- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.381
yok canım ben anladım demek istediğini sıkıntı yok tatlı üzme tatlı canını, kim ne isterse koyar hiiç sıkıntı değil
misal İstanbul koyan var Galatasaray koyan var vs vs..
Zülfiye bizde de var canım bu arada
Sen özentiliğe karşısın, iyi şeyler örnek alınabilir, olumlu değişimler çok işe yarayabilir diyorum..
kız duramadın hemi? neyse sağlık olsun, bekle bakalım gelen giden olmaz inşallah..
Bilmemek pisdi, nece ay mende o eziyyeti cekdim, iyne vurdururdum bilmirdim cunki ovulyasiya testine de tesir edirmis iyne, bu ay iyne miyne elemedim burda bir qiz komeklik eledi onun dediyi kimi etdim, ve oyrendim ki tez partlayirmis follekulum ayb nin 11 ci gununde, ve deyerlendirdik hemen gun ve ard arda bir nece gun, hamile qaldigim gunu deqiq bilirem hem de))Yox can elememişdim yumurtamın çatladığı vaxtı bilmirem
Bilmemek pisdi, nece ay mende o eziyyeti cekdim, iyne vurdururdum bilmirdim cunki ovulyasiya testine de tesir edirmis iyne, bu ay iyne miyne elemedim burda bir qiz komeklik eledi onun dediyi kimi etdim, ve oyrendim ki tez partlayirmis follekulum ayb nin 11 ci gununde, ve deyerlendirdik hemen gun ve ard arda bir nece gun, hamile qaldigim gunu deqiq bilirem hem de))
Ovulyasyon testini nece ne vaxt istifade etmeyimi, hic anlayisim yox idi, deyesen onu da ban edimee cunki .... bildin de, lazim olsa yaz mene direkte basa salim.)) siskinlik falan deyirsen belke hec catlamamis yumurtan?! Uzi elesen bilersen.Ne başa saldı ne etdin? :) həmişə axıntımdan bilirdim bu dəfə soğan suyu içdim ona görə axıntımın da başı qaçdı. Sol yumurtalığım şiş fasondu. Elimi vuranda şişlik yoxdu ama uzanıram elebil şişib :)
Ovulyasyon testini nece ne vaxt istifade etmeyimi, hic anlayisim yox idi, deyesen onu da ban edimee cunki .... bildin de, lazim olsa yaz mene direkte basa salim.)) siskinlik falan deyirsen belke hec catlamamis yumurtan?! Uzi elesen bilersen.
Ovulyasyon testini nece ne vaxt istifade etmeyimi, hic anlayisim yox idi, deyesen onu da ban edimee cunki .... bildin de, lazim olsa yaz mene direkte basa salim.)) siskinlik falan deyirsen belke hec catlamamis yumurtan?! Uzi elesen bilersen.
Catlamayibsa demeli ele de qalib ya da Allah elememiw kista okub (3 defe basima gelib), catlayibsa da hecne gorunmeyecek deyeck yoxdu hecne bileceksen. Mende kista olanda ele agri olmusdu ayb im da gelmirdi, men dusunurem ki test etmek lazimdi tez tez bilirem negatif cixanda pis oluruq falan ama en azinnan yarana bilecek her hansi bir problemin qarwisini oncesen ala bilerik. Senin vaxtinnan kecdi duzdu? Bele omur hec sende?İndi uzi elesem yumurtamın çatlayıb çatlamadığını nece bilerem ki?
Sabahin xeyir canim❤ Shelale hara gedibki haminiz onu yazmisiz???? Mene bax testde gore pis olma eger xestelenmemisense hele umid var menim bir padruqam 8 gun qalmish eledi xetti tutdu mense elemisjdim cixmamishdi bezilerinde gec ve tez gostere biler ele qizlar taniyiramki 1 hefteden sonra cixib ona gore gozle stress elemeGünaydın canlarım. Necesiz? Kız Şelale hara getdin ne oldu? :/
Men test eledim qızlar heçne çıxmadı yene
Catlamayibsa demeli ele de qalib ya da Allah elememiw kista okub (3 defe basima gelib), catlayibsa da hecne gorunmeyecek deyeck yoxdu hecne bileceksen. Mende kista olanda ele agri olmusdu ayb im da gelmirdi, men dusunurem ki test etmek lazimdi tez tez bilirem negatif cixanda pis oluruq falan ama en azinnan yarana bilecek her hansi bir problemin qarwisini oncesen ala bilerik. Senin vaxtinnan kecdi duzdu? Bele omur hec sende?
Sabahin xeyir canim❤ Shelale hara gedibki haminiz onu yazmisiz???? Mene bax testde gore pis olma eger xestelenmemisense hele umid var menim bir padruqam 8 gun qalmish eledi xetti tutdu mense elemisjdim cixmamishdi bezilerinde gec ve tez gostere biler ele qizlar taniyiramki 1 hefteden sonra cixib ona gore gozle stress eleme
Sabahin xeyir canim❤ Shelale hara gedibki haminiz onu yazmisiz???? Mene bax testde gore pis olma eger xestelenmemisense hele umid var menim bir padruqam 8 gun qalmish eledi xetti tutdu mense elemisjdim cixmamishdi bezilerinde gec ve tez gostere biler ele qizlar taniyiramki 1 hefteden sonra cixib ona gore gozle stress eleme
InshAllah duzdu sende aybashi vaxti olur olmur bilmirem ama o yumurtaligim sancir dediyin sheyi men hekimden sorushmusham dediki o bagirsag soyuglamasinin verdiyi bir agridi nevaxtsa iltihabdan mualice almisan baglanmiyib ora indi dartinir dedi ne dedi ona goredi o agri yeni yumurtaya zada aidiyyagi yoxduİnşaALLAH canım gözdiyirem :) sol yumurtalığım sancır
He gordum tez tez qovulur ne ishnen meshguldu bilmiremŞelale banlanıb nese
InshAllah duzdu sende aybashi vaxti olur olmur bilmirem ama o yumurtaligim sancir dediyin sheyi men hekimden sorushmusham dediki o bagirsag soyuglamasinin verdiyi bir agridi nevaxtsa iltihabdan mualice almisan baglanmiyib ora indi dartinir dedi ne dedi ona goredi o agri yeni yumurtaya zada aidiyyagi yoxdu
He gordum tez tez qovulur ne ishnen meshguldu bilmirem
aa evet o niye ban oldu ki?Kime çekmiş
Mene onceki hekimimde demishdi onu buda dedi ondandir die sanki bi bicag saplanir ora ele bir agridi he? Adam ölmir ama qicig verici bir agridi ozunu hiss eletdirirMende ayb vaxtı komple kasık ağrıyır. Bağırsaq meselesini birinci defedi eşidirem. :) belke de. Gazım var oda sancı vere bilir
aa evet o niye ban oldu ki?
onu ilk kez banlı gördüm ben daha önce de mi yemişti.
Men 1 defe qovulmushdumKime çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?