- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.361
Delisen ilishkinin hec bir aidiyyati sen onu fikirleshki indi sen hamile bele olsan kese mese ushah hele hecne gelmiyib qaldiki ziyan olsun neseYox canım yoxdu ağrılarım biraz da ürek bulanmam var. Bayaq test eledim heçne çıxmadı
Bide elaqemiz oldu düzdü istemirdim olsun dedim birden bebiş olar. Ama kocamın biraz kefi yox idi yaxınlaşdı men de yox dimedim day. Varsa testde çıxmıya bilir he can? Bidene de test var onu da seher idrarıynan eliyecem inşaALLAH
Yox quzu bir dənə , amma eşidmişəm ki, elədir, qız olanda guya çirkinləşirsən, oğlan olanda gözəlləşirsən : )Senin 2 ushagin var???
Bizimkide damsinda :*Heee Vallah eledi üreyime damdı :) bizimki dammır amainşaALLAH yanılırım
Yoxe can meni bagishliyin siz Allah bashim gedir diesen uje leyla yazib qizimda 25 oglumda 15 kq aldim die o nece oldusa men onu hiranur kimi oxumushamYox quzu bir dənə , amma eşidmişəm ki, elədir, qız olanda guya çirkinləşirsən, oğlan olanda gözəlləşirsən : )
Hmm daha men yada dusmeremdeHeee gozel taniyiram mende NZSde boyumushem indi merin mehlesine gelin gelmishem zorgi parki terefe
Hay daaaa kızım ne kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, bir durun, bir sabr edin yahuBizimkide damsinda :*
Hmmm 100 defe baxmisham cixan vaxtiva men yada dushmurem neseHmm daha men
Hmm daha men yada dusmeremde
Olar belə şeylər, önəmli deyil : )Yoxe can meni bagishliyin siz Allah bashim gedir diesen uje leyla yazib qizimda 25 oglumda 15 kq aldim die o nece oldusa men onu hiranur kimi oxumusham
He quzum mende ele olmusduYoxe can meni bagishliyin siz Allah bashim gedir diesen uje leyla yazib qizimda 25 oglumda 15 kq aldim die o nece oldusa men onu hiranur kimi oxumusham
get get hamiyla canim cicim bana gelince faso fisoHmmm 100 defe baxmisham cixan vaxtiva men yada dushmurem nese
He sonradan gordumHe quzum mende ele olmusdu
Kiz faso fiso nediget get hamiyla canim cicim bana gelince faso fiso
Ingiliz Rus Fransiz isim konur yaķışık almayabilir ama Türk degil misiniz siz de kafam karisti.
Eger gec yumurtladinsa cixmaya biler elbette ki, iliskinin de ziyani yoxdu bebise, eksine teze teze etmek lazimmis deye esitmisem, dusuk tehlukesi falan yoxdusa tebii ki. Ovulyasiya testi falan etmisdin?
Caaan quzum elə yox e deyilər oğlsn olanda gözəlləşirsən, qız olanda çirkinləşirsən o mənada soruşdum : )
Quzuuuum quzum moral pozmaq yox, əhval ruhiyyə yüksək olsun, həm bir iki həftə sonra da göstərə bilərmiş, bir medsestradan elə eşidmişdim
yok canım ben anladım demek istediğini sıkıntı yok tatlı üzme tatlı canını, kim ne isterse koyar hiiç sıkıntı değilTürküz canım dediğim gibi Nermin, Ayten, Leyla. Bu isimler türk isimleri zaten. İki millette de sıkca yaygın. Ama Berkecan İremsu Aleyna gibi isimler sadecr türkiye türklerinin kullandığı isimler. Yani size has isimler. Sizde de mesela Ramin, İlqar, Zülfiyye gibi isimler yok bize has isimler. Burda özenti tiplere gıcık oluyorum bebeklerine iremsu değil de mesela Leyla ya da Zehra, Zeynep, Şelale gibi iki millette de olan isimler koysalar güzel olur. Ha türk azeri karışık ailesi olunca o ayrı ama sırf azeri ailesi özenip de bebeğimize türk ismi ya da başka isim koyalım demeleri saçma bende. Bizim bi tanıdığımız var ikisi de azeri. Bebeklerine eduard adı koymak istemişler Edward yani. Devletten onaylatamamışlar. Edward ney ya ilerde dede olunca torunları edward dede mi diycek çok saçma. Yani benim tepkim sadece türk isimlerine değil tatlım yanlış anlaşılmak istememüzülürüm
kız duramadın hemi? neyse sağlık olsun, bekle bakalım gelen giden olmaz inşallah..Günaydın canlarım. Necesiz? Kız Şelale hara getdin ne oldu? :/
Men test eledim qızlar heçne çıxmadı yene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?