- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.321
Salam xoş gəldin, Allah arzuna çatdırsın İn şə Allah, AminSalam qizlar men de yeniyem ve hamilelik gözleyenlerden
Caaan civitdək, cuvəlləği nə oyunlar çıxardırNushiii 2 defe dolanma oldu axi yene hekimle danishdim bugun dedim sancim zad yoxdu dedi dogum sancilarin bashlamiyibsa o 2 defe dolanma qoymur ushagin bashi kanala girsin ele olsa kesr eliyek gerek dedi
InshAllah inshAllah12-13 bele görek nece olacaq inşallah yazaram ki hamiləyəm tək mən yox gözləyən hamı
InshAllah❤prosdo qorxududa hele yaradan agridan qorxusu olan bir insancun kesr vapshe kabusduCaaan civitdək, cuvəlləği nə oyunlar çıxardıreybi yox canım hansı yol xeyirlidir o olsun, təki sən də uşaq da salamat olun Bu arada takılıram ha sənə, yoxsa axırıncı sonlarda o qədər əziyyət çəkirdim ki, deyirdim əlimi atıb dartıb çıxardım elə özüm
Çox sağol can amin bahemSalam xoş gəldin, Allah arzuna çatdırsın İn şə Allah, Amin
InshAllah inshAllah
He bildim canım.mende de 2 dene varıydı deye marağlandım.yeni dedim ay başı olsam bele yene şansım varmı.başa düşdüm indiDemeli folekullar hamisi partlayi ve onlardan biri ve ya bir necesi mayalanir. Mende de hamisi partladi, yeginki biri mayalanib)) qalanlari da ozuycun eridi getdi))
79luyum canim ben..amh dusuk cikti ekimde test yaptirdim en son... dr dogumevinden dr. direk tup yapabiliriz bu sonuclara gore dedi yastan da dolayi tabi... ama olmaz diyemem dedi...Kuzum senin yasin kac? Dr un ne diyor? Esin de testler yaptirmismiydi?
Mende hemishe ele diirdim ama kocam dienden sonraki sheytan senin fikirlerinle oynuyur yuxu sheytan emelidir ondan sonra inanmadim yuxularimda cixmir yoxsa her gorduyum yuxu cin cixirdiÇox sağol can amin bahem
Yuxuda görəm mens. olmuşam düz çıxır çox vaxt yuxularım yəqin ki olacaq
Yoldaşıma dedim alsın artıq dözə bilmirəmMende hemishe ele diirdim ama kocam dienden sonraki sheytan senin fikirlerinle oynuyur yuxu sheytan emelidir ondan sonra inanmadim yuxularimda cixmir yoxsa her gorduyum yuxu cin cixirdisen nie test elemirsenki?
Bu arada bayaq oxuyuram ki uşaq istəyən adət olduğunu görsə hamilə olurmuş inşallah görək dəMende hemishe ele diirdim ama kocam dienden sonraki sheytan senin fikirlerinle oynuyur yuxu sheytan emelidir ondan sonra inanmadim yuxularimda cixmir yoxsa her gorduyum yuxu cin cixirdisen nie test elemirsenki?
Hadi mene xeber ele:))))))Yoldaşıma dedim alsın artıq dözə bilmirəmAmma bilirəm hamilə deyiləm sadəcə səbrim tükəndi
men direm inanma bu gedib arashdirirBu arada bayaq oxuyuram ki uşaq istəyən adət olduğunu görsə hamilə olurmuş inşallah görək də
Görək nə xəbər verirəmHadi mene xeber ele:))))))
men direm inanma bu gedib arashdirir
Dacayda ele cartdadim burdaGörək nə xəbər verirəm
Ay bacı sən deməmişdən əvvəl baxmışdım
Ərimi gözdüyürəm gətirsin görəkDacayda ele cartdadim burda
Davay gozduyuremmmmƏrimi gözdüyürəm gətirsin görək
Ürəyim 1 heftedi dayanmadan südlü şriniyyatlar istiyir ona görə şübhələnib eliyirəm yoxsa dözərəmDavay gozduyuremmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?