- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.401
Mene onceki hekimimde demishdi onu buda dedi ondandir die sanki bi bicag saplanir ora ele bir agridi he? Adam ölmir ama qicig verici bir agridi ozunu hiss eletdirir
Men 1 defe qovulmushdumo tez tez qovulur ama 1 gunluk falan gelecek sabah harda olsa kimnense dalashir diesen ona gore qovulur bashqa sheye gore 1 gunluk qovulmurlar
Mende de 10 gun gecikmem olmusdu bu qis, amma testler de 1 xett gosterirdi, sonra basladi adetim ama dehset cox geldi qati, bele basa dusum ki tutunamamis, prolaktinnen mis sonradan bilmisem, bu qeder vaxti o zibile gore qalmirmisam, sen yoxlatmisan prolaktin , tsh? Mende ikisi de yuksek cixdi ona gore de qalmirdim. Xeyirlisi insallah quzum, bu gunu de gozle, seher get ac qarina ver prolaktin tsh ve xq.He 2gün keçdi. Bir defe martda 1hefte gecikdim onda qalmışdım diyesen. Heçbir adet belirtim zadım yox idi. Qebizdiyim var idi gücenende axıntıynan biryerde qan gelmişdi. Normalda 29günde bir olurdum o 1hefte gecikmeden sonra 30a qalxdı.
Bugün de 31ci günümdü
Mende de 10 gun gecikmem olmusdu bu qis, amma testler de 1 xett gosterirdi, sonra basladi adetim ama dehset cox geldi qati, bele basa dusum ki tutunamamis, prolaktinnen mis sonradan bilmisem, bu qeder vaxti o zibile gore qalmirmisam, sen yoxlatmisan prolaktin , tsh? Mende ikisi de yuksek cixdi ona gore de qalmirdim. Xeyirlisi insallah quzum, bu gunu de gozle, seher get ac qarina ver prolaktin tsh ve xq.
Mende ele bilirem ama bir onceki hekimim ferqi yoxdu demisdi, men ayb nin 7 ci gununde vermisdim. Indi mende dostinex icirem heftede 2 dwfe hekimim demisdi ki hamile qalanda dayandir, o gun zeng vurdum dedim ki testim 2 xett gosterir dedi ic hele tezdi ayb ni gozleyek. Sabah yene icmeliyem qorxuram bilmirem nece edim. Seher prolaktin yene versen nece olar goren? Deyirem dusubse icmeyim deBes diyirler aybaşının 3cü günü vermek lazımdı hormon testlerini?
Mende ele bilirem ama bir onceki hekimim ferqi yoxdu demisdi, men ayb nin 7 ci gununde vermisdim. Indi mende dostinex icirem heftede 2 dwfe hekimim demisdi ki hamile qalanda dayandir, o gun zeng vurdum dedim ki testim 2 xett gosterir dedi ic hele tezdi ayb ni gozleyek. Sabah yene icmeliyem qorxuram bilmirem nece edim. Seher prolaktin yene versen nece olar goren? Deyirem dusubse icmeyim de
Indiki hekimim dedi ki hamile qalan kimi basqasini deyecem icesen ki dusuk olmasin cunki prolaktin zibil weydi teze hamile olanda mane olur uwagin qalmasina, sabah yene daniwim deyim qanda da cixib da dayYox yox içme menim konumda da qız dedi ki gebeysen dayandır onu. Yani savadsız hekimler doludu. İçdin birden nese oldu ALLAH elemesin. Sonra neyniyecey o hekim? Yalannan diyecey kimyasal idi ele düşmeliydi falan
Indiki hekimim dedi ki hamile qalan kimi basqasini deyecem icesen ki dusuk olmasin cunki prolaktin zibil weydi teze hamile olanda mane olur uwagin qalmasina, sabah yene daniwim deyim qanda da cixib da day
yazdim indi deyir ic(((He canım danış çox diqqetli ol bu ele birşeydiki ihmale gelmez sehv birşey kötü sonuçlar getirir Allah elemesin.
Qızlar salaaaam. Necesiz? Men kecen ay 2 gün ya 1 gün gecikmeyle olmuşdum.yadınızdadısa yazmışdım ki birinci kahverengi axıntı geldi. Sonra aybaşıya çevrildi. Ama keçen ay çox gelmişdi dehşet. 7ci günüme qeder dolu dolu gelirdi. En uzun pedlernen bele catdıra bilmirdim. 2 saatdan bir ped deyişirdim.bu ay ele olmadı. Hem gozlediyimnen tez geldi, hem de hemişe oldugum kimi geldi hetta biraz az. 3cü günümde uje az idi.axıntı şeklindeydi. Nemiş Revoşi demişdi ki cox gelmeyi yaxşıdı. Hem de cox gelibse yeqin olub tutuna bilmiyib dedi. Kecen ay tutuna bilmiyib mende deyesen. Bu ay da soğan suyuna gore tez geldi. Ama diyesen bu soğan suyu bidene mene tesir eledi.
Yaxshi olar inshAllah sen hekime getmedin hec belke bir qan dermani bir folik asit yazardi onda daha rahat hamile qalinirBıçaq saplanması deyil de, elebil yanır o hisse ele bilirsen sıcakdı. Elimi üstüne qoyanda keçir. Sen demiş adam ölmür ama rahatsızlık verir
Hemishe ele olur ona gore ele dushundum:)Hardan bilirsən bir günlük qovulub?
Yaxshi olar inshAllah sen hekime getmedin hec belke bir qan dermani bir folik asit yazardi onda daha rahat hamile qalinir
Hemishe ele olur ona gore ele dushundum:)
Aynen aybashinin 3 cu gunu verilir..bide leylosh prolaktin yuksek olunca hamile qalinmir die bishey yoxdu menim prolaktinim 54 tesh 11 olunca hamile qalmishdim duzdu hekim mene demishdi ushagi inkishafdan saxliyacagsan bu ne deyerlerdi ama demeyim odurki adam qala bilir bir praktika etmish insan kimi qarantisini vere bileremBes diyirler aybaşının 3cü günü vermek lazımdı hormon testlerini?
Aaaaa senin hekimin delidir?? Mene 3 hekim demishdiki hamileloyivi oyrenen kimi dermani kes bashi xarabdi diesen onun heryer barbae bagirir hamile qalan kimi defmani kesin die dermanin icindeki kagizdada var qetiyyen icme sen hamilesen qan testi eletdirmisen hamile cixmisan bide hamile qalandan sonra prolaktin hormonu vermirler hekimin pulunu almasin yalandanMende ele bilirem ama bir onceki hekimim ferqi yoxdu demisdi, men ayb nin 7 ci gununde vermisdim. Indi mende dostinex icirem heftede 2 dwfe hekimim demisdi ki hamile qalanda dayandir, o gun zeng vurdum dedim ki testim 2 xett gosterir dedi ic hele tezdi ayb ni gozleyek. Sabah yene icmeliyem qorxuram bilmirem nece edim. Seher prolaktin yene versen nece olar goren? Deyirem dusubse icmeyim de
Pox yeyir gijdi o???xestelenmeyi zadi getirire o bashi xatabdiye senin hekimin men hec sevmirem burdan bele sheyler yazmagi ama men bu prolaktinin hekimi olmusham uje emin olmadigim sheyi demerem inan meneyazdim indi deyir ic(((
Mende ne de yoldawimda hec bir problem yoxdu canim, prolaktin ve tsh yuksek cixdi, ona gore qalmiram, her kesde ferqli olur, mende oynayir prolaktin, evvel 2 dene icirdim vse, bu defe hekimim davamli icmeyi onerdi, cunki icmeyende qalxir yene, dedi hele aybawi vaxtina var ziyani olmayacaq icmelisen, qalmaya biler uwaq. Eslinde ele nece defe elede oldu mende, 2 dene icdim ayb az qalmiw trst 2 xett gosterirdi amma ayb olurdum, demek ki o zibilden imiw. Burda da kohne forumlari oxudum coxu hetta 3 ayina kimi icibler, duzdu mene 3 ay demedi, aybawi gunune kimi deyib, 5 gun qaldi ona da.Aynen aybashinin 3 cu gunu verilir..bide leylosh prolaktin yuksek olunca hamile qalinmir die bishey yoxdu menim prolaktinim 54 tesh 11 olunca hamile qalmishdim duzdu hekim mene demishdi ushagi inkishafdan saxliyacagsan bu ne deyerlerdi ama demeyim odurki adam qala bilir bir praktika etmish insan kimi qarantisini vere bilerem
Aytenim Nermin ve Ayshe siz 3 nuzde aybashi cox gelen kimi deyirsizki tutuna bilmiyib dushub ele shey olmur siz yashamasiz bilmirsiz Allah heckimede yashatmasin onun agrisi bir agridiki agriya hore skoroya zeng vurmali olarsiz Allah gostermesin o qaldiki cox xestelenmek az xestelenmek orqanizmadan asilidir icalativiz temizlenir yaxshi sheydi cox olmag bele sheyler dushunub ozuvuzu pis elemeyin adam sonra cox pis olur mende eyni sheyleri fikirleshib gunlerle depresiyada qaldigim vaxtlar olub sora hekim yoxluyanda hecneyin olmuyub diibQızlar salaaaam. Necesiz? Men kecen ay 2 gün ya 1 gün gecikmeyle olmuşdum.yadınızdadısa yazmışdım ki birinci kahverengi axıntı geldi. Sonra aybaşıya çevrildi. Ama keçen ay çox gelmişdi dehşet. 7ci günüme qeder dolu dolu gelirdi. En uzun pedlernen bele catdıra bilmirdim. 2 saatdan bir ped deyişirdim.bu ay ele olmadı. Hem gozlediyimnen tez geldi, hem de hemişe oldugum kimi geldi hetta biraz az. 3cü günümde uje az idi.axıntı şeklindeydi. Nemiş Revoşi demişdi ki cox gelmeyi yaxşıdı. Hem de cox gelibse yeqin olub tutuna bilmiyib dedi. Kecen ay tutuna bilmiyib mende deyesen. Bu ay da soğan suyuna gore tez geldi. Ama diyesen bu soğan suyu bidene mene tesir eledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?