Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah rehmet esin.ay sagol ne qeder istemesende axir evvel goturulur neyseki qaynanamda menim dediyim sozleri tez tez mene diir

Qızlar köməyinizə ehtiyacım var, mən sosyal medya olaraq bir burdayam bir də instagramda. Hərdən you toube da girirəm. Amma uzun zamandır hiss edirəm ki, nəsə elə bil evdən soyumuşam, ev işi filan heç ne eləmək istəmirəm : ( artık bir iki həftə olar ki, heç evə də fikir vermirəm. O qədər sosyal medya məni ələ keçirdib ki, bayaq uşağın ac olacağı belə ağlıma gəlmədi. Yazıq uşaq səhər yediyinin üstündəydi : ( ən pisi də odur ki, mən belə deyildim. Orda acından ölsəm də birinci uşağın qarnını doyuzdururdum, yoldaşım həmişə danlayırdı ki, sən nasazsan birinci özünə qulluq et ki, uşağa da baxa biləsən. İndi uşağın aclığını unutmuşam, malesef bu internet deyilən zibil əlinə alıb artıq məni. Mənə məsləhət verin nə edim mən, burda təkəm, heç kəsim yoxdur, yoldaşım bir də uşaq vessalam. Ona görə darıxdığımdan internetə sarılmışam : ( amma görürəm ki, belə də çox səhvlərə yol verirəm, yuxudan duran kimi telfon, yeyə yeyə telfon, içə içə telfon və s olmaz axı belə mən ne edim. Girməsəm darıxıram, girəndə də dünyanı unuduram, əşi bir azdan edərəm deyə deyə bit də baxıram axşam olub, mən heç nə etməmişəm : ( özü də son günlər daha da adtıb, siz deyin mən nə edim : (

hec yaxsi deyile bu alisqanligin cox sukur tekce vp isletrem bird eburdayam tebii vtspda cox oturmram.burada gunde 5 10defe girirem oda bir iki deqelik bu konuya baxib cxram vse.Sene ne deye bilerem?iraden her sey iradenden asilidir.Allah elemesin get gede lapda pis olarsane.bilirsen ozuvede ziyandie men herden bir saat oynadiramda durmadan teli vpda kimlese yazisanda srazu qolum agryr gozum agryr belim boynum agriyr heqiqeten goruremki zerer verir mene.Sende tembolu korpen var seher dur isivi gor darixiram dediyin vaxtlar vare usaqinla eylenceli seyler ele.heyete dus meselen.tv izle internet qeder zererli deyil.her gun buraz azalt girmeyi

Elə məsələ də burasındadır ki, bunların hamısını bilirəm, bilərək də edirəm : (

Sene sadece tek meslehetim var. İnstagramı sil. Mende olanda gic olmuşdum men de elimden düşmürdü tel. İndi ancaq herden bura girirem birde kimse yazsa wp.ya. Vse. Başqa sosial şebeke mene lazım deyil. Sene de meslehet gormurem.

Leyla diqqetimi cekdi bir konuda yazmsan prolaktin haqqinda .sendede yuksek cxib bu yukseklikle hamile qaldin?yoxsa dusurdun
Hamileyem canim, bu vaxta kimi kimyasal olurdu , indi derman icirem adet gunume qeder icmeliyem ki dusuk olmasin. Bu yukseklikle qalmadim aybasidan veri dostinex icirem ve qaldim elhemdulillah.

Hələ yaxşı ki, o vatsapa girmirəm, nömrəmi verməmişəm çox adama. Bacılarımdır onların da vatsapı yoxdur, bir də bir rəfiqəm vəssalam. Yoxsa nələr olardı düşünmək belə istəmirəm. Düz deyirsən bir ara da fasebook a ilişmişdim, sildim onu canım rahatladı. Gərək indi də instanı siləm, yaxşı yadıma saldın

Gittim bir az temizlik yaptım, ohhh miss gibi oldu, rahatladım bir az, ama işte bu sefer de böbreğim ağrıdı, sağ olsun taşla, tuzla dolu kendisi. İlaç içdim uzandım geçer İn şe Allah. Bir ara tedavi almışdım ama, gene başladı, bakalım hayırlısı. Yarın ben de bir tek buraya giricem o kadar, dua edin bana kurtulayım.

Mende de hamısınnan olub ama evlenene qeder. Silmişem sonra. Ne fb ne insta istemirem. Cunki xestelikdi. Menim evvel Nemişnen biryerde işletdiyim sehife de var idi instada. Bütün günü orda idim. Yani bilirem ki sosial şebeke xestelikdi adamı veremledir lap. Wp,da mene ele de yazan yoxdu. Mamam yazır bide Nemişnen danışıram. Qaynanam zad harasa gedende evde olmayanda onnan danışıram. Başqa men yazmasam yazan yoxdu. Men de zaten yazmıram))))

Her gün aktiv olsan eslinde yani rejime düşsen hiss elemezsen ele de ağrısını. İnsan ne qeder elemese o qeder passivleşir. Eyer yoldaşın icaze verirse oğluşunnan her gün çıx parka zada get, yürüyüş ele. Hem sene yaxşı tesir eder hem oğlun oynayar. İşleri de rejime salsan onda günün düzelecey ama dediyim kimi 1ci insta.nı silmeyden başla. Men seher yoldaşımı yola salıram. 7de 8de falan gedir. Onda ev ehli yatır deye men de yerimde uzanıram tezden ya da yatıram yuxum gelende. Saat 10cun 11cün seher yemeyini yeyib başlayıram işlerimi görmeye. Her gün evi süpürüb silirem. Başlayıram birinci ondan. Toz almaq yıgışdırmaq silib süpürmek derken saat 1 olur. Namazımı qılıram. Sonra Quran oxuyuram. Sonra yemey yeyirik. Ondan sonra axşam yemeyini bişirirem. Sonra 6da falan kociş gelir (bugün hele gelmiyib darıxıram ) o gelennen sonra da evle elaqem kesilir kocamla oluram. İşler gündelik arta bilir ama rejimim beledi) sen de cocugunla aktiviteler ele. Biryerde puzzle eliyin, oyun oynuyun, multike baxın. Şekil cekin ohoo daha neler. Olsa ben neler yaparım da. Yok işte

Saol canım. Deneyimliyim eccük

Yox quzum böyrəyimde genişlənmə var mənim, yəni passivlikdən deyil, mən əvvəllər çox vasvası idim, hər yeri xlor, spirtnən təmizləyirdim, yoldaşım deyirdi özünü xəstə edecəksən, görən hər kəs deyirdi, saymırdım. Bir yerə getməyime söz deməz amma gedə bmirəm. Balaca olanda aparırdım, gəzditirdim, paltarlar alırdım, oynayıtdıq. Sonra dediyim kimi açıqlamaq istəmədiyim çox səbəb var Aytən ona görə çıxa bilmirəm çox ora bura, can gərək sağlam olsun. Belə də ki, çizgi filminə zada baxarıq, əzbərləmişəm artıq onun multiklərini. Mesəlen bit de gorursən mənim əlim ayagim tutuldu vessalsm on gun on beş getdi duzslməyecək. Bəlks də belə seylərə gorə bir az da sigindim internetə, bir az da olsa bəzi seyleri unutmaa ucun. Nə isə nə bilim bezen danisiram bəzi seyleri, bəzən susuram anlatmaq istemirəm. Ona gore de size başqa cutə gorune biler kenardan, amma işin əsli başqadir əslində : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…