaJ kuzum sen abortdan kaç ay sonra hamile oldun şimdi ... ?
benim mayıstan bu yana 7 ay keçmiş gelmir.
napıyımm kız amme hizmetiYapıştııırrrrrr
Allah razi olsun
Judy_K Sağol quzu inşallah ayağım yüngül olsun hamınız hamilə qalasınız Mənim 1 qızım var şükr sizə qismət ikinciye qala bilmirəm prosta
napıyımm kız amme hizmeti
boş vaktim de bol demek ki
Sağ olsunnapıyımm kız amme hizmeti
boş vaktim de bol demek ki
Agustosta abort olmustum kuzum. 3 ay oluyor.LeylaJ kuzum sen abortdan kaç ay sonra hamile oldun şimdi ... ?
Yo gedecem mutleq canim, prosto deyirem gorsener goresen, heyecanlaniram)) bes menim bundan evvelki hamileliyimde bawqa hekim idi de ne qeder dedim ne analizler verim dedi hele tezdi 3 ay bitsin sonra, ama vaxtinda versem bilseydim ki tsh ve laxtalanma yuksekdi ustune duwerdik, ona gore gerek gozlemeyesen o qeder zibil weyler cixir ki. Hec o hekim meni endikrinoloqa gondermemiwdi, bu gonderdi ama, ve hekim dedi ki dozani artir tsh a gore yoxsa inkiwafdan qalar yene.Yox yox uziye tezdi diyib getməməlik eleme vaxtında get. Sonra Allah elemesin menimki kimi olmasın. Oturdum gözdedim ki 8ci heftesinde gederem hamsına birdefelik ürey döyüntüsünü özünü görerem. Vaxtında getseydim belke nese elemey olardı. Qismet
He hamile olanda sari axinti olur canim. Insallah hamilesen. Ama urekbulanma bele tez bawlamir, psixolojik de olur cox vaxt)) men butun hamileliklerimi urekbulanma qusma ile kecirmiwem, adetden 5-7 gun kecimce bawlayirEslinde dünen idi mende prosto har ay ya 1 gün dala ya qabağa atır o stress keçirmirem amma məncə hamilə deyiləm sadəcə ürək bulanma ağ ya bir az sarı axıntı çoxalıb o məni çaşdırır
Seninki cok nazli cikti)) kocanla konus sen yoklatsin o da kendini.LeylaJ kuzum sen abortdan kaç ay sonra hamile oldun şimdi ... ?
maşallah canım... darısı başımıza en kısa zamanda hayırlısıylaAgustosta abort olmustum kuzum. 3 ay oluyor.
dedim de olursa olur olmassa olmaz diyir.Seninki cok nazli cikti)) kocanla konus sen yoklatsin o da kendini.
hatta seni hep KK böyle yaptı diyor ne var var işte bebişimiz diyor :) öyle var da amma işte insan istiyir bir tane daha kardeş olsun ... boş ver diyor düzen müzen kalmaz bu yaştan sonra ne sen ne ben kaldırabiliriz diyor...dedim de olursa olur olmassa olmaz diyir.
O zaman kuzum sen ona iksir hazirla ver yesin her gun, ceviz, siyah uzum, erik kurusu, blemderden kecir icine de bal koy karistir yesinhatta seni hep KK böyle yaptı diyor ne var var işte bebişimiz diyor :) öyle var da amma işte insan istiyir bir tane daha kardeş olsun ... boş ver diyor düzen müzen kalmaz bu yaştan sonra ne sen ne ben kaldırabiliriz diyor...
Insallah bu ile hamimiza duwerli olar. Menim oglum da ozum de qaban (donuz) ilindenik)) yeni bize duwub)Caan. Sinemin de bir qızı var ikincini şeyapmağ istiyir.
Menim heleki yoxdu inşaALLAH ayağın düşerli olar :)
Psixoloji deyil e men soyuqlamışam nəyi varHe hamile olanda sari axinti olur canim. Insallah hamilesen. Ama urekbulanma bele tez bawlamir, psixolojik de olur cox vaxt)) men butun hamileliklerimi urekbulanma qusma ile kecirmiwem, adetden 5-7 gun kecimce bawlayir
Salam can xos geldin.Eh menen dansmaye bu 6 aya daha ne cixmadiki mende?,,Sen yoxsan gozum seni ariyir.Neynrsen???Calismaya baslamisiz?bat ne zamandi biraz melumat verdeeeSalam qızlar sabahınız xeyir. Ben geldiiiiiimmmmnecesiz? MaşaALLAH ne qeder danışmısız men de çoxdandı yoxam oxu oxu bitmir
ÖncelikleLeylaJ tebrik eliyirem can seni. ALLAH berk elden versin inşaALLAH bu hamileliyin sağlıqlı keçsin sağ salamaat qucağıva alasan canım kontrolleri ihmal etme. Keçen hamileliyinde bulantıya göre düz emelli yemek yemirdin ele şeyler eleme yaxşı beslen. ALLAH kömey olsun sene ve qarnındakına inşaALLAH
Yeni gelensazoom xoş gelmisen can şad olduq aramıza qatılmana. İnşaALLAH bizim qeder uzun beklemezsin bebişin seni çox gözletmez tez geler. menim adım Nermin. Senin adın nedi?
@Hiranur83 canım menim, xoş gelmisen necesen? Yakışıklım necedi? Neyniyir? Gelmişdim yazdıqlarıvızı oxuyurdum ki sonra cavablandıra bilim. Oxuyub qutara bilmedim işim çıxdı çıxdım. Bide indi gelmişem yani can düşünme ki geldi bir cavab yazmadı diye imkan olmadı. Özün yaxşısan? Sehhetin yaxşıdı?
@HerSey_Guzel_Olucak Şeloş ALLAH şefa versin fikir ver özüve senin indi qrip olacaq lüksün yokminnoşu düşün ne qrip. Hamişsin fazla hırpalamıyorum. Doğ qutar inşaALLAH sağ salamat sonra hesaplaşırız
@minik_prince az day sen de doğ qutarda bir üreymiz çekildigel seni sinirlendirim sancın tutsun. Bilirsin o konuda nasıl başarılı olduğumu
@azerinnn xoş gelmisen can necesen? Üçüzler necediler?
@can09e canımcım sana bişey yazmama gerek yok özelde hep konuşuyoruz zatenöpüldün
@SerAy12 kız sen haralardaydın? Görsenmirdin. Ne müalice eliyirsen? Nece gedir?
Yo gedecem mutleq canim, prosto deyirem gorsener goresen, heyecanlaniram)) bes menim bundan evvelki hamileliyimde bawqa hekim idi de ne qeder dedim ne analizler verim dedi hele tezdi 3 ay bitsin sonra, ama vaxtinda versem bilseydim ki tsh ve laxtalanma yuksekdi ustune duwerdik, ona gore gerek gozlemeyesen o qeder zibil weyler cixir ki. Hec o hekim meni endikrinoloqa gondermemiwdi, bu gonderdi ama, ve hekim dedi ki dozani artir tsh a gore yoxsa inkiwafdan qalar yene.
Salam can xos geldin.Eh menen dansmaye bu 6 aya daha ne cixmadiki mende?,,Sen yoxsan gozum seni ariyir.Neynrsen???Calismaya baslamisiz?bat ne zamandi biraz melumat verdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?