Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 ye kecmsem.belede hamilelik nece olur bir yer duzelr bir yer agryr mende vajinadada esas problem herpesdi kondilmdu nedi onan varimdi
Aa quzum mende de 10 gun qabag bawlamiwdi qawinma yanma olurdum hamile oldugumu bilmirdim, bawladim mualiceye antibiotik icirdim, 5 gun icdim sonra testde 2 xett gorende saxladim wukur kecdi. Analiz veren gunu bawladi qawinmam ozude, bilmedim xestexanadami saldilar o zibili mene. Cavabi da dunen cixdi candida. Allah wefa versin.

Bi sey yaptin mi bu ay? Ovu testi, kur falan?
3 testim kalmıştı onları kullandım ama tam pik göremedim ben zaten göremiyorum biliyorsun...
kür falan da yapmadım
folik asit ve d vit damlama devam ediyorum...
bir tek fark günlerinde değerlendirebildim

senin var mı ekstra yaptığım bir şey?

daha da gelecek gibi değil.

Canim ben bu defa da sodayi yaptim, hatirlarsan gecen hamile kaldigimda da sodayi yapmistim ve tutmustu, bu ay pik gunlerde yaptim ve degerlendirdik. Insallah hamilesindir canim. Adetin duzenli mi oluyor?

Qızlar men bu ay ferqli bi şey eledim.oda hekimim dedi üzü aşağı yatma.üzü aşağı yatanda yumurtalığımız ezilir hemçininde döşlerimiz oma göre inkişaf eliye bilmir. can09e LeylaJ 22sidi batımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…