- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.281
Elbette mene bax can adi bizde var nie yoxduki qoya bilersen inshAllahHee gözleyin görün nedi ne deyil sonra hekim meslehet bilse olarsız inşaALLAH :)
amin canım inşallah..hayırlısıyla
nası yok sizin orda cana ne diyorlar.
Elbette mene bax can adi bizde var nie yoxduki qoya bilersen inshAllah
Salam Aleykum kızlarnasılsınız acep? Neler olmuş buralard böyle. Hamişler varmış yaa minik_prince LeylaJ tebrikleeeer. Sağ salamat qucağınıza alasız inşAllah sağ eliniz isteyen her kesin başına))
Belki siz de hamişsinizdir. Ne malum.hayırlısı diyelim inşAllahEvet hamişler bide hamiş triplerine girenler var. Hamişler Ayten ve Leyla. Triplere girenler Nermin ve Şelale
HerSey_Guzel_Olucak kız senin adın Şelaleydi? Hep unutuyorum. Yalnış demişemse bağışla :)
Belki siz de hamişsinizdir. Ne malum.hayırlısı diyelim inşAllah
Olamaz mı? Olabilir))Hamişler ayı diyorsun))
Sagol Aytenim Amin AminSalam Aleykum kızlarnasılsınız acep? Neler olmuş buralard böyle. Hamişler varmış yaa minik_prince LeylaJ tebrikleeeer. Sağ salamat qucağınıza alasız inşAllah sağ eliniz isteyen her kesin başına))
Turk adi deyilki quzum soz bizimdirde can diyirik birbirimize onuda Can qoyarsan qesheng addiVar? Men görmemişem kimdese. Qoya bilereme bilmeyine. Türk olsaydım türkiyede olsaydım qoyacağım adlardan ilki can olardı ama zehlem gedir bizimkiler türk adı qoyanda uşaqlarına
noluyor Türk adı koyunca :)) anlayamadımVar? Men görmemişem kimdese. Qoya bilereme bilmeyine. Türk olsaydım türkiyede olsaydım qoyacağım adlardan ilki can olardı ama zehlem gedir bizimkiler türk adı qoyanda uşaqlarına
Quzum bedenden bedene ferq göstərə bilər, bəlkə səndə tez keçəcək, hə nazlan nazlan fürsetdi : )Ohaaa hami ele deyir biride demirki narahat olma 2-3 hefteye kececeksagsalamat olsunda kecirderem men sadece yoldashima yazigim gelir onsuzda nazliydim indi vapshe cekeceyi var menden
Qizlaar, cavabim cixdi, 53.29
Banlanmışdın ? Ne etmiştin kız, merak ettim : )Ayyy men bidefe bu instaqram sohbetine gore qovulmusham yoxsa shey ederdik orda
İn şə Allah, AminKız deme yaminik_prince da öyle verdi haberi Leyla da. Ben olsam her mesajımın sonuna ben hamileyim diye eklerdim
Kiralık aşkta nihan vardı ya biri selam nasılsın diyince hemen merhabaaa hamileyim derdi bende öyle yapcam
Ay mən çox istəyərəm, Allah ağzından eşitsin : )Heee tesevvür eliyirem ard arda hamımız hamileyik. Ele eyni aralıqlarda da dünyaya getiririk ne maraqlı olaree sonra da kim bilir belke heyatda tanış olarıq uşaqlar biryerde böyüyerler. OnsuzdaHiranur83 un bebişiynen menim gelecek bebişi türkler demiş beşik kertmesi elemişik
Hə hə kəsmişik siz də Leyla ilə kəsin : )Heeee uje kesdiz
Deyir dedi dedi bir məleykədir, de olacaq : )Senin ki piyasada yox idi kusura bakmıuacaksın artık :) guya menimki var da
Eee meydanı boş bırakmıycaktın arkadaş : )Hmmm ayri seckilik elemisizde gormusuz yoxammmm
Gorekde inshAllah tez kecenlerden olaram:)))Quzum bedenden bedene ferq göstərə bilər, bəlkə səndə tez keçəcək, hə nazlan nazlan fürsetdi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?