- Konu Sahibi minik_prince
- #7.161
Sagol can❤❤❤şükürlər olsun... inşallah doğduğunun xəbərlərini də eşidərik amin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol can❤❤❤şükürlər olsun... inşallah doğduğunun xəbərlərini də eşidərik amin amin
İn şe AllahAnladim o zaman sikinti yoktur insallah.
Ay Ma şa Allah, Allah saxlasın. Nə yaxşı, sağ əlin bizim burdakı qızların başınalap yaxşı tanış olduğuma çox şadam. məndə jalə 1qızım var 2ci yolda, 23yaşım var
Yaxşıyam, siz necəsiniz oğluşunla : ) doğum nə vaxtdır ? Amin can hamınızla bərabərCaaaaan Nushi necesen can?men bura girende heckim olmur mene bildirim gelmir indi dedim bir girim gorum qizlar nenir gordum yazishmisizyeni il sizede dusherli olsun inshAllah ailenle sevdiklerinde oglushunla bunlardan daha gozel illere inshAllah
Ay Ma şa Allah, Allah saxlasın. Nə yaxşı, sağ əlin bizim burdakı qızların başına[/QUOTE
sabahın xeyir. maşallah günün olsun. amin amin tüm olmayanlara inşallah. Allah bütün evləri uşaqlı etsin. siz də nə əcəb 1 uşaqdı. gec hamilə qalmısınız?
Caaan yeri rahatdır da : )Salam can yaxshi sen necesen?demeye deme hergun duranda goruremki telim partdiyir zengler smsler mamamgil zadki dogmadin bugundeen son srokum 13udur ama gobek ciyesi uje qocalib vaxtidi olmalidir gelmir tembel oglum yene 2 defe boynuna gobek ciyesini doluyub 10 na kimi gozduyum olmasa zeng vurum hekimin yadina salimsen necesen?getmisen hekime?
Allah kömək olsun, yaxşı olar İn şə Allah hər şey.sağ salamat gəlsin inşallah. yəqin mamasını intizarda qoymaq istəyirdə tezliklə xeyir xəbərini eşidək inşallah. çox saqol məndə yaxşıyam. bayramdan əvvəl getmişdim həkimə dedi qan yığılıb içinə uşağın düşmə ehtimalı var. o gündən kefim pozulub arada sancılarım tutur 1ci gün gedecm inşallah yaxşı olar.
Amin çox saqol canım. Hamımız üçün xeyirlisi olsunAllah kömək olsun, yaxşı olar İn şə Allah hər şey.
Uşşş şirin qız : ) yaxşıyam barbi kuklam sən necəsən. Özümü qoruyuram soyuqdan, o şey məndə gecələr bəzən olur, sonra keçir kedir. Məndə ə çox soyuqdan olur, bir də görürsən gözlərimdən yaş axır. Allah bütün xəstələrə kömək olsun bizlər də içində, Amin .salam qizlar necesiz? kechmiw bayraminiz mubarek. aramiza yeni gelenler olmuw hamile gelenler olmuw nasil guzel olmuw tebrikler J jale_nur Allah bawacan versin saq salamat alasan qucaqina inwallah minik_prince bawimi bawlara qowub soruwuram, sen hele doqmamisan?salamat qutar Allah komeyin olsun 2defe dolanmayla normal doquzduran hekimin varsa berk yapiw onnan Hiranur83 necesen nuwi arada yox idin soyuqlarla neterdi vezyet? sennen biri bizde var nefes arada tutulur arada achilir LeylaJ qan testi ele wad xeber vergirib yazmasam da seviliysiniz qizlar
Allah köməyin olsun. ama məncə 2cini də düşün çünki anaya qız lazımdı . təbii ki hamilə qala bilirsənsə. məndə 1ciyə evlənən kimi qaldım. ama 2ci məni çox yordu inan banisələrdə qalmışdım uje dedim ki fso getmiyəcəm day o da şükür gəldi olduHə məndə 6 ildən sonra olub. Bu vaxt ərzində 2 dəfə düşük olub. İndi də day problemlər, problemlər. Dedik day biri bəsdir
HƏLƏLİKYaxşı hələlik bu qədər gedim işimə gücümə, bekar olanda baxaram yenə
az sene barmaq lazimdi?otrubda icherde son gunlerivin dadini chixar stola chixib chiqiriwanda bu gunlervi axdarassanCaaan yaxshi ureyim sen necesen?gire gir arada hamiviz yoxa cixdiz birdefelikdogmamisham heleheee berk berk yapishmisham ama onun rahatligi menim esebime toxunur ele danishir ele bilki dogmagima hele 2-3 ay var bir demirki ay qizim gel seni bir barmagliyag gorek nevar neyoxkocama diir divara cirmag atmasa getirme bunu artistlik edir sende goturub getirirsen nevaxt duz divara dirmashsa bilki dogur
can teki yaxsi ol. mende chox pis qrip tutmwam miningite doqru gedirem dyesenAmin quzum AminUşşş şirin qız : ) yaxşıyam barbi kuklam sən necəsən. Özümü qoruyuram soyuqdan, o şey məndə gecələr bəzən olur, sonra keçir kedir. Məndə ə çox soyuqdan olur, bir də görürsən gözlərimdən yaş axır. Allah bütün xəstələrə kömək olsun bizlər də içində, Amin .
Bizikde Shukur yaxshiyig:)))dogush srokumuz 13 ne kimidi ama nese ondan sonrasina qalacagmishig kimi hiss ediremYaxşıyam, siz necəsiniz oğluşunla : ) doğum nə vaxtdır ? Amin can hamınızla bərabər
Yeri rahatdiye ama ele bil menim qabirgalarimi qirib oynuyur orda ozuycunindide bacimgilden gelirik bacimin yoldashi lag eliyirki aaa bu indi partdiyacag,get ozuve hekime goster ayten zaddiir ayten 2017 de hamile qalib uje 2 il kecib dogmuyub senden sonra hamile qalanlar hamsi dogub 40 gunluklerinede getmishik zad lag eliyir hami mencunhele seher tezden mamagile getmishem kocam ishe gedende apardi mama diir aaa men telefona baxiramki bu qiz xestexanaya getsin bu durub bize gelibCaaan yeri rahatdır da : )
Can cox sagol Nushim ozumde cox beyendim milyon dene ada baxmishdim uje umidimi kesmishdimki ushag adsiz qalacag sora reski aglima geldi xoshumuza geldi eleminik_prince Aytənim unutdum yazmağı yaxşi ad fikirləşmisən, İn şə Allah sağ salamat dünyaya göz açsın, adı ilə böyüsün, Amin.