• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamınıza selamm..
Leylacım inşallah en kısa zamanda şifa bul.
Allah diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin..

Kızlar sizlerde ne var ne yok Ayşen Şelale Ayten Konu sahibi Ayten Nuşi sizler naparsınızz:KK66: nasıl gidiyor?
Sagol kuzum, Allah senin de evladina saglik versin, bi de kardes versin kac tane istersen, insallah :KK200:

2 uwagim, 3 cu keserka kecen yay hamile idim o da 8 heftesinde inkiwafdan qaldi abort edende yaramda damarimi kesdi hekim bilmeden qanaxma oldu ve temizleye bilmedi ona gore tecili keser elediler temizlediler ve qanaxmani dayandirdilar. Bu defe insallah 4 cu olacaq.

Canım niye tebii doğuş olmadı uşaqlarda?

Canım niye tebii doğuş olmadı uşaqlarda?
1 cide uwag boyuk idi tazim balaca 8 ayinda sancim tutdu tecili keser elediler, 2 cini de keser elediler o vaxti keserden sonra doguw etmirdiler axi bizde, indi yavaw yavaw bezi hekimler edir. Mende 2 si de 8 ayliqdi, ele ozum de))

1 cide uwag boyuk idi tazim balaca 8 ayinda sancim tutdu tecili keser elediler, 2 cini de keser elediler o vaxti keserden sonra doguw etmirdiler axi bizde, indi yavaw yavaw bezi hekimler edir. Mende 2 si de 8 ayliqdi, ele ozum de))

Caaan ALLAH kömey olsun. Men de 6 il evvel belimnen əməliyyat olmuşam onurğam biraz incedi normaldan. Ona göre ağır zad qaldırmıram heç. İndi fikirleşirem ki hamile olsam yeqin özüm doğa bilmerem keser olar. He?

Hee qovuwdum)) kecen hefte geldi.
Getmiwdim hekime indi geldim, dedi ayb olanda 2 ci gununde analizleri ver, siyahi verdi hansi analizler. Dedi cox guman qan laxtalanmasinnan olub inkiwafdan qalma. Birde dedi sende 4 cu keser olacaq risklidi, uwagligini cixara bilerik buna hazir ol((( qorxdum((
Yaxshi olar inshAllah.eyni hekime getdin??qorxub eleme hershey Allahin elindedir o nece xeyirli bilirse elede olacag narahat olma❤ne analizlerdi?sen laxtalanmaya gore limon suyu edirler nenirler ondan ede bilersebe cox faydasini goren olub

Caaan ALLAH kömey olsun. Men de 6 il evvel belimnen əməliyyat olmuşam onurğam biraz incedi normaldan. Ona göre ağır zad qaldırmıram heç. İndi fikirleşirem ki hamile olsam yeqin özüm doğa bilmerem keser olar. He?
Belin dexlisi olmaz mence, hanilelikde cetin ola biler sene gerek bandaj taxasan ki incitmesin seni. Menim de 1 ci uwagda onurgamda eyrilik oldu hele de eziyyet verir mene, deyirem dogum qutarim birdefelik gedim mualice edim. Vallah men qorxaqam deye problem olmasaydi bele keser eletdirerdim. Agriya dozumum yoxdu hec.

Yaxshi olar inshAllah.eyni hekime getdin??qorxub eleme hershey Allahin elindedir o nece xeyirli bilirse elede olacag narahat olma❤ne analizlerdi?sen laxtalanmaya gore limon suyu edirler nenirler ondan ede bilersebe cox faydasini goren olub
Yox bu yeni hekimdi, Ramin Salahov, merkezi klinikada. Prolaktin, tsh, t4, hemoqram analzileri. Laxtalanmaya gore o biri hekimim trombo as yazmiwdi onu icirdim bu da dediki az olub dozasi gerek qarinnan kleksan vurdurardin. Ne bilim, ayb olsaydim tez

Yox bu yeni hekimdi, Ramin Salahov, merkezi klinikada. Prolaktin, tsh, t4, hemoqram analzileri. Laxtalanmaya gore o biri hekimim trombo as yazmiwdi onu icirdim bu da dediki az olub dozasi gerek qarinnan kleksan vurdurardin. Ne bilim, ayb olsaydim tez
Canım menim bi tanışımda sen kimi olurdu.qalırdı uşağ açılırdı.axırda 9 ay qıza qarnından sulandırıcı iynr vurdular.inşAllah yaxşı olar seninde

Canım menim bi tanışımda sen kimi olurdu.qalırdı uşağ açılırdı.axırda 9 ay qıza qarnından sulandırıcı iynr vurdular.inşAllah yaxşı olar seninde
He bu da ele dedi canim, dedi hamileliyin muddetinde daim kontrolda saxlayac seni ve qarinnan iyne vuracaqsan. Xeyirlisi insallah.

Belin dexlisi olmaz mence, hanilelikde cetin ola biler sene gerek bandaj taxasan ki incitmesin seni. Menim de 1 ci uwagda onurgamda eyrilik oldu hele de eziyyet verir mene, deyirem dogum qutarim birdefelik gedim mualice edim. Vallah men qorxaqam deye problem olmasaydi bele keser eletdirerdim. Agriya dozumum yoxdu hec.

Menim ağrıya dözümüm var ama bele oturub fikirleşende men de qorxuram :) hemde mene hekimler diyirdi ki çanağın genişdi rahat doğaceysan :)

Olacaq Allahin komekliyi ile, sen de analizlerini ver hekime get gor ne deyir. Allah deyir sennen hereket mennen bereket. Her weyi de qismetin boynuna yixmaq olmaz))))) bu ay demiwdin sehv elemiremse hekime getmeyi.

He getmişem heç bir sorun yoxdu çox şükür. Hekim dedi beynini rahat burax olacaq. Belkede beden özünü hamileliye hazırlıyır gecikmelerin ondan ola biler dedi. İnşaALLAH bu aydan ümidliyem :KK68:

Back