• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az sene barmaq lazimdi?:KK70:otrubda icherde son gunlerivin dadini chixar stola chixib chiqiriwanda bu gunlervi axdarassan:halay:
Heye o barmagi istiyirem mennn:KK70:dadini cixartmag olmure hersheyi hazirdi goz qabagindadi adam darixir sebirsizlenir qeribe bir ozlem gelir adama hele shikayetleri demirem haa yaxshi sheyleri direm:KK70:

Axwaminiz xeyir gozeller. Necesiz? Bu gun de test eledim artiq tundlewib Elhemdulillah. Miqrenim yene tutub derman icdim mecbur(( sabah qayidiram InwAllah, 2 ci gun de hekime. Ayb im 8-9 da, goresen uzide goruner?
yox canım uzi hələ göstərməz 1həftə - 10gün keçsin ondan sonra. sən get qan analizi ver onda tam dəqiqləşdirmək olar. bu arada təbrik edirəm sağ salamat qucağına alarsan inşallah bəbişini :anne:

yox canım uzi hələ göstərməz 1həftə - 10gün keçsin ondan sonra. sən get qan analizi ver onda tam dəqiqləşdirmək olar. bu arada təbrik edirəm sağ salamat qucağına alarsan inşallah bəbişini :anne:
Cox sagol canim, Allah arzusunda olan her kese qismet etsin insallah. Men problemliyem quzum, hekim nezaretinde olmagim mutleqdir, sabah gedib prolaktin, laxtalanma ve s analizler vermeliyem, cunki 2 defe hamile qalmisam, 8 heftesinde inkisafdan qalib((

Allah köməyin olsun. ama məncə 2cini də düşün çünki anaya qız lazımdı :KK54:. təbii ki hamilə qala bilirsənsə. məndə 1ciyə evlənən kimi qaldım. ama 2ci məni çox yordu inan banisələrdə qalmışdım uje dedim ki fso getmiyəcəm day o da şükür gəldi oldu :21:
Ehhh məndən yaxşı kim bilər anaya qız lazımdır. Xəstə anama özüm baxmışam, halal xoşu olsun, Allah rəhmət eləsin, dünyasın dəyişib. Tək uşaq olmağı mənim yaralı yerimdir, burdakı qızlar bilir. Amma məndə problem çoxdur, həm hamiləlik, həm də başqa xəstəlik və s. Ona görə fikirləşmirəm daha başqasın.

can teki yaxsi ol. mende chox pis qrip tutmwam miningite doqru gedirem dyesen:110::KK61:Amin quzum Amin
Oyy oyy caaan quzum qoru özünü, məndə qarmalit var çox çox çox pis şeydir. Allah eləməsin elə olsun. Allah şəfanı versin tez zamanda İn şə Allah. Gəl bizə şirinim baxım sənə sağal :KK66:

Axwaminiz xeyir gozeller. Necesiz? Bu gun de test eledim artiq tundlewib Elhemdulillah. Miqrenim yene tutub derman icdim mecbur(( sabah qayidiram InwAllah, 2 ci gun de hekime. Ayb im 8-9 da, goresen uzide goruner?
Sağ salamat gəl İn şə Allah, məncə hələ görsənməz e. Leylam bu ağrılar falan üçün içdiyin dərmanı həkimdən soruşmusan. Bu dəfə ehtiyatlı tərpən can, hər xırda şeyi məsləhətləş həkimnən quzum.

Yeri rahatdiye ama ele bil menim qabirgalarimi qirib oynuyur orda ozuycun:-)indide bacimgilden gelirik bacimin yoldashi lag eliyirki aaa bu indi partdiyacag,get ozuve hekime goster ayten zad:-)diir ayten 2017 de hamile qalib uje 2 il kecib dogmuyub senden sonra hamile qalanlar hamsi dogub 40 gunluklerinede getmishik zad lag eliyir hami mencun:-)hele seher tezden mamagile getmishem kocam ishe gedende apardi mama diir aaa men telefona baxiramki bu qiz xestexanaya getsin bu durub bize gelib
: ) Denən mən də oğluşum da nadir tapıntıyıq ona görə : ) zarafat bir yana mənim bacımda da birinci hamiləliyində yubanmışdı. Amma məndə tam yadımda qalmayıb nə qədər, deyəsən iki həftə kimi tez olmuşdu.

Can cox sagol Nushim ozumde cox beyendim milyon dene ada baxmishdim uje umidimi kesmishdimki ushag adsiz qalacag sora reski aglima geldi xoshumuza geldi ele
Hə bizdə də uşaq 15 günü keçmişdi hələ ad qoymamışdıq. Fikirləşə fikirləşə qalmışdıq : ) sonra atası tapdı qoydu.

: ) Denən mən də oğluşum da nadir tapıntıyıq ona görə : ) zarafat bir yana mənim bacımda da birinci hamiləliyində yubanmışdı. Amma məndə tam yadımda qalmayıb nə qədər, deyəsən iki həftə kimi tez olmuşdu.
Gorek bizde nevaxt gelecek:-)

Caaan cox sevindim❤❤❤❤sagsalamat inshAllah❤❤❤❤

Leyla koyulaştı dedin hemii inşallahh kızz inşallah bu defa sağlıkla gelir kuzumm.. :dua:Gözün aydın olsunn :nazar:
darısı bize.. doktora ne vakit gidecen? :KK200:

Cox sagol canim, Allah arzusunda olan her kese qismet etsin insallah. Men problemliyem quzum, hekim nezaretinde olmagim mutleqdir, sabah gedib prolaktin, laxtalanma ve s analizler vermeliyem, cunki 2 defe hamile qalmisam, 8 heftesinde inkisafdan qalib((
inşallah bu dəfə sağlıqlı hamiləlik keçirərsən və bəbişini qucağına alarsan Allah hamımızı muradına çatdırsın. ilk uşaqdı?

Back