- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.301
Insta sehife vermishdik 4 qiz birbirimize 4 muzde qovuldugBanlanmışdın ? Ne etmiştin kız, merak ettim : )
Leyla yoxa cixdiyeHə hə kəsmişik siz də Leyla ilə kəsin : )
: )Insta sehife vermishdik 4 qiz birbirimize 4 muzde qovuldug
Həlbət kocişiynən sevinç yaşayır : )Leyla yoxa cixdiye
He selaledi canim.sen yine iyisin gozleyrsen men im gunum gelse mutleq test ederdim.heyif evde yoxdu yoxsa indi ederdim ele )Evet hamişler bide hamiş triplerine girenler var. Hamişler Ayten ve Leyla. Triplere girenler Nermin ve Şelale
HerSey_Guzel_Olucak kız senin adın Şelaleydi? Hep unutuyorum. Yalnış demişemse bağışla :)
Geldim geldim qizlar, qonaq gelmisem, bi sey mi kacirdim?))))Leyla yoxa cixdiye
Həmişə qonaqlıqda, bizGeldim geldim qizlar, qonaq gelmisem, bi sey mi kacirdim?))))
Ha ha )) boyuk memnuniyyetle, teki saglam olsunlar, men razi)Həmişə qonaqlıqda, bizJudy_K ilə beşikkesmesi yapmışız bebişləri, siz də minik_prince la yapın diyorduk : )
Amin, Amin çox AminHa ha )) boyuk memnuniyyetle, teki saglam olsunlar, men razi)minik_prince sende ne qederlikdi quzum?
Pashti 6 diHa ha )) boyuk memnuniyyetle, teki saglam olsunlar, men razi)minik_prince sende ne qederlikdi quzum?
Fuuu etmi et qoxusunu hiss etdiyim anda olurem koku hassasiyyetim cok gelishdi:/ canim saqqiz cekdi ozum alib ceynedim:)))Hamişlər deyin görüm canınız nə çəkir : ) mənim canım bütün günü qızardılmış ət çəkirdi : ) şəkillərə baxıb ağzımın suyun axıdırdım : ) bir də mən göyçək deyiləm, azıcık çirkinim de : ) amma həmən vaxtlarda bir gözəllik gəlmişdi ki, mənə : ) kociş də deyirdi sən bir gözəlləşmisən xeyir ola : ) normalda nə qədər dəyişiklik etsəm də adam fark etməzdi amma onu sezmişdi : )
6 hefte, Mashallah, sag salamat)Pashti 6 di
Mene hele tezdi mence, istaham pis deyil normalda da amma nese ele bilirem cox aciram yeyirem. Bir nece gun once tetilde idik orda canim qarpiz cekdi hec bilmirdim hamileyem, bilmirem ))Hamişlər deyin görüm canınız nə çəkir : ) mənim canım bütün günü qızardılmış ət çəkirdi : ) şəkillərə baxıb ağzımın suyun axıdırdım : ) bir də mən göyçək deyiləm, azıcık çirkinim de : ) amma həmən vaxtlarda bir gözəllik gəlmişdi ki, mənə : ) kociş də deyirdi sən bir gözəlləşmisən xeyir ola : ) normalda nə qədər dəyişiklik etsəm də adam fark etməzdi amma onu sezmişdi : )
Fu yox, fu olmaz, nemətə fu deməzlər : ) mən də yeyə bilmirdim amma canım çəkirdi. Mən ən çox qarpız, pendir, çörək yeyirdim : ) bir də türk paxlavasının üstünə qaymaq qoyub yeyirdim : ) hələ çox şey isteməyəcəksən : ) mən paraşok, sabun, şampuan, ətir heç neyin iysini götürmürdüm : ) heç indi də həls de var ətir istəmitəm : )Fuuu etmi et qoxusunu hiss etdiyim anda olurem koku hassasiyyetim cok gelishdi:/ canim saqqiz cekdi ozum alib ceynedim:)))
Məndə adət vaxtına bir həftə falan qalmış istəyirdim əti : ) adətimdən iki gün keçdi dayana bilmədim test etdim qıp qırmızı çıxdı, sonra getdim uziyə üç həftəlik göstərdi : )Mene hele tezdi mence, istaham pis deyil normalda da amma nese ele bilirem cox aciram yeyirem. Bir nece gun once tetilde idik orda canim qarpiz cekdi hec bilmirdim hamileyem, bilmirem ))
Məndə yalan olmasın 8 ayında da qaytarırdım, qaytarma dayananda da mədə alovlanması başlamışdı : ( dərmanda xeyir eləmirdi, ancaq süd içəndə sakitləyirdi, bir də xiyar yeyəndəOnu da deyim ki her 2 hamileliyimde de adetimnen 1 hefte kecennen sonra urekba qusmam baslamisti ta ki 4 ayina kimi. 1 cide cox qusurdum, 2 cide qusmamaq ucun vominore adli derman icirdim, amma urekbulanmani kesmirdi. Insallah bu defe olmaz cox pis tesir edirdi mene(((
Mashallah, indi necedi sende veziyyet, izleye bilmemisem hele hamini. Hamilesen ya uje dogmusan?))Məndə adət vaxtına bir həftə falan qalmış istəyirdim əti : ) adətimdən iki gün keçdi dayana bilmədim test etdim qıp qırmızı çıxdı, sonra getdim uziyə üç həftəlik göstərdi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?