Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elbette mene bax can adi bizde var nie yoxduki qoya bilersen inshAllah

Var? Men görmemişem kimdese. Qoya bilereme bilmeyine. Türk olsaydım türkiyede olsaydım qoyacağım adlardan ilki can olardı ama zehlem gedir bizimkiler türk adı qoyanda uşaqlarına

Evet hamişler bide hamiş triplerine girenler var. Hamişler Ayten ve Leyla. Triplere girenler Nermin ve Şelale

HerSey_Guzel_Olucak kız senin adın Şelaleydi? Hep unutuyorum. Yalnış demişemse bağışla :)

Evet hamişler bide hamiş triplerine girenler var. Hamişler Ayten ve Leyla. Triplere girenler Nermin ve Şelale

HerSey_Guzel_Olucak kız senin adın Şelaleydi? Hep unutuyorum. Yalnış demişemse bağışla :)
Belki siz de hamişsinizdir. Ne malum.hayırlısı diyelim inşAllah

Var? Men görmemişem kimdese. Qoya bilereme bilmeyine. Türk olsaydım türkiyede olsaydım qoyacağım adlardan ilki can olardı ama zehlem gedir bizimkiler türk adı qoyanda uşaqlarına
Turk adi deyilki quzum soz bizimdirde can diyirik birbirimize onuda Can qoyarsan qesheng addi

Ohaaa hami ele deyir biride demirki narahat olma 2-3 hefteye kececeksagsalamat olsunda kecirderem men sadece yoldashima yazigim gelir onsuzda nazliydim indi vapshe cekeceyi var menden
Quzum bedenden bedene ferq göstərə bilər, bəlkə səndə tez keçəcək, hə nazlan nazlan fürsetdi : )

Ay mən çox istəyərəm, Allah ağzından eşitsin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…