• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Endokrinoloqa neçenci hefte getmek lazımdı? Canım inşaALLAH bu sefer sağlıqlı olar
Hamile qalmamiwdan tsh analizi verirsen quzum eger yuksek cixirsa ele o an getmek lazimdi. O da inkiwafa mane olurmuw, ki mende 1 ildir derman icirem buna gore, ama dozasi az gelmiw hamilelikde, sebeb o da ola bilermiw indiki hekimim deyir. Ona gore kontrolda saxlayiriq.

Caan aradabir gelib baş çekirem size :)
He aybaşı bitiminden beri çalışıyoz hergün :) bat 23üdü. Görek ne olur :) üstüve sağlıq berk xestelenmişem :KK43:
Allah komek olsun mende yaman qriplemsdim ele zogalli cayla yola verdim bu aralar gezir xesteliklee qoru ozunu.he insallah bu ay ya gelecek ay sad xeberleri gozleyrem senende diger qizlardanda

Eklentiler

• 7379C9A9-1C0E-48A0-8EF5-60CFFA4F772C.jpeg
    7379C9A9-1C0E-48A0-8EF5-60CFFA4F772C.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 36
Gedecem bugun gorek ne deyir:halay:dunen gece cimdiyim yerde nece agladimsa kocami deli eledim sacimi yudum yoruldum bedenimi shampunlamag isteyirem ne gucum qalmishdi nedeki elim budlarima zada catmir bax indide yaziram gozlerim dolub bogazim tutulubo_Oyoldashim geldi cimizdirdi meni nie agliyirsanki cagir gelimde diir onuda zeherledim cagirmamish gele bilmirsenki,demirsen bu nece cimecek zad:KK70:
Can e quzum başa düşürəm nə çəkdiyini. Bu gün nə xəbər ?

Salam qızlar sabahınız xeyir. Ben geldiiiiiimmmm:KK3: necesiz? MaşaALLAH ne qeder danışmısız men de çoxdandı yoxam oxu oxu bitmir :kahve:
Öncelikle LeylaJ LeylaJ tebrik eliyirem can seni. ALLAH berk elden versin inşaALLAH bu hamileliyin sağlıqlı keçsin sağ salamaat qucağıva alasan canım kontrolleri ihmal etme. Keçen hamileliyinde bulantıya göre düz emelli yemek yemirdin ele şeyler eleme yaxşı beslen. ALLAH kömey olsun sene ve qarnındakına inşaALLAH :anneadayı:

Yeni gelen sazoom sazoom xoş gelmisen can şad olduq aramıza qatılmana. İnşaALLAH bizim qeder uzun beklemezsin bebişin seni çox gözletmez tez geler. :dua: menim adım Nermin. Senin adın nedi? :KK19:
@Hiranur83 canım menim, xoş gelmisen necesen? Yakışıklım necedi? Neyniyir? Gelmişdim yazdıqlarıvızı oxuyurdum ki sonra cavablandıra bilim. Oxuyub qutara bilmedim işim çıxdı çıxdım. Bide indi gelmişem yani can düşünme ki geldi bir cavab yazmadı diye imkan olmadı. Özün yaxşısan? Sehhetin yaxşıdı? :KK200:
@HerSey_Guzel_Olucak Şeloş ALLAH şefa versin fikir ver özüve senin indi qrip olacaq lüksün yok :sinirli: minnoşu düşün ne qrip. Hamişsin fazla hırpalamıyorum. Doğ qutar inşaALLAH sağ salamat sonra hesaplaşırız :sopa:
@minik_prince az day sen de doğ qutarda bir üreymiz çekildi :işsiz: gel seni sinirlendirim sancın tutsun. Bilirsin o konuda nasıl başarılı olduğumu :KK5::KK70:
@azerinnn xoş gelmisen can necesen? Üçüzler necediler? :KK68:
@can09e canımcım sana bişey yazmama gerek yok özelde hep konuşuyoruz zaten :KK72: öpüldün :KK15:
@SerAy12 kız sen haralardaydın? Görsenmirdin. Ne müalice eliyirsen? Nece gedir? :KK39:
Ay xoş gördüm canım necəsən, Şükür salamatçılıqdı, yakışıklın da yaxşıdır. Səndə nə var nə yox. Yox quzum elə fikirləşmərəm işimiz gücümüz var əlbəttə. Həm sənin mesajları cavabsız qoymadığını bilirəm, amma tez amma gec cavab verəcəyini bilirəm. Adamın gözü axtarır sizlər olmayanda, nədə olmasa dərdləşmişik, demişik, gülmüşük, ixtiyarsız adam axtarır

Caan inşaALLAH bir tesiri olmaz. Hekime getmemisen? Maraqlanardın uşağa nece tesiri var diye.
Men de derman içmemeye çalışıram. Astmam tutub. Onsuzda bronxial astmanın dermanı yoxdu. Ona göre ancaq çay içirem.
Keçənlərdə bir türk həkim dedi ki, bir illə iki il arasında astmanı tamamən sağaldıram. Doğrdursa elə istəyərdim ki, gedə bilim.

Yo gedecem mutleq canim, prosto deyirem gorsener goresen, heyecanlaniram)) bes menim bundan evvelki hamileliyimde bawqa hekim idi de ne qeder dedim ne analizler verim dedi hele tezdi 3 ay bitsin sonra, ama vaxtinda versem bilseydim ki tsh ve laxtalanma yuksekdi ustune duwerdik, ona gore gerek gozlemeyesen o qeder zibil weyler cixir ki. Hec o hekim meni endikrinoloqa gondermemiwdi, bu gonderdi ama, ve hekim dedi ki dozani artir tsh a gore yoxsa inkiwafdan qalar yene.
Ay sağ ol, elə məndə də eynən sənin kimidir zob və laxtalanma problemi. Mən deyəndə ki, savadsız gnekoloqa getməkdənsə endokrinoloqa getmək lazımdır. Sözüm qəribçiliyə salınır : ) iki uşağım da savadsız gnekoloqların qurbanı oldu

Hamile qalmamiwdan tsh analizi verirsen quzum eger yuksek cixirsa ele o an getmek lazimdi. O da inkiwafa mane olurmuw, ki mende 1 ildir derman icirem buna gore, ama dozasi az gelmiw hamilelikde, sebeb o da ola bilermiw indiki hekimim deyir. Ona gore kontrolda saxlayiriq.
Kişi idi leyluş bu dəfəki həkimin hə? mən deyirəm də kişi həkimlərin başı qadın həkimlərdən yaxşı işləyir. Bir helə qadın həkimə getdim mən, ancaq gözləri cibdə. Üçüncü uşaqda xərcim çıxsada uşaq da oldu min Şükür

Salam qizlar tek tek yaza bilmirem oglushum geldi Shukurler olsun Allaha:halay:bele bir agri bele bir aci dunyada yoxdu hecbir agriya benzemir dehset bisheydio_Ohele mencun vapshe 3 dilalti,2defe iyne,axrinci variant sistem ama onun terkibinde nevariydi orasi muemma:KK70:dehshettt:kızgın: axrinci defe bele qalmishdim cox Shukur Allaha dozmurem olurem die die hersheyede dozur adam oglum cox nazliydi gelmek istemirdi gucnen getizdirdik:eek:

Salam qizlar tek tek yaza bilmirem oglushum geldi Shukurler olsun Allaha:halay:bele bir agri bele bir aci dunyada yoxdu hecbir agriya benzemir dehset bisheydio_Ohele mencun vapshe 3 dilalti,2defe iyne,axrinci variant sistem ama onun terkibinde nevariydi orasi muemma:KK70:dehshettt:kızgın: axrinci defe bele qalmishdim cox Shukur Allaha dozmurem olurem die die hersheyede dozur adam oglum cox nazliydi gelmek istemirdi gucnen getizdirdik:eek:
Caaan Aytəniiiiiim çox Şükür quzum çox sevindim. Xoş gəldi Davud bəy səfa gətirdi qədəmləri mübarək. Kız həyəcanlandım : ) canın rahatlıyar bir az, hə can o ağrılar, əziyyətlər çəkiləndə bilirik analarımız nələr çəkib

Back