- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.681
Eynidir hekime getmsdim.virusdu dedi hemde ciddi virus ne bilim xos sozler demedi.eh neyse sixici seylsrden dansmaq istemrem.Hamislik urek bulantisi ile davam edr.sen ne edirsen?calismalar varmi?bat ne zamanNece gedir hamişlik? Yaraların nece oldu?
Eynidir hekime getmsdim.virusdu dedi hemde ciddi virus ne bilim xos sozler demedi.eh neyse sixici seylsrden dansmaq istemrem.Hamislik urek bulantisi ile davam edr.sen ne edirsen?calismalar varmi?bat ne zaman
Yoldasim bir gun bele icaze ala bilmr isden.ozumde o qedee urek bulantim var 4 saatliq yolu ceke bilmerem.yo baska hekime getdim nece oxumusdum internetde noqtesine vergulune qeder dedi.ve ele asan kecen seylerde deyil.normal dogumda olmaz usaga kece biler.Caan normal hekime getmedin sen? Gel bakıda bir hekime get. Birine yox bir neçesine get ailen bakıdadı yeqin gel birkigün onların yanında qal anan aparsın seni hekimlere. Ciddi virus nedi. Hem öz sağlığın hem qarnındakının sağlığı
Menim bata hele çox var :)
Yoldawim geldi 2 gundu, bawim ona qariwib arada girib baxiram ama. Adetimi gozleyirem bawlasin gedim analizleri verim. Sen necesen quzum?Hardadı bu qızlar?
HerSey_Guzel_Olucak
@Hiranur83
@shemss678
SerAy12
@MirAy92
can09e
LeylaJ
Haralardasız?
Canım adı nedi onun men de oxuyum. Yoldaşın işden icaze ala bilmir ailenden biri gelsin seni aparsın 4saatlıq yoldu dincele dincele gedin 1saatdan bir düş biraz gez hava al sonra tezden gedin. Yani düş üstüne can sene göre diyiremYoldasim bir gun bele icaze ala bilmr isden.ozumde o qedee urek bulantim var 4 saatliq yolu ceke bilmerem.yo baska hekime getdim nece oxumusdum internetde noqtesine vergulune qeder dedi.ve ele asan kecen seylerde deyil.normal dogumda olmaz usaga kece biler.
Yoldawim geldi 2 gundu, bawim ona qariwib arada girib baxiram ama. Adetimi gozleyirem bawlasin gedim analizleri verim. Sen necesen quzum?
Amin, cox sagol canim, yaxwi olasan hemiweNe gözel xoş gelib ALLAH qebul elesin ALLAH isteyen hamıya qismet elesin.
Şükür canım yaxşıyam sakitçilikdi :)
HeBax görürsen demekki bizim bile anlaşdığımız konular olur :)
https://www.gebelik.org/tr/tibbi-bi...lelikte-genital-sigiller-kondilom-ve-hpv.htmlCanım adı nedi onun men de oxuyum. Yoldaşın işden icaze ala bilmir ailenden biri gelsin seni aparsın 4saatlıq yoldu dincele dincele gedin 1saatdan bir düş biraz gez hava al sonra tezden gedin. Yani düş üstüne can sene göre diyiremqaynanan yoldaşın ne diyirler bes narahat olmurlar sene göre? Fikirleri nedi?
Canım adı nedi onun men de oxuyum. Yoldaşın işden icaze ala bilmir ailenden biri gelsin seni aparsın 4saatlıq yoldu dincele dincele gedin 1saatdan bir düş biraz gez hava al sonra tezden gedin. Yani düş üstüne can sene göre diyiremqaynanan yoldaşın ne diyirler bes narahat olmurlar sene göre? Fikirleri nedi?
Hecne ne etsinler ele qalib heleki.onu biliremmi tez sagalmr ve teesufuki normal dogum olmaz sagalsada bir muddet kecmeıodir ustunenCanım adı nedi onun men de oxuyum. Yoldaşın işden icaze ala bilmir ailenden biri gelsin seni aparsın 4saatlıq yoldu dincele dincele gedin 1saatdan bir düş biraz gez hava al sonra tezden gedin. Yani düş üstüne can sene göre diyiremqaynanan yoldaşın ne diyirler bes narahat olmurlar sene göre? Fikirleri nedi?
Hecne ne etsinler ele qalib heleki.onu biliremmi tez sagalmr ve teesufuki normal dogum olmaz sagalsada bir muddet kecmeıodir ustunen
He bilirler.qaynanamgil ehli kef adamdi deyenkimi filankesde bele olmusdu kecdi falan filan.hekime getdim bir iki sey yazdi onlarda usaga zerer verirde hamisinin iicinde yazilirki 3 aydan sora istifade uygundu.hele balacadi gerek uc ayina kimi sebr edim.indi sirke vururam her gun .bide 72 sabunla yuyunuram vox sukur axintimda azalib agrisida yariya dusub.mualice eletdirecem elbetdeki mutleq birce ayda sebr eliyim.cox sahol Allah razi olsun ne deyime hec sevine bilmrem hamileliyme bilmrem mikrob mualicesi edecem bunu edecem.ALLAH kömeyün olsun bacı heç yaxşı şeyler oxumadım. Dualarım seninledi can
Cinsel yolla bulaşan hastalıkdı diyir yoldaşınnan keçdi sene?
Sezeryannan uşağa keçme ehtimalı çox azdı ama normal doğuşda uşaqda sea telleri kanseri olur ALLAH uzaq elesin.
Sen de tedavi elemezsen daha da pisleşe biler rahim ağzı kanseri falan diyir. Canım bunları yoldaşın qaynanan bilirler? Nese eləsinlərde
He bilirler.qaynanamgil ehli kef adamdi deyenkimi filankesde bele olmusdu kecdi falan filan.hekime getdim bir iki sey yazdi onlarda usaga zerer verirde hamisinin iicinde yazilirki 3 aydan sora istifade uygundu.hele balacadi gerek uc ayina kimi sebr edim.indi sirke vururam her gun .bide 72 sabunla yuyunuram vox sukur axintimda azalib agrisida yariya dusub.mualice eletdirecem elbetdeki mutleq birce ayda sebr eliyim.cox sahol Allah razi olsun ne deyime hec sevine bilmrem hamileliyme bilmrem mikrob mualicesi edecem bunu edecem.
olmuruq oda ayri bir dert dayanamiyor.15 gun olduHee yaxşı bax özüve oxudum orda sakın o bölgeni nemli saxlama tez tez qurula qupquru olsun. Nemli olanda artır ALLAH uzaq eləsin. Hee caann sevine bilmedin hamileliyine. ALLAH sevindirsin inşaALLAH keçsin bu şeyler.
Yoldaşınla birlikde olmıyına sakın. Ona da keçer. Bulaşıcıdı.
olmuruq oda ayri bir dert dayanamiyor.15 gun oldu
Allah komeyin olsun canim, insallah tezlikle wefa taparsan. Keserden de qorxma, 3 defe olmuwam, esas uwagin saglam olsun qorxulu emeliyyat deyil.He bilirler.qaynanamgil ehli kef adamdi deyenkimi filankesde bele olmusdu kecdi falan filan.hekime getdim bir iki sey yazdi onlarda usaga zerer verirde hamisinin iicinde yazilirki 3 aydan sora istifade uygundu.hele balacadi gerek uc ayina kimi sebr edim.indi sirke vururam her gun .bide 72 sabunla yuyunuram vox sukur axintimda azalib agrisida yariya dusub.mualice eletdirecem elbetdeki mutleq birce ayda sebr eliyim.cox sahol Allah razi olsun ne deyime hec sevine bilmrem hamileliyme bilmrem mikrob mualicesi edecem bunu edecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?