- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.341
Salam can necesen? Niye yoxsan?Selam canım, hoş geldin. O kadar da diyil vereceğin kilo, hayırlısıyla mezun olursun. Allah tez zamanda seni isteğine kavuşturur İn şe Allah, Amin. Burdakı her kesin de senin de yüzün güler İn şe Allah tez zamanda.
Sağ ol Şəlaləm Allah razı olsun, sən də yaxşısan İn şə Allah ? Quzum ortalıqda heç kim yoxdur ku, gəlib öz özümə danışıram kimi hiss edirəm ona görə girmirəm.Salam can necesen? Niye yoxsan?
Canım həkimə mütləq həkimə, belə şeylərlə zarafat etmə. Böyrəyindən də ola bilər o, və ya o hissədə mikrob, ya da göbələk ola bilər. Nə bilim sidik kisəsi soyuqlamış ola bilər və s. Ona görə də mütləq həkimə, həm də hamiləsən öz başına heç nə etmə gülüm.Qizlar sidiye cixanda goyneme agrim var.men ne edim kecsin evde?
Bol su ic guzelim dr.a ne vakit gideceksin?Qizlar sidiye cixanda goyneme agrim var.men ne edim kecsin evde?
Hekime zemg elemsdi deyr 5 ci gun gel sidikden analiz ver 1 heffte evvel vermsdim temiz cxmsdiCanım həkimə mütləq həkimə, belə şeylərlə zarafat etmə. Böyrəyindən də ola bilər o, və ya o hissədə mikrob, ya da göbələk ola bilər. Nə bilim sidik kisəsi soyuqlamış ola bilər və s. Ona görə də mütləq həkimə, həm də hamiləsən öz başına heç nə etmə gülüm.
İcirem sabahdan ne qeder su icdim tuvaletde qalmsam Dedi 5 ci gun gel.Bol su ic guzelim dr.a ne vakit gideceksin?
Eybi yox yenə də get, dediyim kimi soyuqlamış da ola bilərsən. Yaxşı olarsan İn şə Allah ki, heç nəyin çıxmaz. Dünən bizdə də uşağın qarnı ağrıyırdı, minnak yavrum qışqıraraq ağlayırdı : ( mənim özümün də böyrəyim başlayıb yenə. Biz hiss etmirik ki, bir də baxırıq olan olub.Hekime zemg elemsdi deyr 5 ci gun gel sidikden analiz ver 1 heffte evvel vermsdim temiz cxmsdi
Ayağına corab gey, corabsız dolanmaİcirem sabahdan ne qeder su icdim tuvaletde qalmsam Dedi 5 ci gun gel.
YaxsiAyağına corab gey, corabsız dolanma
Necə oldun, yaxşısanmı ?Ne yaman sakitlikdi hami kocub diyesen
Selam canim.. biz de ugrasiyoruz iste is guc.. sana da gecmis olsunn.. keyifsizem men de...can09e
Judy_K
MirAy92
HerSey_Guzel_Olucak
S shemss678
LeylaJ
minik_prince
SerAy12
Quzular necəsiniz, nə var nə yox. Niyə yoxsunuz, nə oldu sizə. Hadi gəlin yazın görüm necəsiniz. Dağılmayın quzular başımızı qatırıq yenə burda. Heç mən də yaxşı deyiləm kefsizəm amma yenə də toplamağa çalışıram özümü. Bura mənim söhbət etdiyim, dərdləşdiyim tək yerdir. Bu aralar yenə xəstəliyim azıb, amma yaxşı olacağam İn şə Allah. Siz də dua edin mənim üçün, haydi gəlin bal qaymaqlarım gözləyirəm. Hamınızı çox istəyirəm, inanın burdakı kimi həyatda da sizi tanımaq istərdim, amma nə etmək olar ki, bəzən istəklərimiz elə istək olaraq qalır. Bəlkə belə daha yaxşıdır, hamınızı gözləyirəm şirinlərim gəlin söhbət edək, kafamız dağılsın bir az
Men hekimde getdim bugun cucem biraz qorxutdu meni 17,5 den qarnimi dagidan ushag 2 gundur tip sakitcilik evdekiler hamsi dedi normaldi ama qorxdum gettim dedi Shukur hersheyi yaxshidi 20 ci hefteden bashliyacagmish hekim dedi ola bilmezki terpensin 20 de terpenecek hele o vaxti gozle goreceysen indi geldim eve:))))siz nenirsiz?can09e
Judy_K
MirAy92
HerSey_Guzel_Olucak
S shemss678
LeylaJ
minik_prince
SerAy12
Quzular necəsiniz, nə var nə yox. Niyə yoxsunuz, nə oldu sizə. Hadi gəlin yazın görüm necəsiniz. Dağılmayın quzular başımızı qatırıq yenə burda. Heç mən də yaxşı deyiləm kefsizəm amma yenə də toplamağa çalışıram özümü. Bura mənim söhbət etdiyim, dərdləşdiyim tək yerdir. Bu aralar yenə xəstəliyim azıb, amma yaxşı olacağam İn şə Allah. Siz də dua edin mənim üçün, haydi gəlin bal qaymaqlarım gözləyirəm. Hamınızı çox istəyirəm, inanın burdakı kimi həyatda da sizi tanımaq istərdim, amma nə etmək olar ki, bəzən istəklərimiz elə istək olaraq qalır. Bəlkə belə daha yaxşıdır, hamınızı gözləyirəm şirinlərim gəlin söhbət edək, kafamız dağılsın bir az
Caan Allah köməyin olsun Leylam. Get İn şə Allah yaxşı olacaq hər şey Allahın köməkliyi ilə. Mən də dediyim kimi yaxşı olmağa çalışıram, Şükür.Hiranur83 canim hec halim yoxdu, qusuram, ureyim cox bulanir, bawimi qaldirmiram yatagdan, seher uziye gedecem urek doyuntusune gore. Sen necesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?