- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.361
Allah kolaylık versin canım, niye keyifsizsin kuzum ne oldu ? Sağ olasın Canom Allah razı olsun.Selam canim.. biz de ugrasiyoruz iste is guc.. sana da gecmis olsunn.. keyifsizem men de...
Ehtiyatlı tərpənməyin yaxşıdır, amma düz deyiblər normaldı elə şeylər arada. Məndə də olurdu elə qorxurdum elə bilirdim nəsə olub. İnsanın özündən asılı olmayaraq qorxur. Mən də heç nə elə belə, heç özüm də bilmirəm neyniyirəmMen hekimde getdim bugun cucem biraz qorxutdu meni 17,5 den qarnimi dagidan ushag 2 gundur tip sakitcilik evdekiler hamsi dedi normaldi ama qorxdum gettim dedi Shukur hersheyi yaxshidi 20 ci hefteden bashliyacagmish hekim dedi ola bilmezki terpensin 20 de terpenecek hele o vaxti gozle goreceysen indi geldim eve:))))siz nenirsiz?
Kiz ne haber?
@can09e
Judy_K
@MirAy92
HerSey_Guzel_Olucak
@shemss678
@LeylaJ
minik_prince
@SerAy12
Quzular necəsiniz, nə var nə yox. Niyə yoxsunuz, nə oldu sizə. Hadi gəlin yazın görüm necəsiniz. Dağılmayın quzular başımızı qatırıq yenə burda. Heç mən də yaxşı deyiləm kefsizəm amma yenə də toplamağa çalışıram özümü. Bura mənim söhbət etdiyim, dərdləşdiyim tək yerdir. Bu aralar yenə xəstəliyim azıb, amma yaxşı olacağam İn şə Allah. Siz də dua edin mənim üçün, haydi gəlin bal qaymaqlarım gözləyirəm. Hamınızı çox istəyirəm, inanın burdakı kimi həyatda da sizi tanımaq istərdim, amma nə etmək olar ki, bəzən istəklərimiz elə istək olaraq qalır. Bəlkə belə daha yaxşıdır, hamınızı gözləyirəm şirinlərim gəlin söhbət edək, kafamız dağılsın bir az
Hee adama qeribe gelir qorxu gelir ne bulime bidene sagsalamat dogsaydim evdekileride curutmushem ujeEhtiyatlı tərpənməyin yaxşıdır, amma düz deyiblər normaldı elə şeylər arada. Məndə də olurdu elə qorxurdum elə bilirdim nəsə olub. İnsanın özündən asılı olmayaraq qorxur. Mən də heç nə elə belə, heç özüm də bilmirəm neyniyirəm
Ayyy zamanindi uje?Heç aynı. Hele xestelenmemişem
Ayyyyyy ne gozel❤test elemisen?elemirem deme budefe gelib seni merdekanda tapib suruyecem2gün gecikmişem
Ayyyyyy ne gozel❤test elemisen?elemirem deme budefe gelib seni merdekanda tapib suruyecem
Sen demishdin yalan demisen?Merdekanda olduğumu kim söyledi kiiii
Zarafatsiz test elemek fikrin yoxdu?qorxub eleme bi gucunu topla et testini gozluyubde elemeMerdekanda olduğumu kim söyledi kiiii
Canın bəla görməsin, hə lap yaxşı, sənin də bayramın mübarək. Yox quzum yaxşı deyiləm belə olanda bir ya iki günə ancaq düzəlirəm. Nə olduğunu özəldən yazaram.Caaan bitanem tek qalmısan? Men bayrama göre gire bilmedime gözelim. Qaynanamgile getmişdik heç telefon yadıma düşmürdü.
Canım ne olub sene yaxşısan indi?
Gözellerimmm bayramınız mübareeekkk
İn şə Allah o günlər də olacaq. Neçə aylıq oldu ?Hee adama qeribe gelir qorxu gelir ne bulime bidene sagsalamat dogsaydim evdekileride curutmushem uje
InshAllah 5 aya kecmishem tezeİn şə Allah o günlər də olacaq. Neçə aylıq oldu ?
Gozum yollarda qalibe dunenHeç aynı. Hele xestelenmemişem
Sen demishdin yalan demisen?
Zarafatsiz test elemek fikrin yoxdu?qorxub eleme bi gucunu topla et testini gozluyubde eleme
Gozum yollarda qalibe dunensabahda gelmese test ele mutleq bizi curutme sebrsiz insanlariq
Ne bilim vAllah sen demisen bele dierdim sehv yadimda qalib ama sohbet merdekandan gedince deqiqliynen yadimda qalir ora sevdiyim yerdi menim kocam semashka,zoorgi xestesi bir insan olmasaydi cox istiyerdim merdekanda yashayim ama neyniyekki shehersiz nefes ala bilmir bu insanAy qız ne merdekan yasamalda qalırame men :)
Ne bilim vAllah sen demisen bele dierdim sehv yadimda qalib ama sohbet merdekandan gedince deqiqliynen yadimda qalir ora sevdiyim yerdi menim kocam semashka,zoorgi xestesi bir insan olmasaydi cox istiyerdim merdekanda yashayim ama neyniyekki shehersiz nefes ala bilmir bu insan
Mene bax 1 gun kecendede edende tund xett cixir ele quzum saxlama narahat olma olsa cixacag inshAllahSebrli olun bir testim var matahlıyıb saxlamışam 3-4 gün sora eliyecem inşaALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?