• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee nasil oldu?ev aldiz??nece oldu ayrildiz?qaynana gil harda qalirki?

Kirayeye çıxdıq inşaALLAH ev alana qeder. Qaynanam onsuzda men evlenen günnen istiyirdi ki ayrı çıxaq. Öz xasiyyətini bilirdi adam xoşdamır sakitçilik sevir. 3mertebeli evde 2nefer qalırlar. Yoldaşım da çıxmaq istemirdi. İl yarım qaldıq gördü çox çetindi ev şüvalandaydı işi xırdalanda. Elebilki burdan durub xızıya işe gedib gelirdi. Ona göre köçdük şehere indi 15deqeye işdedi. Abede de eve gelir yiyir gedir dışarda yimeye de pul vermir :KK54:

Kirayeye çıxdıq inşaALLAH ev alana qeder. Qaynanam onsuzda men evlenen günnen istiyirdi ki ayrı çıxaq. Öz xasiyyətini bilirdi adam xoşdamır sakitçilik sevir. 3mertebeli evde 2nefer qalırlar. Yoldaşım da çıxmaq istemirdi. İl yarım qaldıq gördü çox çetindi ev şüvalandaydı işi xırdalanda. Elebilki burdan durub xızıya işe gedib gelirdi. Ona göre köçdük şehere indi 15deqeye işdedi. Abede de eve gelir yiyir gedir dışarda yimeye de pul vermir :KK54:
Beh beh ne gozel ama kiraye qalmaq cetindire
ALLAH evde qismet eliyer insallah.indi iki nefer 3 mertebeli evde qalinca evi satsinlar sizede ev alsinlar ozlerinede :halay:

minik_prince minik_prince Aytənim o hamilələrdə olur bir duyqusallaşır insan, keçər narahat olma, çox düşünməməyə çalış :KK15: yəqin sənin də bulantın mənim kimi 9 ay çəkəcək, məndə hələ uşaq olandan sonra da bir müddət davam etmişdi həm bulantı həm yanma. Elə qorxmuşdum elə bilmişdim qaldı üstümdə :KK51:Sonra yavaş yavaş keçdi :KK66: İn şə Allah səndə tez keçər :dua:
Yox can fikirleshmirem:)fikirleshesi bishey yoxduki sadece insan yarimcix yuxudan dueub kiprik qirpmadan oturursane ele olmushdum yarim-1 saatlig olur kecir:)))

Beh beh ne gozel ama kiraye qalmaq cetindire
ALLAH evde qismet eliyer insallah.indi iki nefer 3 mertebeli evde qalinca evi satsinlar sizede ev alsinlar ozlerinede :halay:

Biz de iki neferiyde :) zehlem gedir yeke evlerden neynirem :) inşaALLAH ALLAH qismet eliyer ev de alarıq

Kizlar eyi geceleerr..
Bugun yum.gunu fakat agrim falan yok. Indi ben yumurtlamadim mi gerci hastayim biliyorsunuz agri kesici aldim oldu da ben mi his eylemedim. Adetten 5 gun sonra falan belim agrimisti o zmn mi yumurtlama oldu acabaa?

Kizlar eyi geceleerr..
Bugun yum.gunu fakat agrim falan yok. Indi ben yumurtlamadim mi gerci hastayim biliyorsunuz agri kesici aldim oldu da ben mi his eylemedim. Adetten 5 gun sonra falan belim agrimisti o zmn mi yumurtlama oldu acabaa?

Merhaba kardeş eğer gebe kalmak istiyorsan ağrı kesici kullanmasan daha iyi olur çünkü olaki gebelik oluşmuşsa zarar verebilir o yüzden söyliyim dedim

Kizlar eyi geceleerr..

Canım adetten 5gün sonra olduysa o zaman yumurtlamış olabilirsin. Ben ondan diyorum adet bittiği günden değerlendirmek lazım.
Hasta da olsan değerlendir olur mu olur :)

Merhaba kardeş eğer gebe kalmak istiyorsan ağrı kesici kullanmasan daha iyi olur çünkü olaki gebelik oluşmuşsa zarar verebilir o yüzden söyliyim dedim
sağol canım da Bat'a daha var.. hem öğrenene kadar yapılan şeyler etkilemez diye biliyorum ben..yanlış mı düşünüyorum..
Parol içtimm ki hamileyken de ilk üç ay sadece parol veriyolar. Yine de Allah esirgesin diyelim..

Back