- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.581
Burda sinsi ben oluyorumYok kuzum nerde yaaa.ben bazıları gibi sinsi diğilim söylerim hemen
Sen meni gud helekonum acmisham ama inanirsan girmirem hecneye hevesim yozduye halim yoxdu
Neyseeeeee......noldu sen hekime getdin?demişdin guya hormonlardan başlayacam
Burda sinsi ben oluyorumogunleride nermin qizlara yazmishdi men 6 aylig hamileyem.ama nazar deymesin die heckime demirdim o dashda bana geldi burda bidene demiyen men olmusham odaki kimse menim yashadiglarimi yashasa oda gizleder Allah kimseye yashatmasin
Yok kuzum nerde yaaa.ben bazıları gibi sinsi diğilim söylerim hemen
Helloo qizlar. Necesiz? Men keyfsizem, ayb olmagimi gozleyirem ki tez gedim analizlerimi verim, sebebini bilim. Yoldawim ucun darixiram, 3-5 gune gelmelidi. Hec hekimnen soruwmadim qorunmaliyam ya yox? Bilen varsa yazsin.
Zarafat eliyrem canım.senide başa düşürem.hem senin uşağın cinsiyyeti bilinmedi?keçen defe uzide qız varıydı 4 aylığıudı onda bilindi.sende neter bilinmediBurda sinsi ben oluyorumogunleride nermin qizlara yazmishdi men 6 aylig hamileyem.ama nazar deymesin die heckime demirdim o dashda bana geldi burda bidene demiyen men olmusham odaki kimse menim yashadiglarimi yashasa oda gizleder Allah kimseye yashatmasin
Salam canım.Allah sebr versin diyrem sene.inşAllah heç gözlemedeyin vaxtda verer Allah en gözelini sene.nermine katılıyom hemde.matka özünü yığışdırmalıdır.Helloo qizlar. Necesiz? Men keyfsizem, ayb olmagimi gozleyirem ki tez gedim analizlerimi verim, sebebini bilim. Yoldawim ucun darixiram, 3-5 gune gelmelidi. Hec hekimnen soruwmadim qorunmaliyam ya yox? Bilen varsa yazsin.
Allah qovuşdursun sizi yoldaşınla. Quzum mən o gün yazdım sənə ki, hamilə qalına bilər ehtiyatlı ol, nəzərindən qaçıb hər haldaHelloo qizlar. Necesiz? Men keyfsizem, ayb olmagimi gozleyirem ki tez gedim analizlerimi verim, sebebini bilim. Yoldawim ucun darixiram, 3-5 gune gelmelidi. Hec hekimnen soruwmadim qorunmaliyam ya yox? Bilen varsa yazsin.
Zarafat eliyrem canım.senide başa düşürem.hem senin uşağın cinsiyyeti bilinmedi?keçen defe uzide qız varıydı 4 aylığıudı onda bilindi.sende neter bilinmedi
He mende konumdan bol hecne yoxdurki zaten:)Yakalandıınn. Safım kendini ele verdi ay qız men bu konunu diyiremee. Yoksa sen yeni konu mu açtııınnn?
HecneNe yaşamısan?
Yazmishdimki bura oxumamisan yrqin oglandiZarafat eliyrem canım.senide başa düşürem.hem senin uşağın cinsiyyeti bilinmedi?keçen defe uzide qız varıydı 4 aylığıudı onda bilindi.sende neter bilinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?