- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.381
Bir daha böğle söylemeGerci sen kizlardan sordun ammaa neysee:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha böğle söylemeGerci sen kizlardan sordun ammaa neysee:)
Bu gün 13-dür görək nə olur : ) doğsaydı canı qurtarardı yazığın : ) Aytüş yoxdur gəlib gedən ? minik_princeMen 2 hefte once de verdim 3.13 cixdi, hemiwe bu civarda cixir eslinde cox deyil, 4 den yuxari olmasi yaxwi deyilmiw, gorum yene verecem nece cixir. Sende necedi veziyyet? Bebiwin yeri rahatdi deyesen))))
Salam a hə elə görək bir zəhmət nə çıxır sağ salamat qucağına alasanSalam, men onceki hamileliyimi oyrenende adetime 4-5 gun qalmiwdi hele, burdan qizlar xahiw eledi ki ovu testi edim, eledim tund cixdi. Evde biri qalib istesen eleyim)) hamileyem gorek nece cixir
Azerice sordugundan oyle dusundum kuzum size sordu diye :))Sen nesin kiz erkekmisin deli
Belki cikar ruyasi ne bilek Allah bilir:)Salamlar, mənim də yoldaşım bu gecə yuxuda görüb ki, bir uşağımız olub eynen də oğluma bənzəyirmiş : ) dedim ac toyuq yatar yuxuda darı görər, elə olub səndə də yəqin
Men de ni gece yuxuda uwaq arabasinda yeni dogulmuw oglan uwagi gormuwem, iri goy gozleri var idi. Allah her kesin yuxusun xeyre yozsun insallahSalamlar, mənim də yoldaşım bu gecə yuxuda görüb ki, bir uşağımız olub eynen də oğluma bənzəyirmiş : ) dedim ac toyuq yatar yuxuda darı görər, elə olub səndə də yəqin
Sende dermansiz 3.13 cixirsa eladirda,mende dermani buraxan kimi 10 dan yuxarilara cixir qalmir dermanlaysa 1 den yuxari qalxmir 0 necelerde olur:////heye rahatdi bu nece rahatligdi menim bashim cixmirrrMen 2 hefte once de verdim 3.13 cixdi, hemiwe bu civarda cixir eslinde cox deyil, 4 den yuxari olmasi yaxwi deyilmiw, gorum yene verecem nece cixir. Sende necedi veziyyet? Bebiwin yeri rahatdi deyesen))))
Yoxe Nushi proqramlar bitti ama men hele dogmamishambugun qaynanamin adgunudur hemishe danishirdiki bugun olacag olacag oda psixoloji tesir elemishdi mene neydi dunen belimde boyurlerimde ele bil hava variydi ushagda bashini vururdu sheyime dianmirdi dedim vse doguram 7 ci mertebeye peshkom cixdim ondan sonra lifte mindimisti suynan cimdim indi durdumki tik yokBu gün 13-dür görək nə olur : ) doğsaydı canı qurtarardı yazığın : ) Aytüş yoxdur gəlib gedən ? minik_prince
Biliyorum kuzum shaka yapiyorum takiliyorumAzerice sordugundan oyle dusundum kuzum size sordu diye :))
Biliyorum kuzum shaka yapiyorum takiliyorum
Dermanla ele cixir canim, 1 ildir ki her gun 25 lik icirem.Sende dermansiz 3.13 cixirsa eladirda,mende dermani buraxan kimi 10 dan yuxarilara cixir qalmir dermanlaysa 1 den yuxari qalxmir 0 necelerde olur:////heye rahatdi bu nece rahatligdi menim bashim cixmirrr
Gec dollenme olubsa ola biler, ovu testi elemiwdin? Ne vaxt partlamiwdi folekulun yadinda? Yazanda yadima duwdu ki ovu testi edecekdim, edecem yazacam soz))Axşamınız xeyir qızlar mən test elədim dünən yox sırağa gün neqativ çıxdı bu gun sabaha da xestelenmeliyem olmamişam hele ki agrilarim da çekilib ola biler ki hamileliyi adetden evvel gostermesin?
Hee sende onla qane olurda ona gore mende nishanli olanda bildimki zobum var teze oyrenende mende 25 lik icirdimDermanla ele cixir canim, 1 ildir ki her gun 25 lik icirem.
Bir deyil 2di Shukurbizim Leylaynan teze gelen JaleSalam qizlar necesuz,?ele sevinirem bu konuyu aktiv gorende bir ara hec kim yazmrdi indu masallah olsun hami yigilir.Cox sukur yeni hamilemizde var tebrikler. insallah davami da gelecek inanram
Yox elememişdim menim başım çıxmır bu testdenGec dollenme olubsa ola biler, ovu testi elemiwdin? Ne vaxt partlamiwdi folekulun yadinda? Yazanda yadima duwdu ki ovu testi edecekdim, edecem yazacam soz))