Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eski arkadas xanim siz evinize donenen sora sizle bol bol sohbet edeceyik eyer evinize donsez.bir mesaja 5 gune cvb yazirsan
Men uje bugunle 3 gundu evimdeyem girirem bura gorurem boshdu cixiram sen sohbetinde ol narahat olma he bide 5 gune cavab yazan sensen men yox en azindan men burda olmuram cavab yazmiram sense gunde 100 defe gire gire cavab yazmirsan neyse

Sen şelaleyi çok mu seviyorsun he :)
Ben onu cok seviyorum.O benim canim arkadasim aylardi ozelde devamli danisdigim tek kisi.icimi pisimi her seyimi bilir. Ama o beni sevmiyor bir keresinde beni birakti 1 aydan fazla kayb oldu yalniz birakti beni numara falanda vermedi demekki ben onun icin gecici hevesim

Yaxsida anladim gunahimi dolmussun sen hadi barisalim.seni ne kadar sevdiyimi biliyosun

Sen şelaleyi çok mu seviyorsun he :)
evet ya ilk arkadashim bayadirda konushuyoruz alishtik artik birbirimize
bashincun ele

yaa aynı şeyi ben de düşünüyorumm ,, bir cebe bişey olsa görüşülmüycekk .. evdeyken işteyken aklıma geliyorsunuz.. ne güzel kızlar diyorum üzülüyorum seviniyorum ama geçici heves olmaktan öteye gidemiyoruzz maaleseff...
Aytenin hamişliğini sakladığındaki gidişi mi diyisen yoksa bu aralar mı gitti:)

tamam birbirinizi severseniz de, öyle kapris neyi yapıp kırıp üzmeyin ama birbirinizi.. ben ona da üzülürem:)

Evet hamisliiyinde yox olmhsdu.yo sadece tatli atismalar onlar.barisdik bile.hepinize alisdim hakkaten hayatim bir parcasi oldunuz.hepinizin yeri ayri bende

Salam qizlar. Bu gun menim dogum gunumdu. Alayim tebrikleri
doğum günün kutlu olsunn canım Allah nice yaşlara sağlıkla eriştirsin..

Ne acı ki men de 15 mayıs doğum günümdü 17 mayısta kalbinin atmadığını öğrendim... Hediye beklerken acı oluyor canım.. Neyse canımız sağolsun ne diyek..

salam qizlar necesiz? arada girb msjlarnizi oxuyram ama yazmaqa uzun qalmaqa imkanim olmur. LeylaJ tebrikler quzumheyatda ola bileceyin her wey olmusan. evvela onlarin her birinin qedrini bilmeyi, daha sonra xowbextlik ve can saqliqi arzulayiramAllah aileni senin, senide ailenin bawi ustunnen eksik elemesin mubareksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…