• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nushiii 2 defe dolanma oldu axi yene hekimle danishdim bugun dedim sancim zad yoxdu dedi dogum sancilarin bashlamiyibsa o 2 defe dolanma qoymur ushagin bashi kanala girsin ele olsa kesr eliyek gerek dedi:110:
Caaan civitdək, cuvəlləği nə oyunlar çıxardır :emir_bebek:eybi yox canım hansı yol xeyirlidir o olsun, təki sən də uşaq da salamat olun :dua: Bu arada takılıram ha sənə, yoxsa axırıncı sonlarda o qədər əziyyət çəkirdim ki, deyirdim əlimi atıb dartıb çıxardım elə özüm :KK70:

Caaan civitdək, cuvəlləği nə oyunlar çıxardır :emir_bebek:eybi yox canım hansı yol xeyirlidir o olsun, təki sən də uşaq da salamat olun :dua: Bu arada takılıram ha sənə, yoxsa axırıncı sonlarda o qədər əziyyət çəkirdim ki, deyirdim əlimi atıb dartıb çıxardım elə özüm :KK70:
InshAllah❤prosdo qorxududa hele yaradan agridan qorxusu olan bir insancun kesr vapshe kabusdu:-)yenede Allahdan xeyirlisi nece yaxshi olacagsa elede olsun direm❤heye deme yatan yerde cevrilende bele ushagin,ozumun agirligina oyaniram hele taxtdan bir dushmek sheklim var gorsez ureyiviz geder gulmekden qivrila qivrila ilan kimi

Kuzum senin yasin kac? Dr un ne diyor? Esin de testler yaptirmismiydi?
79luyum canim ben..amh dusuk cikti ekimde test yaptirdim en son... dr dogumevinden dr. direk tup yapabiliriz bu sonuclara gore dedi yastan da dolayi tabi... ama olmaz diyemem dedi...
Esim test yaptirmadi..

Çox sağol can amin bahem:KK200:

Yuxuda görəm mens. olmuşam düz çıxır çox vaxt yuxularım yəqin ki olacaq:işsiz:
Mende hemishe ele diirdim ama kocam dienden sonraki sheytan senin fikirlerinle oynuyur yuxu sheytan emelidir ondan sonra inanmadim yuxularimda cixmir yoxsa her gorduyum yuxu cin cixirdi:-)sen nie test elemirsenki?

Mende hemishe ele diirdim ama kocam dienden sonraki sheytan senin fikirlerinle oynuyur yuxu sheytan emelidir ondan sonra inanmadim yuxularimda cixmir yoxsa her gorduyum yuxu cin cixirdi:-)sen nie test elemirsenki?
Yoldaşıma dedim alsın artıq dözə bilmirəm:halay: Amma bilirəm hamilə deyiləm sadəcə səbrim tükəndi:KK12:

Bu arada bayaq oxuyuram ki uşaq istəyən adət olduğunu görsə hamilə olurmuş inşallah görək də:KK55:

Back