- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.181
Quzum necə oldun canım, yaxşıdır hər şey İn şə AllahQızlar Bir gözel yağış yağırdııııqapı pencereni tam açmışam ev mis gibi yağmur kokuyor
Ayda eyni meni yazmsane cox gunaki qebizlliye goredi bizim qazimiz :))) son zamanalrda asiri derecedir bizde tualetden bele ses gedr qorxa qorxa cixartiram qaZimi.ele olmusamki qorxyramki qaynanamgilin yaninda buraxaram idare ede bilmrem uje
Sənin də konun var, nədir ? Yaxşıyıq Şükür, heç oynayır, yeyir, içir, gəzir : ) dünyadan xəbrərsiz, günahsız, Allah sizlərə qismət etsin, Amin.
Quzum necə oldun canım, yaxşıdır hər şey İn şə Allah
burdayım canım günaydınnncan09e kız nerelerdesin? :)
burdayım canım günaydınnn
İyidir nolsun uğraşıyoruz kuzum sende haber olmadın demi?Günaydın canım naber napıyosun?
asap bozacak bir şey yok kuzum, oldum ya da olmadım bu kadar basit.. psikolojin bozuk iyice galiba biri canım dese canın çıksın diyecek gibisinn.. sen örgüye başlamadın mı bakiiim:)Salam gozeller necesiz?neynrsiz?menim adetede iki uuc gun qalob vaxt getmre ele bil.dunen qaynanamda sorusdu adet oldun ?olmadin?adetin ne zaman?butun eseblerim pozulure kimse sorusanda sixiliram.hele bezileri vare vtspda yazir bebsden ne xeber ozumden asili deyil eseb kecirirem.deyrem ne bebis var ne xeber.olanda deyecem hamiya bir bir
Sinem mende siragagune qeder wiw idi agriyirdi, dunennen kecdi ne agri var ne bir wey. Adeten bele olanda aybawim bawlayir. Bu defe tez oldu nese. Aybawima da 6 gun var heleAğrılarım azalıb canım hereket eliyende yumurtalığımı hiss eliyirem ama ağrısı falan yoxdu. Belim biraz ağrıyır.. Ya dünen olmalıydım ya da bugün. Dünü atlattık bugün de ele bilirem ki gelmiyecek :) adetden qabaq sinem şişerdi o da yoxdu. İnşallah olmaram :)
bol su iç lifli şeyler ye canım.Qizlar seher tezden yene test eledim, 2 ci xett tundlesib, indi de qan verdim geldim ama axsam 4 den sonra cixacaq cavab. Siragagun cix pis qebz oldum, dunennen agridan olurem, wam krem o qeder wey elemiwem tesir elemir
Su ice bilmirem ki(( aktivia icirem o komek edir mene, sadece agrim var wiwib pis wam qoyuram hele kecmir(((bol su iç lifli şeyler ye canım.
aktivia kullanarak iyice pasivleştirmişsin bağırsakları, kurtulman lazım ondan... su neden içebilmirsen.?Su ice bilmirem ki(( aktivia icirem o komek edir mene, sadece agrim var wiwib pis wam qoyuram hele kecmir(((
Qizlar seher tezden yene test eledim, 2 ci xett tundlesib, indi de qan verdim geldim ama axsam 4 den sonra cixacaq cavab. Siragagun cix pis qebz oldum, dunennen agridan olurem, wam krem o qeder wey elemiwem tesir elemir
İyidir nolsun uğraşıyoruz kuzum sende haber olmadın demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?