- Konu Sahibi minik_prince
- #7.201
inşallah güzel haberle gel canım... amin.Qızlar mənim üçün dua edin doktora gedirəm inşallah hər şey yaxşı olar. inşallah bəbişin ürək döyüntülərini eşidə bilərəm Amin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel haberle gel canım... amin.Qızlar mənim üçün dua edin doktora gedirəm inşallah hər şey yaxşı olar. inşallah bəbişin ürək döyüntülərini eşidə bilərəm Amin!
caan Allah koməyin olsun. Allah evladını sənə bağışlasınEhhh məndən yaxşı kim bilər anaya qız lazımdır. Xəstə anama özüm baxmışam, halal xoşu olsun, Allah rəhmət eləsin, dünyasın dəyişib. Tək uşaq olmağı mənim yaralı yerimdir, burdakı qızlar bilir. Amma məndə problem çoxdur, həm hamiləlik, həm də başqa xəstəlik və s. Ona görə fikirləşmirəm daha başqasın.
amin çox saqolinşallah güzel haberle gel canım... amin.
Yox canim, 2 uwagim var)) 3 ildir isteyirik 3 cunu. Xeyirlisi.inşallah bu dəfə sağlıqlı hamiləlik keçirərsən və bəbişini qucağına alarsan Allah hamımızı muradına çatdırsın. ilk uşaqdı?
Evet canim, bu gun donuyorum, yarin sabah ilk os doktore gidicem, mesajlastim dr- la ac karina gel testler yapalim dedi.Leyla koyulaştı dedin hemii inşallahh kızz inşallah bu defa sağlıkla gelir kuzumm.. Gözün aydın olsunn
darısı bize.. doktora ne vakit gidecen?
He canim hekimime yazdim dedi paracetamol terkibli derman ic, men de aptekde sorwudum verdiler ele bir derman hem de dediler hamileler ucun nezerde tutulub, aldim coxlu ne olar olmaz. Menim bu bawim belalidi(( cox agrayir, miqrene goreSağ salamat gəl İn şə Allah, məncə hələ görsənməz e. Leylam bu ağrılar falan üçün içdiyin dərmanı həkimdən soruşmusan. Bu dəfə ehtiyatlı tərpən can, hər xırda şeyi məsləhətləş həkimnən quzum.
Menim her iki uwagim 8 ayliq doguliblar, bizde gende var ana terefden hamimiz 8 ayliqiq)) ama saglam olur, tam yetiwmiw yeni))): ) Denən mən də oğluşum da nadir tapıntıyıq ona görə : ) zarafat bir yana mənim bacımda da birinci hamiləliyində yubanmışdı. Amma məndə tam yadımda qalmayıb nə qədər, deyəsən iki həftə kimi tez olmuşdu.
Insallah gozel xeberlerle gel canim, yazmagi unutmaQızlar mənim üçün dua edin doktora gedirəm inşallah hər şey yaxşı olar. inşallah bəbişin ürək döyüntülərini eşidə bilərəm Amin!
Ay maşallah Allah saxlasın inşallah 3də gələr :)Yox canim, 2 uwagim var)) 3 ildir isteyirik 3 cunu. Xeyirlisi.
gözün aydın olsun darısı başımıza biz de şükür eyliyekmən gəldim :) şükür yaxşı xəbərlə gəlmişəm hər şey yaxşıdı ürək döyüntüsünə də qulaq asdım şükür. Bütün olmayanlara qismət inşallah
çox saqol canım amin inşallah. Rəbbim hər kəsə bu sevinci yaşatsıngözün aydın olsun darısı başımıza biz de şükür eyliyek
InshAllah can cox sagol❤
Cannnn cok saol Sinemim❤❤❤❤❤ Davud t degilAyteeenn sen de hayırla sağlıkla doğur inşallah adı ne olacak dedin en son davut biliyordum.. :)
Caaaan cox sevindim quzum❤❤❤Allah sagsalamat qucaginiza almagi nesip etsin❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤mən gəldim :) şükür yaxşı xəbərlə gəlmişəm hər şey yaxşıdı ürək döyüntüsünə də qulaq asdım şükür. Bütün olmayanlara qismət inşallah
Amin inşallah. ən yaxını sənsən. səndə tez sevindir bizi. xoş xəbərlərini eşidəkCaaaan cox sevindim quzum❤❤❤Allah sagsalamat qucaginiza almagi nesip etsin❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
mən gəldim :) şükür yaxşı xəbərlə gəlmişəm hər şey yaxşıdı ürək döyüntüsünə də qulaq asdım şükür. Bütün olmayanlara qismət inşallah
InshAllahAmin inşallah. ən yaxını sənsən. səndə tez sevindir bizi. xoş xəbərlərini eşidək