Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qiz sen bir nece saatliq qala bilmrsen.birlikde yasayanlar neynesin?
Yoxaa menlik deyil yoldashim arada diir bir gun birden reski evsiz eshiksiz qaldig anamla qalmag mecburiyyetinde qaldig yox diesi deyilsenki direm kucede qalaram ama bir yerde qalmaram menlik deyile men her adamla yola geden deyilem ozde bir anayla hec yola geden deyilem ne qeder yaxahi olirsa olsum

Eh eh indi gor neler cekirem men.temboli zit xarakterde insanlariq haa bir xususiyyetimiz bele ust uste dusmur .Herden dusunurem bele ne qeder doze bilecem.cox cetin gelir

Çünki öyreşmisen ama mecburiyyet qarşısında qalannan sonra, kocan diyennen sonra qalacagsan da başqa neyniyeceysen ki? Küçede qalmağ sözde men de diyerem qal görüm qala bilirsenmi?

Eh eh indi gor neler cekirem men.temboli zit xarakterde insanlariq haa bir xususiyyetimiz bele ust uste dusmur .Herden dusunurem bele ne qeder doze bilecem.cox cetin gelir
Bacimda senin kimiydi sora xalamin xasiyyetini goturdu ister istemez bir evde yashiyinca oldular eyni xasiyyetli

Axıra qeder dözeceysen. Türkler demiş ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Hec kim can ciyer kuzu sarması deyil onsuzda

Çünki öyreşmisen ama mecburiyyet qarşısında qalannan sonra, kocan diyennen sonra qalacagsan da başqa neyniyeceysen ki? Küçede qalmağ sözde men de diyerem qal görüm qala bilirsenmi?
Yox yox hec menlik deyil men biraz apasni adamam ona gore kocam meni kiraye aparar ama anasiynen bir yerde yashatmaz yaxshiki xasiyyetimi bilir

Bax bu qəşəng idi, səsli güldüm uşaq dönüb məəttəl baxışlarnan mənə baxır, kız mən sevdim senin kafayı
Zarafatsiz ele oldular ushag olmamishdam qabag bacim 2 gunden bir evdeydiki boshaniram vse qutardi men senin bacinla yola gede bilmirem falan filan sora qizi oldu bacim bashladi 3-4 aydan bir gelmeyki boshaniram ushag ustede dava gedirdi xalam diirdi boshanirsan ushagnan almamishdim men seni ushahi qoy get emelli bashdi ushagi dartirdilar oyana buyana neceki baldizi ere getti dava bitti bacimda oglu oldu 2 ushagnan indi yalvaririg bidene eve getizdire bilmirik dava zadda yoxdu

İki qoçun başı bir qazanda qaynamaz deyirsən : )
Yox qoc deyilik qaynanami gorsen diersenki yeni heyatda bele qaynana var? Cox cox yaxahi arvaddi ozde cavan qiza oxshuyur cox cavandi bide muasir fikirlidi gezir tozur butun gunu ozuycun mene cilpag cilpag paltarlar alib edir oglu dalashir onlaki menim arvadima alma bele sheyler prosdo uz goz olmag istemerem o cur arvadla menim xasiyyetim pisdi oda ele danishib gulur ama onumda tersi pisdi ona gore ne qeder uzag o qeder yaxshi

Ehhh quzum ehhh mənim baldızım yoxdur, amma bir bacımda iki, birində də dördü var Allah uzaq eləsin heç danışmağa gəlməz

Allah rəhmət etsin mənim də qaynanam çox çox yaxşı qadın idi, hə də axırı elə gəlir çıxır qoç məsələsinə. Mən də ayrı yaşama tərəfdarıyam, birlikdə qalanda axırı pərdə götürülür aradan : (

Ay sağol canım bax ne gözel yazmısan fikirlerivi. Hemişe yaz.
Axıntım keçdi 2gündü. Qupquruyam. Döşlerim de şişdi. Ağrım zadım yoxdu ama. Yeqin xestelenecem. Dünen de test eledim çubuq testlerden. Heçne çıxmadı. Sabah inşaALLAH qan verecem. Neticeni paylaşaram sizlerle de

Hə İn şə Allah get həkimə yaxşı olar hər şey, həyəcala gözləyəcəyəm sabahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…