- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.361
Caniim aynen hisler karsilikli :)Sen de benim sevdiğim arkadaşımsın Sinemciğim, laf olsun diye demiyorum. Gerçekten çok severim seni, hiç kendini bizlerden ayrı tutmuyorsun, ayrımcalık yapmıyorsun, sanki bizlerden gibisin. Bu yüzden seni çok severim canım.
Gitmiyor bende sorun yok diyorcan09e esin de versin testler bence, belki sperm degeri dusuk, varikasyon var belki. Hayirlisi insallah.
Gozduyurukde hele gorek nolur:)))mende taxtin qiraginda yatiram ama ozum ozumu qaldira bilmirem ayaglarimi saliram sora bel uste surune surune dushuremBir kesrli olaraq mən də əleyhinəyəm, amma bəzən məcbur oluruq. Məndə də bel yırtığı olduğuna görə kesr oldu . Həkim demişdi yırtıq üçün həkimə get gör olar normal doğuş ya yox. Sonra çatdırmadım həkimə getməyə, tez açılış oldu deyə. Elə kesr oldu, qorxma yaxşı olar hər şey İn şə Allah. O taxtdan düşməyini təsəvvür etdim : ) mən onun dərdindən düz taxtın qırağında yatırdım ki, rahat durum : )
Can cox sagol ❤az qalmiyibe kecir ujeNeyniyim qorxuram ujeAllah olmayanlara versin insallah
Senin de vaxtina az qalib sag salamat olsun insallah balaca quzun
Heee mende hamile qalandan 100luk eutirox icirem bidene bazar gunleri fasile veririk mende tsh ancag bele sabit qalirQizlar ikinci degerim cixandan sonra hekimim dedi 2 ci gun gel uziye duw, birde kleksan 0,4 vur dedi her gun. Dunenden bawladim. Birde tsh a gore endikrinoloqa gonderdi, 1 ildki men zoba gore derman icirem, dozasini artirdi ve 10 gun sonra tekrar analiz ver dedi baxaq. Bax bele
Mem de eutirox icirem, 25 mq lik icirdim, dedi 6- bazar 1 yarim ic, hefte ic 1 dene, 10 gun sonra tekrar ver analiz gorek artirmaq lazimdi ya yox. Sende mece cixmiwdi tsh in canim?Heee mende hamile qalandan 100luk eutirox icirem bidene bazar gunleri fasile veririk mende tsh ancag bele sabit qalir
Evet canim ama herkeste dogru sonuc veriyor mu onu tasdik edemedik... cunku bir arkadasimizinda adete yakin koyu cikti ama aksamina adet oldu... ama diger kizlarda koyu cikip hamile oldugunu ogrenenler de var.Axşamınız xeyir qızlar bir şey soruşum bəlkə bilərsiz bu testler ov olannan edirler onu hamilelik üçün də istifad edirlər?
İlginç ilk defa duydum saol canım aydınlatdığın içinEvet canim ama herkeste dogru sonuc veriyor mu onu tasdik edemedik... cunku bir arkadasimizinda adete yakin koyu cikti ama aksamina adet oldu... ama diger kizlarda koyu cikip hamile oldugunu ogrenenler de var.
:)) rica ederim amme hizmetiİlginç ilk defa duydum saol canım aydınlatdığın için
Gerci sen kizlardan sordun ammaa neysee:)
Canım ne farkederGerci sen kizlardan sordun ammaa neysee:)
Yoxa 25 lik menim hec bogazimdan ashagi dushmurMem de eutirox icirem, 25 mq lik icirdim, dedi 6- bazar 1 yarim ic, hefte ic 1 dene, 10 gun sonra tekrar ver analiz gorek artirmaq lazimdi ya yox. Sende mece cixmiwdi tsh in canim?
Sen nesin kiz erkekmisin deliGerci sen kizlardan sordun ammaa neysee:)
Men 2 hefte once de verdim 3.13 cixdi, hemiwe bu civarda cixir eslinde cox deyil, 4 den yuxari olmasi yaxwi deyilmiw, gorum yene verecem nece cixir. Sende necedi veziyyet? Bebiwin yeri rahatdi deyesen))))Yoxa 25 lik menim hec bogazimdan ashagi dushmur50-75 lik hec biri tesir etmir mene hamile qalanda vapshe cox ehtiyac duyur:)mende hamilelikde oyrenmemishemki tshimi ona gore deyerler ferqlidi diesen buna hamile qalanda hergun 50 lik tesir etmemishdi 8 den yuxariydi 3 heftelik olanda hamile oldugumu bildik hemin gun tsh analizide vermishdim ele srazu qaldirdig 100e
Caniim aynen hisler karsilikli :)
Sevmem ayrimcalik yapani da zatenn..
Salam, men onceki hamileliyimi oyrenende adetime 4-5 gun qalmiwdi hele, burdan qizlar xahiw eledi ki ovu testi edim, eledim tund cixdi. Evde biri qalib istesen eleyim)) hamileyem gorek nece cixirAxşamınız xeyir qızlar bir şey soruşum bəlkə bilərsiz bu testler ov olannan edirler onu hamilelik üçün də istifad edirlər?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?