- Konu Sahibi minik_prince
- #6.701
Salam.qızlar necesiz.menim başım qonağlara o qeder qarışığdı bura girmeye vaxt tapmıram
Salam canım ne qonaqları xeyirdi? Yaxşıyıq şükür sen necesen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salam.qızlar necesiz.menim başım qonağlara o qeder qarışığdı bura girmeye vaxt tapmıram
Yaxşı olmağa çalışıram.kırmızılar geldü menim.qaynatam hecce getmişdi.ona göre qonağlar gelirSalam canım ne qonaqları xeyirdi? Yaxşıyıq şükür sen necesen?
Yaxşı olmağa çalışıram.kırmızılar geldü menim.qaynatam hecce getmişdi.ona göre qonağlar gelir
Amin.Allah sizlerede qismet elesin.indi şam almışam xaricden gelibdi.qohumum biri 3 ildi olmurdu uşağı.oynan qaldı.görüm menede xeyri olurmuAllah qebul elesin. İnşaALLAH adetin biten gününnen ilişkiye başlayarsız
Sagol canim, sene qismet olsun insallah. Biri 6 ya biri 2 ye)
Tema yoxdu ona gore)))Qizlarrrrnie heckim yoxduyeeeee
Acinda arada:)))))necesen?kocanla qovushdun?Tema yoxdu ona gore)))
Hee qovuwdum)) kecen hefte geldi.Acinda arada:)))))necesen?kocanla qovushdun?
Hee qovuwdum)) kecen hefte geldi.
Getmiwdim hekime indi geldim, dedi ayb olanda 2 ci gununde analizleri ver, siyahi verdi hansi analizler. Dedi cox guman qan laxtalanmasinnan olub inkiwafdan qalma. Birde dedi sende 4 cu keser olacaq risklidi, uwagligini cixara bilerik buna hazir ol((( qorxdum((
Tema acdim: hekime getdim.
1. Analizler vermeliyem ayb 2 cigunu
2. Uwaqin inkiwafdan qalma sebebi qan laxtalanmasindan ola bilermiw (daha deqiq analizden sonra biliner yegin)
3. 4 cu keser oldugu ucun uwagligin da cixarilmasi riski varmiw((
4. Qusma ve urekbulanma ucun turkiyeden dermanlar yazacam dedin onlar komek edecek
Insallah bu defe saglikli hamilelik kecirerem. Arzusunda olanlarla birlikde.
2 uwagim, 3 cu keserka kecen yay hamile idim o da 8 heftesinde inkiwafdan qaldi abort edende yaramda damarimi kesdi hekim bilmeden qanaxma oldu ve temizleye bilmedi ona gore tecili keser elediler temizlediler ve qanaxmani dayandirdilar. Bu defe insallah 4 cu olacaq.Can sende problem nedi? Niye hamısını kesernan olmusan? Bide senin 2 övladın var diyesen. 4cü keser niye bes?