• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He getmişem heç bir sorun yoxdu çox şükür. Hekim dedi beynini rahat burax olacaq. Belkede beden özünü hamileliye hazırlıyır gecikmelerin ondan ola biler dedi. İnşaALLAH bu aydan ümidliyem :KK68:
Insallah quzum, Sukur her weyin yaxwidi, bow ver inda duwunme ureyive salma, ovu testi etsen deqiq bilerdin gunuvu.

Her gun olmasi da spermanin keyfiyyetini awagi salir quzum, 2 gun yigilanda yaxwi olur wans yuksek olur. Yoxlatmisiz yoldawinin faiz falan?

Yoxlatdırmışıq normaldan fazladı. Ona göre hekim dedi hergün biryerde olun ki o qatı olanda yaxşı deyil biraz duru olmalıdı ki boruda irelileye bilsin.

Yox bu yeni hekimdi, Ramin Salahov, merkezi klinikada. Prolaktin, tsh, t4, hemoqram analzileri. Laxtalanmaya gore o biri hekimim trombo as yazmiwdi onu icirdim bu da dediki az olub dozasi gerek qarinnan kleksan vurdurardin. Ne bilim, ayb olsaydim tez
Yaxshi olar inshAllah

Salam quzular necəsiniz, nə var nə yox. Mən oktyabr ayı rahat gələcəm, indi açığı o qədər vaxtım yoxdur. Özünüzə yaxşı baxın sevilirsiniz :KK200:

Salam canım inşaALLAH gelersen oktyabrda. Əsas odu salamatçılıq olsun yaxşısansa sorun yok :)

Mende uzanmisam.kecen defe cvb yazmadin sualima :KK11: bat ne zamandi?hekime getmsen oxudum bu ay bekliyelimi bebisi :kk77:

Yazdım axı. Ay sonu dedim. Keçen ay 1hefte gecikmeynen 2gün adet oldum. Bu ay da bilmirem deqiq ne vaxtdı. 29-30 falan.
Bekleyelim inşaALLAH bu ay :anneadayı:

Back