- Konu Sahibi minik_prince
- #6.661
vücut çabalıyor ama bizde çaba yok e bide hastalık falann .. mecali kalmıyor insanın.Kız olabilir ya niye olmasın. Sen yine de çabucak iyileşmeye bak. Adete kadar umut var değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vücut çabalıyor ama bizde çaba yok e bide hastalık falann .. mecali kalmıyor insanın.Kız olabilir ya niye olmasın. Sen yine de çabucak iyileşmeye bak. Adete kadar umut var değerlendirin
vücut çabalıyor ama bizde çaba yok e bide hastalık falann .. mecali kalmıyor insanın.
sağol canım da Bat'a daha var.. hem öğrenene kadar yapılan şeyler etkilemez diye biliyorum ben..yanlış mı düşünüyorum..
Parol içtimm ki hamileyken de ilk üç ay sadece parol veriyolar. Yine de Allah esirgesin diyelim..
Salam Aleykum guzellikler❤❤❤❤necesiz?nenirsiz?darixmisham sizincun❤❤❤yene yoxam geceden geceye eve gedirem geden kimide uzanan kimi yuxu aparir meni avtamatik:))))bidene mende evime eshiyime yigisha bilseydim
Ne bileyim yaaa kocam gezmeyi swvendi istemirem duzenimiz deyishsin heyatimiz passivleshsin ona gore gediremkucede bayirda olsam derd yani ele tuley kimi gemzeyi sevmir tessufki ama menden olsa butun gunu peshkom gezeremyorulmuramki ha evde oturmush ha orda burda oturmush ama eve gelende ister istemez sonurem ozumden asili deyil harasa getmesemde ureyim gedir yatmagcun naqruskaya dushmurem sadece enerjim yoxduNeynirsen az bu qeder küçədə bayırda?)) hamişsen bu qeder yormaq olmaz axı dincelmey de lazımdı. O gün Şelaleye diyirem hamişsen çıxmaq lazımdı bu qeder oturma evde. İndi de sene diyirem hamişsen dincelmek lazımdı. Sizin ortanız yok mu arkadaş
Hele konsert ushag olandan sonra olacag arada alishdirmaga calishiramki ushaq olandan sora zirt pirt dur gedek sohbetleri olmuyacag,gorurem yazig yazig diirki gede bilmerikki pis olur,sora dostunun 5 aylig ushagi var hara gedirler gecede olsa onuda aparirlar diremki men olsam qiymaram yatan yerse onu goturum aparib oz gezmeyimcun diir nieki pis shey deyilki ushagda gezirdeNeynirsen az bu qeder küçədə bayırda?)) hamişsen bu qeder yormaq olmaz axı dincelmey de lazımdı. O gün Şelaleye diyirem hamişsen çıxmaq lazımdı bu qeder oturma evde. İndi de sene diyirem hamişsen dincelmek lazımdı. Sizin ortanız yok mu arkadaş
Ne bileyim yaaa kocam gezmeyi swvendi istemirem duzenimiz deyishsin heyatimiz passivleshsin ona gore gediremkucede bayirda olsam derd yani ele tuley kimi gemzeyi sevmir tessufki ama menden olsa butun gunu peshkom gezeremyorulmuramki ha evde oturmush ha orda burda oturmush ama eve gelende ister istemez sonurem ozumden asili deyil harasa getmesemde ureyim gedir yatmagcun naqruskaya dushmurem sadece enerjim yoxdu
Hele konsert ushag olandan sonra olacag arada alishdirmaga calishiramki ushaq olandan sora zirt pirt dur gedek sohbetleri olmuyacag,gorurem yazig yazig diirki gede bilmerikki pis olur,sora dostunun 5 aylig ushagi var hara gedirler gecede olsa onuda aparirlar diremki men olsam qiymaram yatan yerse onu goturum aparib oz gezmeyimcun diir nieki pis shey deyilki ushagda gezirde
Hee adam die bilmir axi gorursen o istiyir:)))yox sabah inshallahki evimde olmag istiyirem bol bol yatacam teklik adama tamamile istirahet keyfi verire:)men bele diende yoldashim diirki bayqushlugu sevirsende bilmirem nie ushagligdan beleyem tunluyu sevmirem ancag teklikdi menimkiKızım vallah ele olub ki 3gün dalbadal harasa çağırıblar getmişiy axşam gelmişiy yatmışıq. Uje yoldaşıma dimey istemirdim ama üreyim evde divanda uzanıb kinoya baxmaq istiyirdi dəhşət. Day demirdim ki diyer bayırlığun yoxdu sen otur evde)) neyseki özü de ev istiyirmiş yorulubmuş. Dedi day kimse çağırsa da getmiyecem ev istiyirem :)
Zarafat bir yana sen yene de dikkat et. ALLAH uzaq elesin nese olar qarnındakina yazığın gelsin. 3gün çıxdın 1-2gün dincəl yani ara ver.
Yox cinemaya nishanli olanda cox tez tez gedirdik ama indi turmeden qacish 2 cixib ne qeder vaxtdir bidene gedib ona baxa bilmirik:))))yoxa ne 1 yash men 40 gunu nezerde tutmushdum 40 gun evde oturum ushagnan oz canimdada az yoxdu gorek inshAllah nece olacagDüz diyirsen heç olmasa 1 yaşına qeder uşağı çox yormamaq lazımdı. Sora da inşaALLAH hara gedirsen apararsan. Menim xoşuma gelir gezmey uşaq oldu diye passivleşmey olmaz. Biz kocamnan sinema xestesiyik bizi itirsen sinemada taparsan)) mene diyir ki indiden gedebildiyimiz qeder gedek sora uşaq olanda gede bilmiyeceksen) en azınnan 2yaşına qeder. Sora onu da özümüz kimi sinema xestesi eliyeciyik :)
ne güzel konusuyon kız hayran kaldımHelloo qizlar. Necesiz? Men keyfsizem, ayb olmagimi gozleyirem ki tez gedim analizlerimi verim, sebebini bilim. Yoldawim ucun darixiram, 3-5 gune gelmelidi. Hec hekimnen soruwmadim qorunmaliyam ya yox? Bilen varsa yazsin.
n
ne güzel konusuyon kız hayran kaldım
Hee adam die bilmir axi gorursen o istiyir:)))yox sabah inshallahki evimde olmag istiyirem bol bol yatacam teklik adama tamamile istirahet keyfi verire:)men bele diende yoldashim diirki bayqushlugu sevirsende bilmirem nie ushagligdan beleyem tunluyu sevmirem ancag teklikdi menimki
n
ne güzel konusuyon kız hayran kaldım
Hee ay sagol bizim evde omur boyu karvansaray olub belkede illerin yorgunlugunu cixardiram indi:))yoldashim diir sizin evde ne qeder adam olurdu indi heckim yoxdu biz ete gedenden heckim gelmir 6-7 ci gunler hami gelirdi butun nesil sozun heqiqi menasinda gecede qalirdilar ama indi sen demish o qeder tekliye oyreshmishem sebrim catmir ses kuye:))Men eksine uşaqlıqdan insan içinde olmağı qaynıyıb qarışmağı sevirem. Evlenende qaynanamgilde qalırdım teze teze, baldızımgili qaynımgili gelib qalırdılar heresinde de ALLAH saxlasın 2uşaq 4-5 yaşlarında. Ona göre başımı itirirdim uje. İndi ayrı köçennen sakitdiye o qeder öyrəşmişəm ki sen demiş tekliyde huzur tapıram bazen. Bi yere kadar tabi :) bezen heddini aşanda depresiyaya düşürem :) dozasında olmalıdı
Hee ay sagol bizim evde omur boyu karvansaray olub belkede illerin yorgunlugunu cixardiram indi:))yoldashim diir sizin evde ne qeder adam olurdu indi heckim yoxdu biz ete gedenden heckim gelmir 6-7 ci gunler hami gelirdi butun nesil sozun heqiqi menasinda gecede qalirdilar ama indi sen demish o qeder tekliye oyreshmishem sebrim catmir ses kuye:))
B
burdayam da gorureç sakitlikdi mende qosuluram nisbi sakitliye