- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.321
Salam bacılar, necəsiniz, nə var nə yox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahSelam canım, hoş geldin. O kadar da diyil vereceğin kilo, hayırlısıyla mezun olursun. Allah tez zamanda seni isteğine kavuşturur İn şe Allah, Amin. Burdakı her kesin de senin de yüzün güler İn şe Allah tez zamanda.
Cox sagol can bes sen mikrob analizi falam verdinmi?Insallah quzum, sen de sag salamat al qucagina bebiwini. Oxumuwam cox hefteleri, biri var hetta videosuynan falan bawa salir hekim ozu. En xowuma gelen happy mom proqramidi ger gun guya ki uwag sene mesajlar yazir cox maraqlidi.
Zaman nece ucub gedire men ele bilirem yeni bitib.calisma yaptinizmi?
Evet fazla degilmis canim ondan sonra gelsin bebis insallah:)2-3 kilocuk
Kaçamak yapmasam bi haftalık işim var
Herkese mutlu bayramlar insallahh
Hele gelmeyib diyesen.inallah gelen gunu olmasin bebis gelsinAdet bittiyi günnen dünene qeder :) arada hergün yaptık arada günaşırı. Arada günde iki defe. Beyle karışık işte :)
Hele gelmeyib diyesen.inallah gelen gunu olmasin bebis gelsin
Bu deqe tesbeh elimde dua edirdim sene Allah yardim etsin narahat olma o bebis buraya gelicek ya gelicek yada gelicekYox gelmiyib inşaALLAH gelmez dua eliyin can
Bu deqe tesbeh elimde dua edirdim sene Allah yardim etsin narahat olma o bebis buraya gelicek ya gelicek yada gelicek
Yox canim, hekimim deyir 12 ci heftede. Sen vermisen?Cox sagol can bes sen mikrob analizi falam verdinmi?
He ama hecne anlamadim men 4 hefte olanda vermsem.cox arasdirdim internetde hekim yazilarna rast geldim.ele bil orda iki xana olurda lgh lgm.mende lgg de cixib buda o demekdirrki mende mikrob hamilelikden evvel var idi o usaga zerer vermir mualiceyede ehtiyac yoxdu.ama hekim dedi mualice yazacam gelen ay anlamadim hecne bos bosunami yeyecem iyne dermanYox canim, hekimim deyir 12 ci heftede. Sen vermisen?
AminnnnEvet fazla degilmis canim ondan sonra gelsin bebis insallah:)
Sabah söküldüm :)) sağolasınCascade_ selam canım test yaptın mı? Ya da adet oldun mu? Nedir durum?
Beklenen adet tarihi))af buyrun
bat nedir
Kiz ne haber?Hadi inşaALLAH can