• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah saxlasin qizini, urek bulanman var? Men 4 hamilelik kecirmiwem hamisinda 5 ci hefteden bawlayib qusma bulanma. Cox pis kecirirem 4 ayina kimi.
Çox saqol bütün balaları. Yox şükür ürək bulanmam filan heç bir şeyim yoxdu rahatam. Birce 2ci hamiləlikdə olub. Qızımda da çox rahat keçirmişəm. 9aylıq hamiləydim mən o yana bu yana qaçırdım :skandal:. İndi başlıyıb ürək bulanman? Uşaqların neçə yaşındadı

Çox saqol bütün balaları. Yox şükür ürək bulanmam filan heç bir şeyim yoxdu rahatam. Birce 2ci hamiləlikdə olub. Qızımda da çox rahat keçirmişəm. 9aylıq hamiləydim mən o yana bu yana qaçırdım :skandal:. İndi başlıyıb ürək bulanman? Uşaqların neçə yaşındadı
Yox hele bawlamayib, adeten ayb dan 1 hefte kecennen sonra bawlayir. Ayb vaxtim da bu gune sabahadi. Oglum 12, qizim 8 yawinda. 4 ayindan sonra kecib mende. Gorek insallah bu defe olmaz, olsa da teki saglam olsun.

Senin qizinin nece yawi var?

Salam qızlar necesiz?uzun bi aradan sonra geldim. LeylaJ LeylaJ J jale_nur qızlar tebrik edirem inşAllah sağ salamat qucağınıza alasız. minik_prince minik_prince kız sende doğ qutarda her defe şelaleden soruşuram ayten doğmadı deye:KK48:inşAllah sağ salamat qutarasan.adıynan böyüyer bebişin:anne:
Hiranur83 Hiranur83 necesen canım?canın başın necedi?
Salam canim. Cox sagol. Senden de ewidek gozel xeber InwAllah. Nece gedir iwler?)

Salam qızlar necesiz?uzun bi aradan sonra geldim. LeylaJ LeylaJ J jale_nur qızlar tebrik edirem inşAllah sağ salamat qucağınıza alasız. minik_prince minik_prince kız sende doğ qutarda her defe şelaleden soruşuram ayten doğmadı deye:KK48:inşAllah sağ salamat qutarasan.adıynan böyüyer bebişin:anne:
Hiranur83 Hiranur83 necesen canım?canın başın necedi?
Xoş gəldin, Aytən yoxdur doğdu bəlkə : ) Yaxşıyam can sən necəsən, nə var nə yox köhnədən təzədən : )

Dünən nece yorulmuşamsa, bu gün hələ az əvvəl durmuşam yuxudan :olamaz: durub namazı qılıb təzdən yatmışam. Durdum ki, yazıq uşaq durub səssizcə oynayır özü üçün :emir_bebek:

Back