- Konu Sahibi minik_prince
- #7.341
Eledunnnn???Ürəyim 1 heftedi dayanmadan südlü şriniyyatlar istiyir ona görə şübhələnib eliyirəm yoxsa dözərəm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eledunnnn???Ürəyim 1 heftedi dayanmadan südlü şriniyyatlar istiyir ona görə şübhələnib eliyirəm yoxsa dözərəm
NegativEledunnnn???
Testi seher tezden acqarina etmeyin meslehetlidi canim onda daha dogru netice verirÜrəyim 1 heftedi dayanmadan südlü şriniyyatlar istiyir ona görə şübhələnib eliyirəm yoxsa dözərəm
Evet :))can09e kuzu her yerde karsilasiyoruz
Ben epeydir burdayim.. ama yeni gordum burda seni... judy nusi ayten seray leyla şelo miray benim sevdigim arkadaslarimmcan09e kuzu her yerde karsilasiyoruz
Hamilelik bolumu bana cok uzak oldugundan bu taraflara nadir ugrarim:))))Ben epeydir burdayim.. ama yeni gordum burda seni... judy nusi ayten seray leyla şelo miray benim sevdigim arkadaslarimm
Haklisin ben yerinde olsam ben de uzak dururdumHamilelik bolumu bana cok uzak oldugundan bu taraflara nadir ugrarim:))))
Dimi ama neme lazim havadan kaparim felanHaklisin ben yerinde olsam ben de uzak dururdum
Tez motivasiyani dushurme adet gelmedikce umidler bitmez gozle gorek nolurNegativ
Axshamin xeyir can❤❤❤Axsaminiz xeyir qizlar
DeliDimi ama neme lazim havadan kaparim felan
Eledim uje hevesim de yoxdu esebilik olanda mende dehşet bilirem ki adet olacam amma çox sağol can meslehetine gelen sefer qulaq asacamTesti seher tezden acqarina etmeyin meslehetlidi canim onda daha dogru netice verir
Ve yaxud da en az 4 saat sidiyini saxlayib yoxlamalisan
Görək bajı inanmasam da olmayan motivation düşməsinTez motivasiyani dushurme adet gelmedikce umidler bitmez gozle gorek nolur
Yaxshi olar inshAllahGörək bajı inanmasam da olmayan motivation düşməsin
Bir kesrli olaraq mən də əleyhinəyəm, amma bəzən məcbur oluruq. Məndə də bel yırtığı olduğuna görə kesr oldu . Həkim demişdi yırtıq üçün həkimə get gör olar normal doğuş ya yox. Sonra çatdırmadım həkimə getməyə, tez açılış oldu deyə. Elə kesr oldu, qorxma yaxşı olar hər şey İn şə Allah. O taxtdan düşməyini təsəvvür etdim : ) mən onun dərdindən düz taxtın qırağında yatırdım ki, rahat durum : )InshAllah❤prosdo qorxududa hele yaradan agridan qorxusu olan bir insancun kesr vapshe kabusduyenede Allahdan xeyirlisi nece yaxshi olacagsa elede olsun direm❤heye deme yatan yerde cevrilende bele ushagin,ozumun agirligina oyaniram hele taxtdan bir dushmek sheklim var gorsez ureyiviz geder gulmekden qivrila qivrila ilan kimi
Sen de benim sevdiğim arkadaşımsın Sinemciğim, laf olsun diye demiyorum. Gerçekten çok severim seni, hiç kendini bizlerden ayrı tutmuyorsun, ayrımcalık yapmıyorsun, sanki bizlerden gibisin. Bu yüzden seni çok severim canım.Ben epeydir burdayim.. ama yeni gordum burda seni... judy nusi ayten seray leyla şelo miray benim sevdigim arkadaslarimm
Neyniyim qorxuram ujeAllah olmayanlara versin insallah