- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.721
Yoxaa menlik deyil yoldashim arada diir bir gun birden reski evsiz eshiksiz qaldig anamla qalmag mecburiyyetinde qaldig yox diesi deyilsenki direm kucede qalaram ama bir yerde qalmaram menlik deyile men her adamla yola geden deyilem ozde bir anayla hec yola geden deyilem ne qeder yaxahi olirsa olsumQiz sen bir nece saatliq qala bilmrsen.birlikde yasayanlar neynesin?
Senin de AtoshSabahin xeyir Atosh
Eh eh indi gor neler cekirem men.temboli zit xarakterde insanlariq haa bir xususiyyetimiz bele ust uste dusmur .Herden dusunurem bele ne qeder doze bilecem.cox cetin gelirYoxaa menlik deyil yoldashim arada diir bir gun birden reski evsiz eshiksiz qaldig anamla qalmag mecburiyyetinde qaldig yox diesi deyilsenki direm kucede qalaram ama bir yerde qalmaram menlik deyile men her adamla yola geden deyilem ozde bir anayla hec yola geden deyilem ne qeder yaxahi olirsa olsum
Çünki öyreşmisen ama mecburiyyet qarşısında qalannan sonra, kocan diyennen sonra qalacagsan da başqa neyniyeceysen ki?Yoxaa menlik deyil yoldashim arada diir bir gun birden reski evsiz eshiksiz qaldig anamla qalmag mecburiyyetinde qaldig yox diesi deyilsenki direm kucede qalaram ama bir yerde qalmaram menlik deyile men her adamla yola geden deyilem ozde bir anayla hec yola geden deyilem ne qeder yaxahi olirsa olsum
Bacimda senin kimiydi sora xalamin xasiyyetini goturdu ister istemez bir evde yashiyinca oldular eyni xasiyyetliEh eh indi gor neler cekirem men.temboli zit xarakterde insanlariq haa bir xususiyyetimiz bele ust uste dusmur .Herden dusunurem bele ne qeder doze bilecem.cox cetin gelir
Axıra qeder dözeceysen. Türkler demiş ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Hec kim can ciyer kuzu sarması deyil onsuzdaEh eh indi gor neler cekirem men.temboli zit xarakterde insanlariq haa bir xususiyyetimiz bele ust uste dusmur .Herden dusunurem bele ne qeder doze bilecem.cox cetin gelir
Yox yox hec menlik deyil men biraz apasni adamam ona gore kocam meni kiraye aparar ama anasiynen bir yerde yashatmaz yaxshiki xasiyyetimi bilirÇünki öyreşmisen ama mecburiyyet qarşısında qalannan sonra, kocan diyennen sonra qalacagsan da başqa neyniyeceysen ki?Küçede qalmağ sözde men de diyerem qal görüm qala bilirsenmi?
Yo men demremki can ciyer quzu sarmasiyam.hormetsizlikde elemrem yasagram he yasayib neynemeyecem?sadece cetin oldugunu deyuremAxıra qeder dözeceysen. Türkler demiş ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Hec kim can ciyer kuzu sarması deyil onsuzda
Bax bu qəşəng idi, səsli güldüm uşaq dönüb məəttəl baxışlarnan mənə baxır, kız mən sevdim senin kafayıBacimda senin kimiydi sora xalamin xasiyyetini goturdu ister istemez bir evde yashiyinca oldular eyni xasiyyetli
İki qoçun başı bir qazanda qaynamaz deyirsən : )Yox yox hec menlik deyil men biraz apasni adamam ona gore kocam meni kiraye aparar ama anasiynen bir yerde yashatmaz yaxshiki xasiyyetimi bilir
Zarafatsiz ele oldular ushag olmamishdam qabag bacim 2 gunden bir evdeydiki boshaniram vse qutardi men senin bacinla yola gede bilmirem falan filan sora qizi oldu bacim bashladi 3-4 aydan bir gelmeyki boshaniram ushag ustede dava gedirdi xalam diirdi boshanirsan ushagnan almamishdim men seni ushahi qoy get emelli bashdi ushagi dartirdilar oyana buyana neceki baldizi ere getti dava bitti bacimda oglu oldu 2 ushagnan indi yalvaririg bidene eve getizdire bilmirik dava zadda yoxduBax bu qəşəng idi, səsli güldüm uşaq dönüb məəttəl baxışlarnan mənə baxır, kız mən sevdim senin kafayı
Adamın öz evi kimisi yoxdur düzdür, amma eccuk səbrli ol gəlib aparar kociş səni narahat olmaQaynanamgildeyem bura mene sixici gelir hemde cox evdede heckim yox qaynanam ishe gedib yoldashim servise gedib mende oturmusham tikan uste nevaxt geler gederem evime
Yox qoc deyilik qaynanami gorsen diersenki yeni heyatda bele qaynana var? Cox cox yaxahi arvaddi ozde cavan qiza oxshuyur cox cavandi bide muasir fikirlidi gezir tozur butun gunu ozuycun mene cilpag cilpag paltarlar alib edir oglu dalashir onlaki menim arvadima alma bele sheyler prosdo uz goz olmag istemerem o cur arvadla menim xasiyyetim pisdi oda ele danishib gulur ama onumda tersi pisdi ona gore ne qeder uzag o qeder yaxshiİki qoçun başı bir qazanda qaynamaz deyirsən : )
Dogurdanda eledi vAllahAdamın öz evi kimisi yoxdur düzdür, amma eccuk səbrli ol gəlib aparar kociş səni narahat olma
Cetin olmağına çetindi onsuzda. Sene de demişdim. Ama yoldaşın hec cür cıxarmır ayrı eve.Yo men demremki can ciyer quzu sarmasiyam.hormetsizlikde elemrem yasagram he yasayib neynemeyecem?sadece cetin oldugunu deyurem
Ehhh quzum ehhh mənim baldızım yoxdur, amma bir bacımda iki, birində də dördü var Allah uzaq eləsin heç danışmağa gəlməzZarafatsiz ele oldular ushag olmamishdam qabag bacim 2 gunden bir evdeydiki boshaniram vse qutardi men senin bacinla yola gede bilmirem falan filan sora qizi oldu bacim bashladi 3-4 aydan bir gelmeyki boshaniram ushag ustede dava gedirdi xalam diirdi boshanirsan ushagnan almamishdim men seni ushahi qoy get emelli bashdi ushagi dartirdilar oyana buyana neceki baldizi ere getti dava bitti bacimda oglu oldu 2 ushagnan indi yalvaririg bidene eve getizdire bilmirik dava zadda yoxdu
Allah rəhmət etsin mənim də qaynanam çox çox yaxşı qadın idi, hə də axırı elə gəlir çıxır qoç məsələsinə. Mən də ayrı yaşama tərəfdarıyam, birlikdə qalanda axırı pərdə götürülür aradan : (Yox qoc deyilik qaynanami gorsen diersenki yeni heyatda bele qaynana var? Cox cox yaxahi arvaddi ozde cavan qiza oxshuyur cox cavandi bide muasir fikirlidi gezir tozur butun gunu ozuycun mene cilpag cilpag paltarlar alib edir oglu dalashir onlaki menim arvadima alma bele sheyler prosdo uz goz olmag istemerem o cur arvadla menim xasiyyetim pisdi oda ele danishib gulur ama onumda tersi pisdi ona gore ne qeder uzag o qeder yaxshi
Yaxşı quzum bildiyim bir şeylər olsa yazaram. Əslində demək istəyirdim amma dediyim kimi çəkinirdim. O zaman qoy açıa deyim, əvvəlcə mən də sənin üçün hamiləlik düşündüm. Amma sonra yumurtalığımı hiss edirəm deyincə şübhəyə qapıldım, bir də ağ gəlir deyincə. Həkimə getməyi yubatma, ola bilər hamiləlik olar, ola bilər başqa bit şey və ya hamiləliiklə bərabər bir problem olar. Bu səbəblərə görə vaxtında həkimə getsən yaxşı olar, iraq olsun olacaq pis bir şey varsa qarşısı vaxtında alınar, yox əgər heç ne yoxdursa da lap yaxşı ki, bizim də istədiyimiz sizin hamınızın arzunuza çatmağınızdır
Hə İn şə Allah get həkimə yaxşı olar hər şey, həyəcala gözləyəcəyəm sabahıAy sağol canım bax ne gözel yazmısan fikirlerivi. Hemişe yaz.
Axıntım keçdi 2gündü. Qupquruyam. Döşlerim de şişdi. Ağrım zadım yoxdu ama. Yeqin xestelenecem. Dünen de test eledim çubuq testlerden. Heçne çıxmadı. Sabah inşaALLAH qan verecem. Neticeni paylaşaram sizlerle de
Hə İn şə Allah get həkimə yaxşı olar hər şey, həyəcala gözləyəcəyəm sabahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?