- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.261
Senne hemişe danışıramda.wpa biraz ara vermişem özle meni)))X
XAnim qiz niye girmrsiz vpya??girmrsense niye yazmrsan burda mene
Bat gunum bugun canim bekliyoruz bakalim gelmesse test yapicim:)can09e sinemcün nasılsın.nası gidiyo.yokmu sende de bi şeyler)))
Aa quzum mende de 10 gun qabag bawlamiwdi qawinma yanma olurdum hamile oldugumu bilmirdim, bawladim mualiceye antibiotik icirdim, 5 gun icdim sonra testde 2 xett gorende saxladim wukur kecdi. Analiz veren gunu bawladi qawinmam ozude, bilmedim xestexanadami saldilar o zibili mene. Cavabi da dunen cixdi candida. Allah wefa versin.7 ye kecmsem.belede hamilelik nece olur bir yer duzelr bir yer agryr mende vajinadada esas problem herpesdi kondilmdu nedi onan varimdi
Bi sey yaptin mi bu ay? Ovu testi, kur falan?Bat gunum bugun canim bekliyoruz bakalim gelmesse test yapicim:)
Sen naptin nasilsin neçedir gorunmedin.:)
Bir wey qalmadi, sag salamat InwAllah7 ye kecmsem.belede hamilelik nece olur bir yer duzelr bir yer agryr mende vajinadada esas problem herpesdi kondilmdu nedi onan varimdi
Insallah canim, mende de iki terefimde var idi, heresinde 2 dene)) ne vaxtdi ayb?Yaxşıdı şükür.müalice alıram.bu ay olsa ekizler olacağ2 terefimde de falekul varıydı
3 testim kalmıştı onları kullandım ama tam pik göremedim ben zaten göremiyorum biliyorsun...Bi sey yaptin mi bu ay? Ovu testi, kur falan?
Canim ben bu defa da sodayi yaptim, hatirlarsan gecen hamile kaldigimda da sodayi yapmistim ve tutmustu, bu ay pik gunlerde yaptim ve degerlendirdik. Insallah hamilesindir canim. Adetin duzenli mi oluyor?3 testim kalmıştı onları kullandım ama tam pik göremedim ben zaten göremiyorum biliyorsun...
kür falan da yapmadım
folik asit ve d vit damlama devam ediyorum...
bir tek fark günlerinde değerlendirebildim
senin var mı ekstra yaptığım bir şey?
daha da gelecek gibi değil.
Bes hamısı tutsa nağarsan?mende yene uşağ yoxduInsallah canim, mende de iki terefimde var idi, heresinde 2 dene)) ne vaxtdi ayb?
İnşAllah canım.bende stres oluyodum bura girdikce.ama şimdi doktorum ilaç verdi geçdi çok şükürBat gunum bugun canim bekliyoruz bakalim gelmesse test yapicim:)
Sen naptin nasilsin neçedir gorunmedin.:)
Duzenli kuzum benim adetlerim deCanim ben bu defa da sodayi yaptim, hatirlarsan gecen hamile kaldigimda da sodayi yapmistim ve tutmustu, bu ay pik gunlerde yaptim ve degerlendirdik. Insallah hamilesindir canim. Adetin duzenli mi oluyor?
Hamisi tutmur ki quzum. Mende omur boyu azi 4 folekulum olub. Gende varsa ekiz olma wansi cox olur. Qismet. Belede ki hamisi tutsa mennen cox kiwi sevinecekBes hamısı tutsa nağarsan?mende yene uşağ yoxdu
Hadi hayirlisi insallah. Gebelik testi yapsana kiz. Ben hep 10 gun kala basliyorum yapmaya. Bu defa da 10 kala yaptim negatifti, 7 kala yaptim cok silik cikti. Bata kadar bekleyemem cok sabirsizim))Duzenli kuzum benim adetlerim de
Amin quzum arzusunda olanlara qismət olsun, Amin. Çox sağ ol Allah razı olsunAllah qəbul etsinyorulmayasan.
Yaxşı olar İn şə Allah, Allah səbəb salsınİnşAllah doğar)))şükür yaxşıyam mende.müalice alıram hemde görek qismet
Lap yaxşı, sağlıq olsun az qalıb. Nəsə alıb eləmisən, ya hələ yox ?7 ye kecmsik.
O qədər istəmişdik ki, yoldaşımnan ekiz olsun, olmadı : ( İn şə Allah kimlər istəyirsə olsun.Hamisi tutmur ki quzum. Mende omur boyu azi 4 folekulum olub. Gende varsa ekiz olma wansi cox olur. Qismet. Belede ki hamisi tutsa mennen cox kiwi sevinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?