• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men 2 hefte once de verdim 3.13 cixdi, hemiwe bu civarda cixir eslinde cox deyil, 4 den yuxari olmasi yaxwi deyilmiw, gorum yene verecem nece cixir. Sende necedi veziyyet? Bebiwin yeri rahatdi deyesen))))
Bu gün 13-dür görək nə olur : ) doğsaydı canı qurtarardı yazığın : ) Aytüş yoxdur gəlib gedən ? minik_prince minik_prince

Salamlar, mənim də yoldaşım bu gecə yuxuda görüb ki, bir uşağımız olub :halay:eynen də oğluma bənzəyirmiş : ) dedim ac toyuq yatar yuxuda darı görər, elə olub səndə də yəqin :KK51:

Salam, men onceki hamileliyimi oyrenende adetime 4-5 gun qalmiwdi hele, burdan qizlar xahiw eledi ki ovu testi edim, eledim tund cixdi. Evde biri qalib istesen eleyim)) hamileyem gorek nece cixir
Salam a hə elə görək bir zəhmət nə çıxır :halay:sağ salamat qucağına alasan:emir_bebek:

Salamlar, mənim də yoldaşım bu gecə yuxuda görüb ki, bir uşağımız olub :halay:eynen də oğluma bənzəyirmiş : ) dedim ac toyuq yatar yuxuda darı görər, elə olub səndə də yəqin :KK51:
Men de ni gece yuxuda uwaq arabasinda yeni dogulmuw oglan uwagi gormuwem, iri goy gozleri var idi. Allah her kesin yuxusun xeyre yozsun insallah

Men 2 hefte once de verdim 3.13 cixdi, hemiwe bu civarda cixir eslinde cox deyil, 4 den yuxari olmasi yaxwi deyilmiw, gorum yene verecem nece cixir. Sende necedi veziyyet? Bebiwin yeri rahatdi deyesen))))
Sende dermansiz 3.13 cixirsa eladirda,mende dermani buraxan kimi 10 dan yuxarilara cixir qalmir dermanlaysa 1 den yuxari qalxmir 0 necelerde olur:////heye rahatdi bu nece rahatligdi menim bashim cixmirrro_O

Bu gün 13-dür görək nə olur : ) doğsaydı canı qurtarardı yazığın : ) Aytüş yoxdur gəlib gedən ? minik_prince minik_prince
Yoxe Nushi proqramlar bitti ama men hele dogmamisham:KK70:bugun qaynanamin adgunudur hemishe danishirdiki bugun olacag olacag oda psixoloji tesir elemishdi mene neydi dunen belimde boyurlerimde ele bil hava variydi ushagda bashini vururdu sheyime dianmirdi dedim vse doguram 7 ci mertebeye peshkom cixdim ondan sonra lifte mindim:-)isti suynan cimdim indi durdumki tik yok:KK23:

Axşamınız xeyir qızlar mən test elədim dünən yox sırağa gün neqativ çıxdı bu gun sabaha da xestelenmeliyem olmamişam hele ki agrilarim da çekilib ola biler ki hamileliyi adetden evvel gostermesin?

Axşamınız xeyir qızlar mən test elədim dünən yox sırağa gün neqativ çıxdı bu gun sabaha da xestelenmeliyem olmamişam hele ki agrilarim da çekilib ola biler ki hamileliyi adetden evvel gostermesin?
Gec dollenme olubsa ola biler, ovu testi elemiwdin? Ne vaxt partlamiwdi folekulun yadinda? Yazanda yadima duwdu ki ovu testi edecekdim, edecem yazacam soz))

Salam qizlar necesuz,?ele sevinirem bu konuyu aktiv gorende bir ara hec kim yazmrdi indu masallah olsun hami yigilir.Cox sukur yeni hamilemizde var tebrikler. insallah davami da gelecek inanram
Bir deyil 2di Shukur:KK73:bizim Leylaynan teze gelen Jale:KK36:

Back