Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Delisen ilishkinin hec bir aidiyyati sen onu fikirleshki indi sen hamile bele olsan kese mese ushah hele hecne gelmiyib qaldiki ziyan olsun nese

Yox quzu bir dənə , amma eşidmişəm ki, elədir, qız olanda guya çirkinləşirsən, oğlan olanda gözəlləşirsən : )
Yoxe can meni bagishliyin siz Allah bashim gedir diesen uje leyla yazib qizimda 25 oglumda 15 kq aldim die o nece oldusa men onu hiranur kimi oxumusham

Ingiliz Rus Fransiz isim konur yaķışık almayabilir ama Türk degil misiniz siz de kafam karisti.

Türküz canım dediğim gibi Nermin, Ayten, Leyla. Bu isimler türk isimleri zaten. İki millette de sıkca yaygın. Ama Berkecan İremsu Aleyna gibi isimler sadecr türkiye türklerinin kullandığı isimler. Yani size has isimler. Sizde de mesela Ramin, İlqar, Zülfiyye gibi isimler yok bize has isimler. Burda özenti tiplere gıcık oluyorum bebeklerine iremsu değil de mesela Leyla ya da Zehra, Zeynep, Şelale gibi iki millette de olan isimler koysalar güzel olur. Ha türk azeri karışık ailesi olunca o ayrı ama sırf azeri ailesi özenip de bebeğimize türk ismi ya da başka isim koyalım demeleri saçma bende. Bizim bi tanıdığımız var ikisi de azeri. Bebeklerine eduard adı koymak istemişler Edward yani. Devletten onaylatamamışlar. Edward ney ya ilerde dede olunca torunları edward dede mi diycek çok saçma. Yani benim tepkim sadece türk isimlerine değil tatlım yanlış anlaşılmak istemem üzülürüm

Eger gec yumurtladinsa cixmaya biler elbette ki, iliskinin de ziyani yoxdu bebise, eksine teze teze etmek lazimmis deye esitmisem, dusuk tehlukesi falan yoxdusa tebii ki. Ovulyasiya testi falan etmisdin?

Yox can elememişdim yumurtamın çatladığı vaxtı bilmirem

Quzuuuum quzum moral pozmaq yox, əhval ruhiyyə yüksək olsun, həm bir iki həftə sonra da göstərə bilərmiş, bir medsestradan elə eşidmişdim

Seher de eledim heçne çıxmadı mende hemişe kölge kimi çıxardı indi ama ağappaqdı. One stepden eledim. Ağrılarım da getdi qarın bel. Heç yerim ağrımır. Biraz ürey bulanmam var

yok canım ben anladım demek istediğini sıkıntı yok tatlı üzme tatlı canını, kim ne isterse koyar hiiç sıkıntı değil

misal İstanbul koyan var Galatasaray koyan var vs vs..
Zülfiye bizde de var canım bu arada

Sen özentiliğe karşısın, iyi şeyler örnek alınabilir, olumlu değişimler çok işe yarayabilir diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…