Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al bidene one step sabah et 2 damci tok 1-2 saniya bax gordun sidiy gelmir 3 cunu damlat gozle gelecek daha tokme nese ureyime damibe inshAllah yaxshi olar

İnşaALLAH ay qız. Bide diyesen yumurtlama vaxtı mənnən biraz qan gelibmişe heç vaxt olmamışdı mende. Diyesen de niye diyirem çünki tumanım qara idi. Tikiş yerinde gördüm tünd birşey. Qeribe geldi ama çoxda takmadım. Sonra ağ axıntım oldu. Ağ axıntı onun yanına gelende uje müqayise eliye bildim. Belke bu çatladığının işaretidi?

Qızlar dedi bir qaba idrarvı eliyirsen üstüne de yarım fincan kadar çamaşır suyu tökürsen. Köpürüb üstü köpük köpük olmalıdı içindrn de koladakı kimi kabarcıklar yuxarıya çıxmalıdı. Rengi de deyişib tünd sarı olmalıdı. Hamile qız eliyib onda bele olub. Hamile olmayan xalası qızı eliyib onda köpürmüyüb qabarmıyıb

Axsam test aldoracam dayanamiyorum artik
camasir suyu neye deyrsen?parasoka?idrari bir qaba tokum ustunede yarim fincan parasok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…