- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.281
Sagol canim.demek olarki yox.1 dest paltar almsam oda 5 ayliqdan sora ancaq geyine biler.bir iki dene corab ve bir papaq baska hecneLap yaxşı, sağlıq olsun az qalıb. Nəsə alıb eləmisən, ya hələ yox ?
Amin canım çox sağolYaxşı olar İn şə Allah, Allah səbəb salsın
Bes canım ay başı olursan o tutmuyan falekullar hara olur?Hamisi tutmur ki quzum. Mende omur boyu azi 4 folekulum olub. Gende varsa ekiz olma wansi cox olur. Qismet. Belede ki hamisi tutsa mennen cox kiwi sevinecek
normal de olabilir ama baktırmanda fayda var... Allah korusun...Kizlar kasiklarimda agri var normalmi acaba?
Qrip oldum 4 gundur qripim acaba bebege zarar verirmi?normal de olabilir ama baktırmanda fayda var... Allah korusun...
kontrolün ne zaman gecikme istersen.
Allah korusun esirgesin canım... baktırmalısın doktora görünmelisin.. inşallah kontrolün yakındır... doğal yollar dene Rabbim şifa versin iyi bak kendine bebişe ..Qrip oldum 4 gundur qripim acaba bebege zarar verirmi?
Malesef evde degilim sadece telefonla iletisime gectim doktoruma.Cok tesekkur ederim.Allah korusun esirgesin canım... baktırmalısın doktora görünmelisin.. inşallah kontrolün yakındır... doğal yollar dene Rabbim şifa versin iyi bak kendine bebişe ..
Quzum folekul var deye o demek deyil ki mutleq hamile olursan, partlayir gedir ozuycun)) men de folekul problemi olmayib wukur, dediyim kimi her ay en azi 4 dene olur. Ovulyasiyam da gunlerce davam edir, gunde biri partladigi ucunBes canım ay başı olursan o tutmuyan falekullar hara olur?
Kuzum nasilsin?Davut d olmayacakmış muhtemelen doğurdu hayırlı haberlerle gelir inşallah....
LeylaJ kuzum gelmezse yarın sabah yaparım 1 tane test var elimde...
ne deyibtiMalesef evde degilim sadece telefonla iletisime gectim doktoruma.Cok tesekkur ederim.
ayy cann... karın ağrım başladı gelecek galibaaaKuzum nasilsin?
Ekize baxmaq cetin olar yegin. Menim de yoldawim cox isteyir, deyir birdefelik 3-4 nu dog caninimiz qutarsin)) Allah hamiya istediyini qismet etsin insallahO qədər istəmişdik ki, yoldaşımnan ekiz olsun, olmadı : ( İn şə Allah kimlər istəyirsə olsun.
Canim karin agrisi gebelikte de oluyor, benim hala hic bi belirtim yok mesela bi tek karin agrim var sanki simdi adet olucakmisim gibi.ayy cann... karın ağrım başladı gelecek galibaaahayırlısı bakalım..
senin değerine sevindim sağlıkla gelsin bu defa yavrucak
evet evet umut hiç bitmiyorduuuCanim karin agrisi gebelikte de oluyor, benim hala hic bi belirtim yok mesela bi tek karin agrim var sanki simdi adet olucakmisim gibi.
Umutu bos ver sen)) atesini olc barievet evet umut hiç bitmiyorduuu
ateş ölçer de yook kiii... neyse ben beklerim yarın sabah yaparım olmazsam kuzumm umudu da boşveremem ayrıcaUmutu bos ver sen)) atesini olc bari
İlac falan kullanmami istemedi.yat dinlen bol meyve bol sivine deyibti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?