- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.301
Yoxe canım menim dediyim o deyik meselen indi hamilesende 1 i mayalandı falrkulun ama qalan 3ü qalır ve beden onu atır?onu deyirem yene ay başı olursan?Quzum folekul var deye o demek deyil ki mutleq hamile olursan, partlayir gedir ozuycun)) men de folekul problemi olmayib wukur, dediyim kimi her ay en azi 4 dene olur. Ovulyasiyam da gunlerce davam edir, gunde biri partladigi ucun
Bence var sende bi şeylerevet evet umut hiç bitmiyorduuu
yok kızz bence gelecek..Bence var sende bi şeyler
Gelmiyceeeekyok kızz bence gelecek..
Nushiii 2 defe dolanma oldu axi yene hekimle danishdim bugun dedim sancim zad yoxdu dedi dogum sancilarin bashlamiyibsa o 2 defe dolanma qoymur ushagin bashi kanala girsin ele olsa kesr eliyek gerek dediAz minnaknan işin olmasın, kef edir də özü üçün
Caaaan cox sagol inshAllah gorekde nolurSalam qızlar necesiz?uzun bi aradan sonra geldim.LeylaJ @jale_nur qızlar tebrik edirem inşAllah sağ salamat qucağınıza alasız. minik_prince kız sende doğ qutarda her defe şelaleden soruşuram ayten doğmadı deye inşAllah sağ salamat qutarasan.adıynan böyüyer bebişin
Hiranur83 necesen canım?canın başın necedi?
Yox yox dogmamisham yuxarda yazmisham seneSalam qızlar, bu Aytənin səsi sorağı yoxdur. Bəlkə doğdu Davudu : ) kız Aytüş səs verminik_prince
Hayir aksine Davud t olmuyacakDavut d olmayacakmış muhtemelen doğurdu hayırlı haberlerle gelir inşallah....
LeylaJ kuzum gelmezse yarın sabah yaparım 1 tane test var elimde...
Can xosh geldin inshAllah hamishlig xeberini yazarsan bura❤❤❤❤Salam qizlar men de yeniyem ve hamilelik gözleyenlerden
Çox sağol can şükr 1 qızım var 2 ci uşaq istəyirəm 4aydı alınmır inşallah bir iki günə biləcəm yenə qaldım ya yox. Sən də sağ salamat qucağına alasanCan xosh geldin inshAllah hamishlig xeberini yazarsan bura❤❤❤❤
Xoş geldin.neçe yaşın var ne qeder vaxt evlisen melumatlandır bizi)))Salam qizlar men de yeniyem ve hamilelik gözleyenlerden
Xoş geldin.neçe yaşın var ne qeder vaxt evlisen melumatlandır bizi)))
Demeli folekullar hamisi partlayi ve onlardan biri ve ya bir necesi mayalanir. Mende de hamisi partladi, yeginki biri mayalanib)) qalanlari da ozuycun eridi getdi))Yoxe canım menim dediyim o deyik meselen indi hamilesende 1 i mayalandı falrkulun ama qalan 3ü qalır ve beden onu atır?onu deyirem yene ay başı olursan?
Can Allah saxlasin❤cox sagol Allah razi olsun❤xeber eliyersen inshAllah:))))))bat nevaxtdir?Çox sağol can şükr 1 qızım var 2 ci uşaq istəyirəm 4aydı alınmır inşallah bir iki günə biləcəm yenə qaldım ya yox. Sən də sağ salamat qucağına alasan
12-13 bele görek nece olacaq inşallah yazaram ki hamiləyəm tək mən yox gözləyən hamıCan Allah saxlasin❤cox sagol Allah razi olsun❤xeber eliyersen inshAllah:))))))bat nevaxtdir?
Sağlıq olsun, alarsan İn şə AllahSagol canim.demek olarki yox.1 dest paltar almsam oda 5 ayliqdan sora ancaq geyine biler.bir iki dene corab ve bir papaq baska hecne
Normal da ola bilər, tonusun filan nə hallıdır. Bəlkə ondan olur, papaverin istifadə edirsən ?Kizlar kasiklarimda agri var normalmi acaba?
Şükür, sevindimQizlar bu gun tekrar qan verdim, deyerim 895.96
Hə ye Leylaşka deyirlər yaman çətindir əkizə baxmaq. Kocişin də yaman deyib ha : ) deyir elə məsələni birdəfəlik həll eliyək : ) AminEkize baxmaq cetin olar yegin. Menim de yoldawim cox isteyir, deyir birdefelik 3-4 nu dog caninimiz qutarsin)) Allah hamiya istediyini qismet etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?