Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dediğim gibi bir şeylerin yaşanacağı vardı yaşandı. Amin isteyen her kese versin Allahım, Amin

A
Z tebrik eliyreö.yaaaa çox sevindim.Allah balavı saxlasım inşAllah.pox yeyir o hekim başqasına get.Allah verirse verir.mende demişdim sene hamile qalacağsan.deye yuxudada görmüşdüm ki ayten hamiledi deye.ama men ele bildim qohumum var omu.meyerse sensenmiş

Oy qebizlik mende 4 ildi var hecne tesir elemr birdene erik qurusu demleyib icirem o xeyr eliyrdi indu hekim folik asit yazib sen deme oda qebizlik eliyrmis indu ne erik qurusu ne su hecne komek etmr nece guc vermeyim axi (((

Mende de genetikdi bağırsaq problemi qebizliyim yumurtlama döneminde olurdu adete yaxın da ishal olurdum hemişe indi ama qebizdiyim var biraz. Yene de güc vermemeye çalışıram

nurseven vardı o naptıysa gitti bakalım hamile mi gelecek senin tezine göre..:)

Olur mu olur valla. :) Bİz onla konuştuk dedik bak uzaklaşana yarıyor gel uzaklaşalım diye. Yok dedi ben dua topiklerindeyim çıkamam. Bende çıkmadım sonra. Ama bi kaç gün önce gördüm profili banlanmış dedim kendisi istemiş herhalde uzaklaşmayı. İnşaALLAH hamile döner :)

evet evet o muhabbeti de hatırlıyorum, hatta sen bana dedin sen ol konu sahibi bende ben yeniyim anlamam hem çalışıyorum demiştimm ama sen kadar burdayım demi belki daha fazla

evet evet o muhabbeti de hatırlıyorum, hatta sen bana dedin sen ol konu sahibi bende ben yeniyim anlamam hem çalışıyorum demiştimm ama sen kadar burdayım demi belki daha fazla

Evet ben sen hergün giriyorsun diye teklif ettim sen yönet diye sonra baktım ki iş kafada bitiyor. Gerçekten de belirti falan aramıyorum düşünmüyorum sadece muhabbet için giriyorum buraya. Ondan çıkmadım :)

Evet ben sen hergün giriyorsun diye teklif ettim sen yönet diye sonra baktım ki iş kafada bitiyor. Gerçekten de belirti falan aramıyorum düşünmüyorum sadece muhabbet için giriyorum buraya. Ondan çıkmadım :)
aynen her şey beyinde kuzum.. bizi yöneten o önemli olan bizim onu yönetmeyi öğrenmemiz gerekiyor
bende işte çok üzülüyorum hırpalıyorum kendimi, vaktimi çok alıyor diye girmek istemiyorum bir süredir.. her şeyi dert ediyorum kendime, benim de kendimi onların yerine koymamam gerekiyor sanırım

Trend konuları mı okuyorsun sende benim gibi. Ya okuyup sinir krizlerine girdiğim oluyor yaa bende çok kaptıruyorum kendimi :)

Qizlar indice eledim test. Sevinmeye de qorxuram. Dunene baxmis daha tez gorundu ve daha tund

Eklentiler

• 8D92D6EB-2D31-46AC-AAF6-55CB5EB71A89.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 34
Qizlar indice eledim test. Sevinmeye de qorxuram. Dunene baxmis daha tez gorundu ve daha tund
Sizinlə tanış deyilik her halda, ya da mən tanımıra ,hər nə isə amma deyəsən bu ikinci şad xəbər olacaq çünki ikinci xətt açıqca görünür , xeyirlisi olsun deyək İn şə Allah ki, hamiəsən Amin

O menim konumdaydı ayşen dedi ki azeri konumuz var istiyirsen ora gel o da geldi :) yani tanımırsan yeni gelib :)
Necesen bu arada? Uşaq necedi neyniyir? :)

Yadimda qalmir menim de(( tanis olmaqima sadam)) insallah gorek, hele var ayb vaxtima ona gore hele qalmisam bele, hekimjm de dedi bilmek olmaz qoy ayb vaxtin gelsin gorek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…