Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Quzum folekul var deye o demek deyil ki mutleq hamile olursan, partlayir gedir ozuycun)) men de folekul problemi olmayib wukur, dediyim kimi her ay en azi 4 dene olur. Ovulyasiyam da gunlerce davam edir, gunde biri partladigi ucun
Yoxe canım menim dediyim o deyik meselen indi hamilesende 1 i mayalandı falrkulun ama qalan 3ü qalır ve beden onu atır?onu deyirem yene ay başı olursan?

Az minnaknan işin olmasın, kef edir də özü üçün
Nushiii 2 defe dolanma oldu axi yene hekimle danishdim bugun dedim sancim zad yoxdu dedi dogum sancilarin bashlamiyibsa o 2 defe dolanma qoymur ushagin bashi kanala girsin ele olsa kesr eliyek gerek dedi

Caaaan cox sagol inshAllah gorekde nolur

Yoxe canım menim dediyim o deyik meselen indi hamilesende 1 i mayalandı falrkulun ama qalan 3ü qalır ve beden onu atır?onu deyirem yene ay başı olursan?
Demeli folekullar hamisi partlayi ve onlardan biri ve ya bir necesi mayalanir. Mende de hamisi partladi, yeginki biri mayalanib)) qalanlari da ozuycun eridi getdi))

Çox sağol can şükr 1 qızım var 2 ci uşaq istəyirəm 4aydı alınmır inşallah bir iki günə biləcəm yenə qaldım ya yox. Sən də sağ salamat qucağına alasan
Can Allah saxlasin❤cox sagol Allah razi olsun❤xeber eliyersen inshAllah:))))))bat nevaxtdir?

Ekize baxmaq cetin olar yegin. Menim de yoldawim cox isteyir, deyir birdefelik 3-4 nu dog caninimiz qutarsin)) Allah hamiya istediyini qismet etsin insallah
Hə ye Leylaşka deyirlər yaman çətindir əkizə baxmaq. Kocişin də yaman deyib ha : ) deyir elə məsələni birdəfəlik həll eliyək : ) Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…