• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Caaaaan Nushi necesen can?men bura girende heckim olmur mene bildirim gelmir indi dedim bir girim gorum qizlar nenir gordum yazishmisiz:KK19:yeni il sizede dusherli olsun inshAllah ailenle sevdiklerinde oglushunla bunlardan daha gozel illere inshAllah:KK36:
Yaxşıyam, siz necəsiniz oğluşunla : ) doğum nə vaxtdır ? Amin can hamınızla bərabər

Salam can yaxshi sen necesen?:KK19:demeye deme hergun duranda goruremki telim partdiyir zengler smsler mamamgil zadki dogmadin bugunde:KK70:en son srokum 13udur ama gobek ciyesi uje qocalib vaxtidi olmalidir gelmir tembel oglum yene 2 defe boynuna gobek ciyesini doluyub 10 na kimi gozduyum olmasa zeng vurum hekimin yadina salim:mad:sen necesen?getmisen hekime?
Caaan yeri rahatdır da : )

sağ salamat gəlsin inşallah. yəqin mamasını intizarda qoymaq istəyirdə:KK48: tezliklə xeyir xəbərini eşidək inşallah. çox saqol məndə yaxşıyam. bayramdan əvvəl getmişdim həkimə dedi qan yığılıb içinə uşağın düşmə ehtimalı var. o gündən kefim pozulub arada sancılarım tutur 1ci gün gedecm inşallah yaxşı olar.
Allah kömək olsun, yaxşı olar İn şə Allah hər şey.

salam qizlar necesiz? kechmiw bayraminiz mubarek. aramiza yeni gelenler olmuw hamile gelenler olmuw nasil guzel olmuw:anneadayı::KK73: tebrikler J jale_nur Allah bawacan versin saq salamat alasan qucaqina inwallah:dua: minik_prince minik_prince bawimi bawlara qowub soruwuram, sen hele doqmamisan?:KK70:salamat qutar Allah komeyin olsun 2defe dolanmayla normal doquzduran hekimin varsa berk yapiw onnan:KK31: Hiranur83 Hiranur83 necesen nuwi arada yox idin soyuqlarla neterdi vezyet? sennen biri bizde var nefes arada tutulur arada achilir:rolleyes: LeylaJ LeylaJ qan testi ele wad xeber ver:KK54:girib yazmasam da seviliysiniz qizlar:KK37:
Uşşş şirin qız : ) yaxşıyam barbi kuklam sən necəsən. Özümü qoruyuram soyuqdan, o şey məndə gecələr bəzən olur, sonra keçir kedir. Məndə ə çox soyuqdan olur, bir də görürsən gözlərimdən yaş axır. Allah bütün xəstələrə kömək olsun bizlər də içində, Amin .

Hə məndə 6 ildən sonra olub. Bu vaxt ərzində 2 dəfə düşük olub. İndi də day problemlər, problemlər. Dedik day biri bəsdir

Hə məndə 6 ildən sonra olub. Bu vaxt ərzində 2 dəfə düşük olub. İndi də day problemlər, problemlər. Dedik day biri bəsdir
Allah köməyin olsun. ama məncə 2cini də düşün çünki anaya qız lazımdı :KK54:. təbii ki hamilə qala bilirsənsə. məndə 1ciyə evlənən kimi qaldım. ama 2ci məni çox yordu inan banisələrdə qalmışdım uje dedim ki fso getmiyəcəm day o da şükür gəldi oldu :21:

Caaan yaxshi ureyim sen necesen?gire gir arada hamiviz yoxa cixdiz birdefelik:KK19:dogmamisham hele:skandal:heee berk berk yapishmisham ama onun rahatligi menim esebime toxunur ele danishir ele bilki dogmagima hele 2-3 ay var bir demirki ay qizim gel seni bir barmagliyag gorek nevar neyox:KK70:kocama diir divara cirmag atmasa getirme bunu artistlik edir sende goturub getirirsen nevaxt duz divara dirmashsa bilki dogur:mad:
az sene barmaq lazimdi?:KK70:otrubda icherde son gunlerivin dadini chixar stola chixib chiqiriwanda bu gunlervi axdarassan:halay:

Uşşş şirin qız : ) yaxşıyam barbi kuklam sən necəsən. Özümü qoruyuram soyuqdan, o şey məndə gecələr bəzən olur, sonra keçir kedir. Məndə ə çox soyuqdan olur, bir də görürsən gözlərimdən yaş axır. Allah bütün xəstələrə kömək olsun bizlər də içində, Amin .
can teki yaxsi ol. mende chox pis qrip tutmwam miningite doqru gedirem dyesen:110::KK61:Amin quzum Amin

Axwaminiz xeyir gozeller. Necesiz? Bu gun de test eledim artiq tundlewib Elhemdulillah. Miqrenim yene tutub derman icdim mecbur(( sabah qayidiram InwAllah, 2 ci gun de hekime. Ayb im 8-9 da, goresen uzide goruner?

Caaan yeri rahatdır da : )
Yeri rahatdiye ama ele bil menim qabirgalarimi qirib oynuyur orda ozuycun:-)indide bacimgilden gelirik bacimin yoldashi lag eliyirki aaa bu indi partdiyacag,get ozuve hekime goster ayten zad:-)diir ayten 2017 de hamile qalib uje 2 il kecib dogmuyub senden sonra hamile qalanlar hamsi dogub 40 gunluklerinede getmishik zad lag eliyir hami mencun:-)hele seher tezden mamagile getmishem kocam ishe gedende apardi mama diir aaa men telefona baxiramki bu qiz xestexanaya getsin bu durub bize gelib

minik_prince minik_prince Aytənim unutdum yazmağı yaxşi ad fikirləşmisən, İn şə Allah sağ salamat dünyaya göz açsın, adı ilə böyüsün, Amin.
Can cox sagol Nushim ozumde cox beyendim milyon dene ada baxmishdim uje umidimi kesmishdimki ushag adsiz qalacag sora reski aglima geldi xoshumuza geldi ele

Back