- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
Yeqinki ama asiri agrim var ve 20ci gunundu yumurtlama falan yoxdur.yeqinki kistoza gore agryram basqa aciqlama yoxdur
Men de yoxlandim kecen ay aybasi olmurdum iki ay idi polikstik over cixdi mende yumurta tenbelluyi ama hele mualice istemrem bir nece ayda krcsin sora baslayacamCanım seni qorxutmak kimi çıxmasın ama menim de aşırı ağrım olurdu 4-5ay evvel. Mende yoxlanışlardan keçirdim heçne çıxmırdı. Ama nese qasığım şişirdi köp kimi ama köpüm de yox idi hereket eliyende ağrı verirdi. Turbalığımı yoxlatdırdım biri bağlı imiş. Açdırannan sora keçdi day ele ağrımıram yumurtlayanda
Aybaşıların düzenli deyil he? Men neler cekmiwem ee o düzensiz aybaşıdan. 1ilden çoxdu yoluna düşüb şükür. Pco'nu qoyub oturma. Men öyrenen kimi üstüne düşdüm. Düzdü çox ağır ve çox derman qebul eledim. Ona göre 2 aya kecdi. Prosto hormonlarım alt-üst oldu. Döşümde mastopatiya yarandı. Sen üstüne düş müalice ele saxlama. Yoxsa sora çox çetin olar. Burda pcolular var ki, elemedikleri şey qalmıyıb ama getmirMen de yoxlandim kecen ay aybasi olmurdum iki ay idi polikstik over cixdi mende yumurta tenbelluyi ama hele mualice istemrem bir nece ayda krcsin sora baslayacam
Menimde sinem bu deqe cox agryr yeqinki onandi.he baslayacam insallah tezlikle.pko elexestelikdirki onsuzda yox olmur sadece hormonlari qaydaya salib dengede saxlamaq mumkundur gorekde Allah sevindirsin hamimiziAybaşıların düzenli deyil he? Men neler cekmiwem ee o düzensiz aybaşıdan. 1ilden çoxdu yoluna düşüb şükür. Pco'nu qoyub oturma. Men öyrenen kimi üstüne düşdüm. Düzdü çox ağır ve çox derman qebul eledim. Ona göre 2 aya kecdi. Prosto hormonlarım alt-üst oldu. Döşümde mastopatiya yarandı. Sen üstüne düş müalice ele saxlama. Yoxsa sora çox çetin olar. Burda pcolular var ki, elemedikleri şey qalmıyıb ama getmir
AMİN inşAllah. ALLAH hamımıza qismet elesin xeyirlisiyleMenimde sinem bu deqe cox agryr yeqinki onandi.he baslayacam insallah tezlikle.pko elexestelikdirki onsuzda yox olmur sadece hormonlari qaydaya salib dengede saxlamaq mumkundur gorekde Allah sevindirsin hamimizi
He canım.sosyal medya hesablarını veribler.ayın 23üne kimi cezalıdıQızlar Ayten ceza alıbe diyesen. Passivdi profili. Niye göresen
Nece veribler? Anlamadım menHe canım.sosyal medya hesablarını veribler.ayın 23üne kimi cezalıdı
İnstagram hesablarını veribler bir birine.orda özünün sehifesinde.oda olmazmış.ban olublarNece veribler? Anlamadım men
Abooouİnstagram hesablarını veribler bir birine.orda özünün sehifesinde.oda olmazmış.ban olublar
Geldi aybaşın? Ele aybaşı olacagsan deye ele cıxıb. Mende de ele olmuşduMirAy92 kız düzeldi ay başım)))))eve geldik gördüm testdeki xette yoxdu
He yeqin.görekde qızlar deyr gecikende gelen ay qalırsan.inşAllah siz bu ay mende gelen ay sevinrem))Geldi aybaşın? Ele aybaşı olacagsan deye ele cıxıb. Mende de ele olmuşdu
Qızlar bu 41 meyrem süresi vare onu neter oxuyruğ
Yox canım.ama netden tapmağ olardan oxunuşunuErebce bilirsen can? Onlar erebce oxuyurlar
Yox canım.ama netden tapmağ olardan oxunuşunu
Olmasada.Allah eşider yenede qurandan oxuyram azcaHee elbette olar ama bezi sehifeler onları qebul elemirler çünki erebcede uzatmalar falan var. Sen yenede bax
Olmasada.Allah eşider yenede qurandan oxuyram azca