Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ehtiyatlı tərpənməyin yaxşıdır, amma düz deyiblər normaldı elə şeylər arada. Məndə də olurdu elə qorxurdum elə bilirdim nəsə olub. İnsanın özündən asılı olmayaraq qorxur. Mən də heç nə elə belə, heç özüm də bilmirəm neyniyirəm

Caaan bitanem tek qalmısan? Men bayrama göre gire bilmedime gözelim. Qaynanamgile getmişdik heç telefon yadıma düşmürdü.
Canım ne olub sene yaxşısan indi?

Gözellerimmm bayramınız mübareeekkk

Hee adama qeribe gelir qorxu gelir ne bulime bidene sagsalamat dogsaydim evdekileride curutmushem uje

Caaan bitanem tek qalmısan? Men bayrama göre gire bilmedime gözelim. Qaynanamgile getmişdik heç telefon yadıma düşmürdü.
Canım ne olub sene yaxşısan indi?

Gözellerimmm bayramınız mübareeekkk
Canın bəla görməsin, hə lap yaxşı, sənin də bayramın mübarək. Yox quzum yaxşı deyiləm belə olanda bir ya iki günə ancaq düzəlirəm. Nə olduğunu özəldən yazaram.

Ay qız ne merdekan yasamalda qalırame men :)
Ne bilim vAllah sen demisen bele dierdim sehv yadimda qalib ama sohbet merdekandan gedince deqiqliynen yadimda qalir ora sevdiyim yerdi menim kocam semashka,zoorgi xestesi bir insan olmasaydi cox istiyerdim merdekanda yashayim ama neyniyekki shehersiz nefes ala bilmir bu insan

Qaynanamgili şüvelanda qalırlar belke ordan aklında merdekan qalıb ama men merdekan dememişem :) süz şeherde harda qalırsuzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…