- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.381
Heee belkede demisen ordayam ele bilmishem orda qalirsuz eminiydimki sen demisen:)))))))biz zoorginin yaninda qalirig hezi aslanovdada evimiz var ,qaynanam duz semshkanin yaninda qalir buralardayig yeni:)))))Qaynanamgili şüvelanda qalırlar belke ordan aklında merdekan qalıb ama men merdekan dememişem :) süz şeherde harda qalırsuzki
Mene bax 1 gun kecendede edende tund xett cixir ele quzum saxlama narahat olma olsa cixacag inshAllah
Daha garantiden kecibde 2 gun kecibİşimi qarantiye alıyim))))
Sağ salamat İn şə Allah, unutmuşam 5 ya 6 aylıq olanda doplerə getmişdim. Məndə hamiləlik problemli olduğuna görə həkim göndərdi ki, baxaq görək iraq olsun başqa bir şey yoxdur. Onda ayaqların, pipisin həkim göstərmişdi : ) onda dəqiq bilmişdim ki, oğlandır. Nə isə sözüm ondadır ki, ekranda baxırdım çox maraqlı idi minnak ayaqları falan çox gözəl idi, əsl möcüzə : ) Allah istəyən hər kəsə yaşatsın belə gözəllikləri. Bir də ki, bir az böyüsün başlayacaq balıq kimi üzməyə, üstdən baxanda elə bilirsən dalğadır : )InshAllah 5 aya kecmishem teze
Dünən halını soruşmuşam, insan bir cavab yazarGozum yollarda qalibe dunensabahda gelmese test ele mutleq bizi curutme sebrsiz insanlariq
Allahın Salamı, rəhməti və bərəkəti üzərinizə olsun canlar, Cüməniz mübarək olsun
Sabahın xeyir, bahəm. Şükür bu gün dünəndən daha yaxşıyamSabahın xeyir gözelim cümen mübarek olsunnecesen? Nece olmusan?
Sabahın xeyir, bahəm. Şükür bu gün dünəndən daha yaxşıyam
O da yaxşıdır, durmasın gözləyirdim durdu : ) indi gedim yeməyin verim, sizə qismət olsunÇox şükür. Oğluş necedi?
Ged evə Leylam, saatının vaxtı çatanda düşərsən. Mən görəndə ki, adam çoxuydu elə edirdim, yaxın məsafəni. Uzaq olanda da zəng gec gedirdimSabahiniz xeyir qizlar. Gelmiwem xestexanaya, saat 9 da, millet var, sen deme hami 7 den gelib adini yazidirib, bilsem men de ele ederdim evimizin altindadi((
O da yaxşıdır, durmasın gözləyirdim durdu : ) indi gedim yeməyin verim, sizə qismət olsun
Sabahiniz xeyir qizlar. Gelmiwem xestexanaya, saat 9 da, millet var, sen deme hami 7 den gelib adini yazidirib, bilsem men de ele ederdim evimizin altindadi((
Soruwdum dedi 2 neferden sonrasan gozleyirem, gece qusmuwam medem bowdu deye hele ki sakitcilikdi, yeyennen sonra bawlayir adeten((Caan evde dincel sora gedersen birde orda ocheret gözdeme canım. Ürey bulanmaların ne yerdedi?
Ay aman nece pis oldum Allah sebr versin biz indi sene ne desek bosdu.cox uzme ozuvu xeyrlisi bu imiss cox uzuldumInkiwafdan qalib (((((
Soruwdum dedi 2 neferden sonrasan gozleyirem, gece qusmuwam medem bowdu deye hele ki sakitcilikdi, yeyennen sonra bawlayir adeten((
Sende ne xeber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?