- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.141
Evet dediğim gibi bir şeylerin yaşanacağı vardı yaşandı. Amin isteyen her kese versin Allahım, Aminsağlık olsun diyelim canım, demek ki kısmet değilmiş bir şeyler bahanesi olmuş öyle düşünüyorum..
benim de 3 kaybım var, maalesef ... Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin. Onları bize bağışlasın.. Olmayan isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin canım.
Z tebrik eliyreö.yaaaa çox sevindim.Allah balavı saxlasım inşAllah.pox yeyir o hekim başqasına get.Allah verirse verir.mende demişdim sene hamile qalacağsan.deye yuxudada görmüşdüm ki ayten hamiledi deye.ama men ele bildim qohumum var omu.meyerse sensenmişQizlar geldim men hamileyem ama hamileliyime sevine bilmedim cox gozel bir hekime getdim agzima siwti ancag qishqirdi mende o qeder agladim ama indi eve geldim direm pox yeyir hekim Allah vefenden sonra hekim kimdiki ..mene diirki sen 1 ci uahagon nie inkishafdan qalmishdi direm bilmirem indiye kimi yoxlanmamisham diir hee gedin hamile qalin sora gelin hekimeki hamileyem bosh qarina yoxlanmamisan ne bilim ne bele gicgic sheyler,diir suyun coxdu su coxluguda mikrob elametidir davay get get bunuda inkishafdan saxla gel ustume ne bilim ne qanimi qaraltdi butun qaynanama dedim zeng vurdu danishdiki sen ushagi nie aglatmisan agzina geleni demisen diir men qishqirib elememishem neyse bele bishey
Oy qebizlik mende 4 ildi var hecne tesir elemr birdene erik qurusu demleyib icirem o xeyr eliyrdi indu hekim folik asit yazib sen deme oda qebizlik eliyrmis indu ne erik qurusu ne su hecne komek etmr nece guc vermeyim axi (((
o yüzden mi girmiyor ki?
ağustosta inşallahhem boğa olar
nurseven vardı o naptıysa gitti bakalım hamile mi geleceksenin tezine göre..:)
evet evet o muhabbeti de hatırlıyorum, hatta sen bana dedin sen ol konu sahibi bende ben yeniyim anlamam hem çalışıyorum demiştimm ama sen kadar burdayım demi belki daha fazlaOlur mu olur valla. :) Bİz onla konuştuk dedik bak uzaklaşana yarıyor gel uzaklaşalım diye. Yok dedi ben dua topiklerindeyim çıkamam. Bende çıkmadım sonra. Ama bi kaç gün önce gördüm profili banlanmış dedim kendisi istemiş herhalde uzaklaşmayı. İnşaALLAH hamile döner :)
evet evet o muhabbeti de hatırlıyorum, hatta sen bana dedin sen ol konu sahibi bende ben yeniyim anlamam hem çalışıyorum demiştimm ama sen kadar burdayım demi belki daha fazla
aynen her şey beyinde kuzum.. bizi yöneten o önemli olan bizim onu yönetmeyi öğrenmemiz gerekiyorEvet ben sen hergün giriyorsun diye teklif ettim sen yönet diye sonra baktım ki iş kafada bitiyor. Gerçekten de belirti falan aramıyorum düşünmüyorum sadece muhabbet için giriyorum buraya. Ondan çıkmadım :)
aynen her şey beyinde kuzum.. bizi yöneten o önemli olan bizim onu yönetmeyi öğrenmemiz gerekiyor
bende işte çok üzülüyorum hırpalıyorum kendimi, vaktimi çok alıyor diye girmek istemiyorum bir süredir.. her şeyi dert ediyorum kendime, benim de kendimi onların yerine koymamam gerekiyor sanırım
aynen öyle işte çok hassasız ondan heralde:)Trend konuları mı okuyorsun sende benim gibi. Ya okuyup sinir krizlerine girdiğim oluyor yaa bende çok kaptıruyorum kendimi :)
ben gördüm leylacım kaç gün vardı bata.Qizlar indice eledim test. Sevinmeye de qorxuram. Dunene baxmis daha tez gorundu ve daha tund
7 gun, yumurtam tez catladi, 11 ci gunumde, demek ki o gunde olmus, insallah olubben gördüm leylacım kaç gün vardı bata.
Qizlar indice eledim test. Sevinmeye de qorxuram. Dunene baxmis daha tez gorundu ve daha tund
aynen öyle işte çok hassasız ondan heralde:)
Sizinlə tanış deyilik her halda, ya da mən tanımıra ,hər nə isə amma deyəsən bu ikinci şad xəbər olacaq çünki ikinci xətt açıqca görünür , xeyirlisi olsun deyək İn şə Allah ki, hamiəsən AminQizlar indice eledim test. Sevinmeye de qorxuram. Dunene baxmis daha tez gorundu ve daha tund
Sizinlə tanış deyilik her halda, ya da mən tanımıra ,hər nə isə amma deyəsən bu ikinci şad xəbər olacaq çünki ikinci xətt açıqca görünür , xeyirlisi olsun deyək İn şə Allah ki, hamiəsən Amin
Quzum o agrilar ayb vaxti olur hamile olanda da.Qızlar diyesen xestelenecem belim ağrıyır ayaqlarım da uyuşur. Birden bire ümidsizliye kapıldım :/
Yadimda qalmir menim de(( tanis olmaqima sadam)) insallah gorek, hele var ayb vaxtima ona gore hele qalmisam bele, hekimjm de dedi bilmek olmaz qoy ayb vaxtin gelsin gorek.Sizinlə tanış deyilik her halda, ya da mən tanımıra ,hər nə isə amma deyəsən bu ikinci şad xəbər olacaq çünki ikinci xətt açıqca görünür , xeyirlisi olsun deyək İn şə Allah ki, hamiəsən Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?