- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.201
Sevmirem su)) susamiram. Mende qiz vaxtinnan beledi bagirsaqlarim duz emelli islemir, gah derman gah aktivia gah cay qarin acan, yeni oz xosuynan gelmir)) orucluqda duzelmisdi her gun normal olurdu, ta ki siraga gune kimi, hec bele agri wiw olmamiwdi((aktivia kullanarak iyice pasivleştirmişsin bağırsakları, kurtulman lazım ondan... su neden içebilmirsen.?
Oblepixa wami qoyuram oxudum hamilelere olarmiw, su icmeye caliwacam bu gunden. He ele agri mende de olur sanci kimi. Insallah xeyirlisi quzum.Şam zad qoyma ay qız birden zererli olar. Can dediyi kimi bol su iç, bide internetde bax qarın açmaq üçün hansı qidalar qebul olunmalıdı. Menim de qebizliyim var ama yolunu tutmuşam. Tualete getmeyim gelende 1saniye bele gözlemirem. Tez qaçıram. 1deqiqe bele qalsa sonra gelmir vazgeçir gelmiyende de daha çox berkiyir. He sinem boşdu şişmiyib ama sağ yumurtalığımda sancı var ama adet sancısı kimi deyil
Oblepixa wami qoyuram oxudum hamilelere olarmiw, su icmeye caliwacam bu gunden. He ele agri mende de olur sanci kimi. Insallah xeyirlisi quzum.
Hayor cannim nerdeee?orgu ipi bile yok evde.evet resmen bozuldu psikojim.her kes soruyor o yuzden sinirim bozuluyor qaliba.asap bozacak bir şey yok kuzum, oldum ya da olmadım bu kadar basit.. psikolojin bozuk iyice galiba biri canım dese canın çıksın diyecek gibisinn.. sen örgüye başlamadın mı bakiiim:)
Mende eleyem suda tesir elemr .ancaq erik qurusu vare onu qaynar suda demle ustunu basdir seher ac qarnina erikleri ye suyuna ic o cox komek elemisdi meneQizlar seher tezden yene test eledim, 2 ci xett tundlesib, indi de qan verdim geldim ama axsam 4 den sonra cixacaq cavab. Siragagun cix pis qebz oldum, dunennen agridan olurem, wam krem o qeder wey elemiwem tesir elemir
Bir stekan nedi gunde en az 5 stekan su icirem.menemisen demir ona gore zeytun yagi alacam bu gun duzdu ice bilmrem olurem bir qasiq icince ama neyniyek daha mecburamŞam zad qoyma ay qız birden zererli olar. Can dediyi kimi bol su iç, bide internetde bax qarın açmaq üçün hansı qidalar qebul olunmalıdı. Menim de qebizliyim var ama yolunu tutmuşam. Tualete getmeyim gelende 1saniye bele gözlemirem. Tez qaçıram. 1deqiqe bele qalsa sonra gelmir vazgeçir gelmiyende de daha çox berkiyir. He sinem boşdu şişmiyib ama sağ yumurtalığımda sancı var ama adet sancısı kimi deyil
Zeytun yagini acaba bogazima nasil doke bilirim? :)))) hiss etmedenaktivia kullanarak iyice pasivleştirmişsin bağırsakları, kurtulman lazım ondan... su neden içebilmirsen.?
Mene de su tesir elemir, meyve qurusunu dediyin kimi de denemiwem, neler elememiwem e tesir elemir. Birce encir komek edir mene, qurusu yox. Erbolak derman icirdim ot terkiblidi o da cox yaxwidi, ama dediyim kimi duzelmiwdi orucluqda. Ve o vaxtdan beri yaxwi idi, 3 gunluk tetile getdim geldim burnumnan (g..tumnen desem daha duz cixar)))))) geldiO
Mende eleyem suda tesir elemr .ancaq erik qurusu vare onu qaynar suda demle ustunu basdir seher ac qarnina erikleri ye suyuna ic o cox komek elemisdi mene
Mene de su tesir elemir, meyve qurusunu dediyin kimi de denemiwem, neler elememiwem e tesir elemir. Birce encir komek edir mene, qurusu yox. Erbolak derman icirdim ot terkiblidi o da cox yaxwidi, ama dediyim kimi duzelmiwdi orucluqda. Ve o vaxtdan beri yaxwi idi, 3 gunluk tetile getdim geldim burnumnan (g..tumnen desem daha duz cixar)))))) geldi
Mene de su tesir elemir, meyve qurusunu dediyin kimi de denemiwem, neler elememiwem e tesir elemir. Birce encir komek edir mene, qurusu yox. Erbolak derman icirdim ot terkiblidi o da cox yaxwidi, ama dediyim kimi duzelmiwdi orucluqda. Ve o vaxtdan beri yaxwi idi, 3 gunluk tetile getdim geldim burnumnan (g..tumnen desem daha duz cixar)))))) geldi
Kaw ki gelmezdi, dagitdi getdi eee)))))))) otura bilmireemgeldi yox gelmedi desek daha düzgün olar
Kaw ki gelmezdi, dagitdi getdi eee)))))))) otura bilmireem
He ne qeder hormon varsa endikronoloq bacir ginekoloqlarin bashi cixmir dozasini ayarlayamiyorlarButun hormonlara endikronolq baxir?
Kasimin 5 i dushukle beraber kurtaj oldum kuzumilk düşüğünü ne zaman yaşadın aytencim.
He quzum ay sagol mendede eleydi men derman icmesem srazu 50 den yuxari qalxir ginekoloq mualive edib dushururdu kesdirirdi endikronoloq normada saxladi.diaqnozda reyhan xanim girishi 30 manatdi analizin biride 12 manat men abortdan sonra 2 aydan sonra 2 aylig mualice eledi dedi vse get hamile qala bilersen qoymadi ginekoloqa getmeye dedi senin kimi xestelere ginekoloqa getmek artik xercdi ginekoloqlug hecneyin yoxdu mende gizlince getmishdim baxdimki duz deyir ginekoloqda durub mene onun verdirdiyi analizleri yazirKimdi ki hekimin canim? Men bu aydan yeni hekimin yanina getdim, ayb 11 ci gunu folekulum prtlamisdi, dufaston dedi icdim 1 packa+ heftede 2 dege dostinex yarim tab. Mende prolaktin oynayir icirem dusur icmirem qalxir, stresden qalxirmis, mende de bu aralar stressiz kecmir hec bur gunum.
CaaanA
Z tebrik eliyreö.yaaaa çox sevindim.Allah balavı saxlasım inşAllah.pox yeyir o hekim başqasına get.Allah verirse verir.mende demişdim sene hamile qalacağsan.deye yuxudada görmüşdüm ki ayten hamiledi deye.ama men ele bildim qohumum var omu.meyerse sensenmiş
Kalb kalbe karshidir dunen mende Namazda sizincun ne qeder dua eledim bele sheyleri demeyi sevmirem prosdo 2 mizde eyni gunde elemiahik shashirdimminik_prince dünen namazdan sonra ne qeder dua elemişem seninçün. Yaxşısan? Salamatçılıqdı?
Ay Allah caaan gözlərim doldu şarkının sözlərinə, Allah arzunuza çatdırsın hər birinizi Aminhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ber-bekleyelim-kizlar-belirtileriniz.1057377/
Var tabi kız çoxdan var. Gel arada ora da :)
Caan ALLAH saxlasın bebişivi :) en şirin vaxtlarıdıye indi yimeli vaxtları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?