• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoxe Nushi proqramlar bitti ama men hele dogmamisham:KK70:bugun qaynanamin adgunudur hemishe danishirdiki bugun olacag olacag oda psixoloji tesir elemishdi mene neydi dunen belimde boyurlerimde ele bil hava variydi ushagda bashini vururdu sheyime dianmirdi dedim vse doguram 7 ci mertebeye peshkom cixdim ondan sonra lifte mindim:-)isti suynan cimdim indi durdumki tik yok:KK23:
: ) Üzün gülsün deyir neynədim tık yok. Həkim nə deyir bəs ?

: ) Üzün gülsün deyir neynədim tık yok. Həkim nə deyir bəs ?
Gedecem bugun gorek ne deyir:halay:dunen gece cimdiyim yerde nece agladimsa kocami deli eledim sacimi yudum yoruldum bedenimi shampunlamag isteyirem ne gucum qalmishdi nedeki elim budlarima zada catmir bax indide yaziram gozlerim dolub bogazim tutulubo_Oyoldashim geldi cimizdirdi meni nie agliyirsanki cagir gelimde diir onuda zeherledim cagirmamish gele bilmirsenki,demirsen bu nece cimecek zad:KK70:

Mende ürək bulantısı başladı bilmrəm soyuqlamışam ya nədi
Belke gec dollenmedir,mene bax sen bidene one step testi al bashqa marka yox immenavoy one step seher ilk idrarinla ele,mendede gec dollenmeydi ama dete 4 gun qalmish toke toke xett cixdi qurudu,sora kolgeleshdi,2 saatdan sonra kocam gormushdu sen hamilesen demishdi ama men bir turlu o xetti gormemishdim:-)sora 2 gun qalmish yene elemishdim yene kolge kimi cixmishdi ama bu defe gorsenirdi:-)ama hemin gun cop testde elemishdim eyni anda onda ag apoag qalmishdi

Belke gec dollenmedir,mene bax sen bidene one step testi al bashqa marka yox immenavoy one step seher ilk idrarinla ele,mendede gec dollenmeydi ama dete 4 gun qalmish toke toke xett cixdi qurudu,sora kolgeleshdi,2 saatdan sonra kocam gormushdu sen hamilesen demishdi ama men bir turlu o xetti gormemishdim:-)sora 2 gun qalmish yene elemishdim yene kolge kimi cixmishdi ama bu defe gorsenirdi:-)ama hemin gun cop testde elemishdim eyni anda onda ag apoag qalmishdi
Can Bakida var o testten?

Can Bakida var o testten?
Bakidadirda ele one step kulokunun ustu rozvu rengdedi eliyenden sonrada atma 1-2 saat qalsin men onu adete 7 gun qalmish elemishdim agappag cixmishdi normalda test qalanda sidik qurumasi zad olur axi men onu atmadim dedim gorum nece testdir 3 gun saxladim 4 cu gun attim baxdimki nece var elede qalib ne sidik qurumasi,ne o biri xettin dashmasi hecne hec rengini bele deyishmemishdi 50 qepiyedi ama qesheng testdi

Salam qızlar sabahınız xeyir. Ben geldiiiiiimmmm:KK3: necesiz? MaşaALLAH ne qeder danışmısız men de çoxdandı yoxam oxu oxu bitmir :kahve:
Öncelikle LeylaJ LeylaJ tebrik eliyirem can seni. ALLAH berk elden versin inşaALLAH bu hamileliyin sağlıqlı keçsin sağ salamaat qucağıva alasan canım kontrolleri ihmal etme. Keçen hamileliyinde bulantıya göre düz emelli yemek yemirdin ele şeyler eleme yaxşı beslen. ALLAH kömey olsun sene ve qarnındakına inşaALLAH :anneadayı:

Yeni gelen sazoom sazoom xoş gelmisen can şad olduq aramıza qatılmana. İnşaALLAH bizim qeder uzun beklemezsin bebişin seni çox gözletmez tez geler. :dua: menim adım Nermin. Senin adın nedi? :KK19:
@Hiranur83 canım menim, xoş gelmisen necesen? Yakışıklım necedi? Neyniyir? Gelmişdim yazdıqlarıvızı oxuyurdum ki sonra cavablandıra bilim. Oxuyub qutara bilmedim işim çıxdı çıxdım. Bide indi gelmişem yani can düşünme ki geldi bir cavab yazmadı diye imkan olmadı. Özün yaxşısan? Sehhetin yaxşıdı? :KK200:
@HerSey_Guzel_Olucak Şeloş ALLAH şefa versin fikir ver özüve senin indi qrip olacaq lüksün yok :sinirli: minnoşu düşün ne qrip. Hamişsin fazla hırpalamıyorum. Doğ qutar inşaALLAH sağ salamat sonra hesaplaşırız :sopa:
@minik_prince az day sen de doğ qutarda bir üreymiz çekildi :işsiz: gel seni sinirlendirim sancın tutsun. Bilirsin o konuda nasıl başarılı olduğumu :KK5::KK70:
@azerinnn xoş gelmisen can necesen? Üçüzler necediler? :KK68:
@can09e canımcım sana bişey yazmama gerek yok özelde hep konuşuyoruz zaten :KK72: öpüldün :KK15:
@SerAy12 kız sen haralardaydın? Görsenmirdin. Ne müalice eliyirsen? Nece gedir? :KK39:

Salam qızlar sabahınız xeyir. Ben geldiiiiiimmmm:KK3: necesiz? MaşaALLAH ne qeder danışmısız men de çoxdandı yoxam oxu oxu bitmir :kahve:
Öncelikle LeylaJ LeylaJ tebrik eliyirem can seni. ALLAH berk elden versin inşaALLAH bu hamileliyin sağlıqlı keçsin sağ salamaat qucağıva alasan canım kontrolleri ihmal etme. Keçen hamileliyinde bulantıya göre düz emelli yemek yemirdin ele şeyler eleme yaxşı beslen. ALLAH kömey olsun sene ve qarnındakına inşaALLAH :anneadayı:

Yeni gelen sazoom sazoom xoş gelmisen can şad olduq aramıza qatılmana. İnşaALLAH bizim qeder uzun beklemezsin bebişin seni çox gözletmez tez geler. :dua: menim adım Nermin. Senin adın nedi? :KK19:
@Hiranur83 canım menim, xoş gelmisen necesen? Yakışıklım necedi? Neyniyir? Gelmişdim yazdıqlarıvızı oxuyurdum ki sonra cavablandıra bilim. Oxuyub qutara bilmedim işim çıxdı çıxdım. Bide indi gelmişem yani can düşünme ki geldi bir cavab yazmadı diye imkan olmadı. Özün yaxşısan? Sehhetin yaxşıdı? :KK200:
@HerSey_Guzel_Olucak Şeloş ALLAH şefa versin fikir ver özüve senin indi qrip olacaq lüksün yok :sinirli: minnoşu düşün ne qrip. Hamişsin fazla hırpalamıyorum. Doğ qutar inşaALLAH sağ salamat sonra hesaplaşırız :sopa:
@minik_prince az day sen de doğ qutarda bir üreymiz çekildi :işsiz: gel seni sinirlendirim sancın tutsun. Bilirsin o konuda nasıl başarılı olduğumu :KK5::KK70:
@azerinnn xoş gelmisen can necesen? Üçüzler necediler? :KK68:
@can09e canımcım sana bişey yazmama gerek yok özelde hep konuşuyoruz zaten :KK72: öpüldün :KK15:
@SerAy12 kız sen haralardaydın? Görsenmirdin. Ne müalice eliyirsen? Nece gedir? :KK39:
Heye sinirlendir biz hecvaxt yola getmemishik axi:KK48:2 zit karakter:KK11:dogmuramda proqramlarda bitti hamsi mene vida mesaji yolladi ama oglum gelib cixmag bilmedio_O

Heye sinirlendir biz hecvaxt yola getmemishik axi:KK48:2 zit karakter:KK11:dogmuramda proqramlarda bitti hamsi mene vida mesaji yolladi ama oglum gelib cixmag bilmedio_O
aa evett takvim de gitmişş hala oğlan gelmemiişşş hayırla sağlıkla gelsin ultrasonda kaç haftalık görünüyor canım?

Xoş gördük kız. He sene Nermiş kavgası lazınduda sen onu gözdiyirsen. Çırmala qollarıvı başdıyağ :KK11:

Qızlar bu arada gec de olsa yeni iliniz mübarek. Burda olmadığımçun tebrik eliye bilmedim heç birivizi. İnşaALLAH bu 2019 hamıya düşerli olsun. Hamileler sağ salamat ana olsunlar. :anne: Biz de inşaALLAH tez zamanda hamile qalaq:anneadayı:
Xow geldin gulum, cox sagol gozel sozlerin ucun, bulantim hele ki bawlamayib, hele ayb dan 3 gun kecib)) sende necedi veziyyet?

Back